Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    145

Ben şunlardan aldım. Kumaşları kışlık gibi satıcı da 4 aylık 7 kilo bebeğe 6 12 ay önermiş diye öyle aldım ama gözüme diğer aldıklarıma göre büyük geldi. Epey güzel ama gerçekten tavsiye ederim. Aldığım en mantıklı şeyler gibi. Bu markadan aldığım her şeyin kumasina bayıldım bunlara ayrı bir bayıldım.
 
Bence de sonlandırma. Yani sonlanacaksa kendi kendine sonlansın bakarsın bir mucize olur. Şu an hastanede olduğunu yazmıştın orada bi tedavi uyguluyorlar mı yoksa sadece gözlem altında mı tutuyorlar ?
Kese yırtıldığı için bebek enfeksiyon kapmasın diye antibiyotik tedavisi veriliyor. Karnımda kıpır kıpır olan bir meleğe ben kıymayacağım. O masaya yatacaksam da bunun gerçekten son çare olduğunu bileceğim. Mucizelere çok ihtiyacım var. Umudum da var.
 
Evet çok güzeller , bende bir kaç parça bir şey aldım buradan çok kaliteli geldi
 
Ben hiç öyle süt yapıcı şeylere odaklanmadim çok şükür sütüm vardı.ve oğlum ayakta dolaşmak çok istiyordu gece gündüz .aldığım kiloları 1 ayda verdim.hatta altına da düştüm çünkü apandisit ameliyatı oldum oğlum 6aylikken.emzirirken genelde gidiyor kilolar.ama şöyle bsy duydum kız bebeklerde fazla kilolar gitmiyormus.erkek bebek anneleri yaşadı
 
Of offf arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Aynı durum değil ama Benimde önceki gebeliğimde ikiz kızlarım vardı açılmam oldu erken doğum yaptım. Onlar içimde kıpır kıpırken doğum masasına yattım , çok zordu.
Senin durumun kurtarılabilirmiş gibi geliyor bana açılman falan yok değil mi ? Burada hepimiz dua edeceğiz sana. Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah sen elinden gelen her şeyi yapıyorsundur eminim , lütfen kendini bırakma çok zor ama güçlğ olmaya çalış bebeğin de senden güç alsın. İnşallah geçecek bu günler
 
Evet beni anca sen anlarsın. Doktor geldi şimdi. Enfeksiyon açısından kontrol edeceğiz, enfeksiyon gelişirse gebeliği sonlandıracağız, dedi. Ben kendi hayatımı da riske atarak sonuna kadar devam etmek istiyorum dedim. Yaşama şansı olmayan bir bebek için seni riske atmayacağız dedi.
 
Hayati riskiniz de mi var? Çok üzüldüm. Ben belki anlayamam ama bana da 5+1'ken senin normal gebelik kesesi dışında bir de anormal gebelik kesen var demişlerdi, zehirleyebilir seni, bebeği almamız gerekebilir dediler. Hastaneden kaçmaya kalkmıştım, eşim beni tuttu. Ben tekme atan hissettiğim bir bebekle bunu yaşamadım sizi anlayamayabilirim. Şu an makul düşünmeye çalıştığımda, hayati riskiniz varsa ve bunu birden çok doktor teyit ediyorsa kendinizi riske atmayın demek isterim ama bunu demeyi hadsizlik olarak algilayacak durumda olabilirsiniz. Öyleyse özür dilerim. İnşallah dualarımız sizinle.
 
Antibiyotik verip düzenli kan alıp takip ediyorlar galiba değil mi ? Nasıl bakıyorlar bebekteki enfeksiyona ?
 
cinnabon ben 5 kız kardeşin içinde tek kıvırcığım çocukken hiç sevmezdim ağlardım benim saçlarım niye düz değil diye büyüdükçe sevmeye başladım şimdi saçlarıma aşığım resmen haha zor ama kıvırcıkta ayrı bi güzel ya
 
Estağfurullah yanlış anlamam. Zaten sanırım bebek kendisi gidecek. Çünkü nişan denen şey geliyor gibi
 
Dualarımız sizinle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…