Ahaha bu yorum bana hamilelik anımı hatırlattı. 1 gün önce doktora kontrole gidip her şey normal demişti. Ertesi gün bebek hareketi hissetmedim. İçime bir şüphe düştü. Gerildim eşime dedim onu da gerdim. Sonra doktora mesaj attım. Her zaman hemen dönen doktorum bu sefer dönmedi. (Mesajı yazar yazmaz 5 dk içinde evden çıkıp en yakın özele gittik) 20 dk içinde ben özel hastahanede girişimi yapmış içerden hasta çıkmasını beklerden kendi doktorum aradı beni sakinleştirdi (diyemedim ben şimdi hastahanedeyim diye ). Bana dedi ki “şimdi hastahaneye gitsen herhangi bir sorun olmadığını göreceksin ve çıkışta bebek hareket edecek “ gerçekten dediği gibi oldu. Hastahaneye 1200 tl boşa vermiştik bebiş otoparktan çıkarken tepinmeye başlamıştı. bence de imkanı olan baba olsun demek isterdim ama şimdi maşallah 8 aylık bebişle analık çok güzel beee (darısı sizlere inşallah)Kızlar resmen bu hamilelik sürecinde anksiyetesi olan insanları okbli kişileri anladım. Çok zormuş. Doktora gidiyorum bebek iyi diyor çok şükür eve geliyorum bir şey oluyor ya acaba şu an iyi mi bir şey olur mu aman yarabbi ne stresli bir şeymiş. Sonra kendimi teselli ediyorum bak doktor böyle böyle dedi sakin ol imkanı olan baba olsun analık zor