Evet detaylıya kadar sabredip beklicem bakalım oradaki ne direkdikkkat et ozaman canim surekli dinlenme modunu acik tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet detaylıya kadar sabredip beklicem bakalım oradaki ne direkdikkkat et ozaman canim surekli dinlenme modunu acik tut
Günlük oluyorduGunluk mu oluyordu canim akintin yoksa haftada bir felan mi ?
Aynen bende , önce gıcık oluyorum eğer yanımdaysa tersliyorum sonra pişman oluyorumAhahaa bende öyleyimherkese gıcık oluyorum sonra gıcık oldum diye üzülüyorum
Ya bi çözümü olmalı ya , öyle bekleyecek misinKasıgımda sürekli acı var bazen adım attığımda daha çok oluyor. Her kontrolümde ultrasonda görülür şekilde kasılma var bebeğin hareketlerini iyi takip et dedi fetal Doppler var dinliyorum günde 1 kez puanlık sorun yok ama bu gidişle erken doğum falan olacak galiba
Of bende aynıyım birde evde annem var o endişelenmesin diye onun yanında ağlayamıyorum gidiyorum banyoda ağlayıp annemin yanına geliyorum geriAy bende surekli agliyorum tutamiyorum kendimi hormonlar bizi ele gecirmis
Bazen okuyorum hastaneye yatırdılar vs diye ama benim doktor hiç böyle bişeyde demiyor bi üniversiteye randevu mu alsam acabaYa bi çözümü olmalı ya , öyle bekleyecek misin
Hadi ya tamam canım çok teşekkürlerCanım anlık hastanede girip randevu aldım doktor adına bakmadım ama kapalı bir bayandı. Aklında olsun öğretim üyelerine randevu alırsan onlar ücretli 1300 küsür. Normal doktorlar ücretsiz.
Allah yardimcin olsun canim sirf bu sebeb ile sonladirmazlar heralde.cozum vardir illakiGünlük oluyordu
Evet bence başka doktora git mutlakaBazen okuyorum hastaneye yatırdılar vs diye ama benim doktor hiç böyle bişeyde demiyor bi üniversiteye randevu mu alsam acaba
Geçmiş olsun bilgim yok ama bebeğin suyu olduğunu doktorunuz mu söyledi.Bu haftalarda genelde su gelmez diyorlardı aslında Herhangi bir kasılmanız ağrınız oluyor muBerrak su gibi bir şey geliyordu. Bebeğin suyuymus. Bebeğimin suyu şu an iyiymiş. 16. Haftadayim. Sizce kurtulma şansı var mı
Bu beennn.Bazen eşimle bile konuşasım olmuyor yatıp boş takılmak istiyorum.En ufak şeye gözlerim doluyor ağlayıp duruyorumBende herkesi şikayet ediyorum oğluma çocuk doğar doğmaz herkesten nefret edecek
Of ya böyle anlatamıyorum ama içimde bi sinir var herkesi tersleyesin geliyor kimse benimle konuşmasın istiyorum , ne saçma bir şey
Bebeğimin suyunun son damlası da bitene kadar sonlandırmayı kabul etmeyeceğim.Allah yardimcin olsun canim sirf bu sebeb ile sonladirmazlar heralde.cozum vardir illaki
Hiç kasılma ağrı falan yok. Evet doktor söyledi.Geçmiş olsun bilgim yok ama bebeğin suyu olduğunu doktorunuz mu söyledi.Bu haftalarda genelde su gelmez diyorlardı aslında Herhangi bir kasılmanız ağrınız oluyor mu
Umarım geçer ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.Hastaneye yatırıp takip etme gibi bir önlem alınamıyor mu acaba içiniz rahat etmezse farklı bir doktorun görüşünü de alın istersenizHiç kasılma ağrı falan yok. Evet doktor söyledi.
Şu an hastanede yatıyorum zaten. Takip ediliyor. Pzt farklı doktorlara da gideceğimUmarım geçer ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.Hastaneye yatırıp takip etme gibi bir önlem alınamıyor mu acaba içiniz rahat etmezse farklı bir doktorun görüşünü de alın isterseniz
Yani en nihayetinde paketli gıda koruyucu falan içeriyor ha ben zaten paketli gıda tüketiyorum dersen yiyebilirsin , hangimiz kaçamak yapmıyoruz kiKızlar bişey sorucam bu nesttle nesfit kırmızı meyveli falan gevrekler varya yulaflı mulaflı süte katıp yenilenler. Gebelikte tüketilmesi uygun mudur?
1 yaş aldım tam oturdu oğluma ki kilosu da normal hatta ne tam oturması küçük oldu, e bebekten alacaksanız bi 3 6 ay büyük almanızı öneririmE bebekten aldıklarım geldi ama kalıpları epey küçük geldi bana diğer aldıklarıma göre. Bunun neresi 9 aylık?
Aldı mı peki bebişBen nesquik bebeğe kilo aldırıyor diye duymuştum diger hamileligimde de tüketmiştim
E bebekte kalıplar baya küçük oluyor.baya baya büyük almak gerek cnm.ben oğlumda öğrendim bütün kalıpları.corona vardı hep netten alışveriş yaptım .E bebekten aldıklarım geldi ama kalıpları epey küçük geldi bana diğer aldıklarıma göre. Bunun neresi 9 aylık?
Ya sorma eşime gıcık oluyorum.oglum bı aydır asiri yaramaz.ona bile bağırıp cagiriom bazen ileri gidip carpistiriom sonra aşırı pişman oluyorum.hamilelik sinirlerimi hoplatıyor.Kızlar ya ben bugün ruhsal olarak bi değişiğim. Herkese gıcık oluyorum her şeyi ters anlıyorum. Farkındayım normal değilim ama kendimi durduramıyorum hamilelik depresyonu diye bir şey var mı , oraya mı girdim acaba
Canım havuç suyu iyi geliyor diye biliyorum.insallah bsy olmaz.Evet amnisure testi pozitif çıktı. Yatırıp antibiyotik vereceğiz dedi. Pzt perinatoloji doktoru bakıp gebeliği sonlandırma ya da devam etme kararı verecekmiş
Cnm havuç fayda etmiyor mus.havuc suyu oalcakSuyu tamamen bitmeden beden sonlandırma kararı versin ki ? Havuç ye ve bol bol su iç bu süreçte. Allah bebeğini sana bağışlasın neden olmuş peki bir şey dediler mi ?
Ay bnm kızımın da kıvırcık olsun istiyorum.bnm saçlarım da düz.o yüzden kıvırcık çok seviyorum.Kızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak inşallah saçları benim gibi kıvırcık olur cinnabon pembe bir kalp ekleyebiliriz canım