Ama felaket kaşınıyor kasimayinvaa biseyler isiriyormus gibi oluyor suda baya içiyorum ama çok kuruyor göbeğim yagliyorumda sürekli ama tişörtün çekiyorÇatlamadan önce kaşınıyor sakın kasıma. Ben kasıdım, kaşıdığım yer çatladı. Tam kaşıdığım şekilde çatladı bir de üstüne. Daha çok nemlendir ve sivi tüket. Annem ve birkaç arkadaşım kasimasa idin çatlamazdi dedi.
Ben de Doona aldım ancak 2. Bebek arabası için daha pratik olması adına kabin boy inglesina quid2 yi tercih ettik. Sizin aldıklarınız da çok güzel güle güle kullanınben anakucağu olarak hem bebiş arabası hem puset olan doonayı aldım çevremdeki annelerinde önerileriyle
Daha sonrası için de cybex eezy twist s aldım
Bej rengini amcamız abdden getircek heycanla bekliyorum ama eezy twisti denemiştim opera istanbuldan baya pratik bi arabaydı tekerlekleri küçük değildi iki tarafada kolayca dönebiliyordu
Bebek arabalarını bu markaşarda tercih ederseniz mümkünse yurtdışından alın yarı yarıya fiyatları gerçekten
Veya yurtdışından getiren hesaplar var dolapta vs de bulabilirsiniz onlara bakabilirsiniz yine hem türkiyede olmayan modeller hemde daha uyguna denk geliyoo
Yok canım ben ferrum kullanıyorum.Sizde sidefer mi kullanıyorsunuz normalde kabızlık nedir bilmem ben doktor feremat mı ne vermıştı o mag etti beni zaten her yediğim gaz yapab bi bğnyem var ferematla birlikte kabızlık zorladı beni
Sidefer inş çözer bu durumj normale dönerim
Bunlar da benim aldıklarımBen de Doona aldım ancak 2. Bebek arabası için daha pratik olması adına kabin boy inglesina quid2 yi tercih ettik. Sizin aldıklarınız da çok güzel güle güle kullanın
Canım bende bundan kullanıyorum sabah aç karni içiyorum ben sen nasıl aliyosunYok canım ben ferrum kullanıyorum.
Quid2 yi arkadasım kullanıyor aşırı memnun ondanda baya hafif hızlı kapanıyo tente boyu efsane neredeyse tam kapanıyo güle güle kullanınnBen de Doona aldım ancak 2. Bebek arabası için daha pratik olması adına kabin boy inglesina quid2 yi tercih ettik. Sizin aldıklarınız da çok güzel güle güle kullanın
Yemekten hemen sonra içiyorum benCanım bende bundan kullanıyorum sabah aç karni içiyorum ben sen nasıl aliyosun
Heralde bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyo umarım doktorun önerdiği ilaç toparlar beni toparlarsa yazarım grubada aynı sorundan muzdarip olan varsa diyeeYok canım ben ferrum kullanıyorum.
TeşekkürlerQuid2 yi arkadasım kullanıyor aşırı memnun ondanda baya hafif hızlı kapanıyo tente boyu efsane neredeyse tam kapanıyo güle güle kullanınn
Aynen canım , bizleri de bilgilendir mutlakaHeralde bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyo umarım doktorun önerdiği ilaç toparlar beni toparlarsa yazarım grubada aynı sorundan muzdarip olan varsa diyee
Doktor bana demir ilacını aç karnına yada yemekten 2 saat sonra al demişti ya kafam karıştı şuanYemekten hemen sonra içiyorum ben
Ya valla yemekten hemen sonra dedi bana hatta ilacın üzerine de eczane o şekilde yazdıDoktor bana demir ilacını aç karnına yada yemekten 2 saat sonra al demişti ya kafam karıştı şuan
Evet benimkinde böyle yazıyor ama doktor öyle dediği için hep aç karni aldımYa valla yemekten hemen sonra dedi bana hatta ilacın üzerine de eczane o şekilde yazdı
Demir ilaçları aç karnına mide bulantısı yapıyor bende eğer sizi etkilemiyorsa doktorun dediği gibi devam edin ama mide bulantınız oluyorsa eczanenin yazdığı gibi devam edersin ben sizin yerinizde olsamEvet benimkinde böyle yazıyor ama doktor öyle dediği için hep aç karni aldım
Normalde hiç kaşınmam ama bende lastikli pantolon giydiğimde felaket kaşınıyorum ve kaşıyorum da, arkadaşın dediği gibi kaşıma da çatlağa sebebiyet veriyorAma felaket kaşınıyor kasimayinvaa biseyler isiriyormus gibi oluyor suda baya içiyorum ama çok kuruyor göbeğim yagliyorumda sürekli ama tişörtün çekiyor
Miğde bulantim yok canimm herşey normal gibiDemir ilaçları aç karnına mide bulantısı yapıyor bende eğer sizi etkilemiyorsa doktorun dediği gibi devam edin ama mide bulantınız oluyorsa eczanenin yazdığı gibi devam edersin ben sizin yerinizde olsam
Evet bendede lastikli bişey giyersem oluyorrr ama karşılamak elde değilNormalde hiç kaşınmam ama bende lastikli pantolon giydiğimde felaket kaşınıyorum ve kaşıyorum da, arkadaşın dediği gibi kaşıma da çatlağa sebebiyet veriyor
İlaç prospeküsüne baktım şimdi o da yemekle birlikte ve ya yemekten sonra diyor. Sonuçta doktor ilacı yapan firmadan iyi bilemez benceEvet benimkinde böyle yazıyor ama doktor öyle dediği için hep aç karni aldım
Teşekkürler canım haklısınİlaç prospeküsüne baktım şimdi o da yemekle birlikte ve ya yemekten sonra diyor. Sonuçta doktor ilacı yapan firmadan iyi bilemez benceama siz bilirsiniz tabi