Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    141
Hala hissedemeyen ben bide ikinci hamilelik
Belki çocuğun da varsa kendini dinleyemiyorsundur. Ben daha 11. 12. haftada bebeğin yerini biliyorum deyince 2. ye hamile olan arkadaşım inanmamıştı sonra dokununca inandı. Benim gibi evden çalışan, anne evinde hamileliğin tadını çıkaran biri olmadığı için hiç kendini inceleyememiş, dinlememiş. Muhtemelen senin de öyle.
 
Evet sanırım öyle oluyor. Yani oturim bakim bi deme şansım yok gece yatarken felan dikkat etmeye çalışıyorum zaten çok geçmeden uyuyorum.
 
+1

şey diyorum bi de abisi gümbür gümdür tekmeliyordu şu an çok yaramaz bunda hala çıt yok uslu efendi olcak heralde
Ben ilk hamileliğimde de net 19. Hafta da hissetmiştim ama öncesinde de emin olamıyordum bebek hareketi mi başka birşey mi:)
 
Kızlar bu emzirme atletini çok övdünüz bi link verin bizde bakalım
Benm kullandığım buydu çok da memnun kaldım. İki sene ince haziranda doğum yapmıştım evde sadece bununla gezdim. 3 rengi var. Tavsiye ederim.
Sürekli ciğer yemek istiyorum aslında aşırı sevdiğim bişeyde değildi
Ayyy ben de aynı. Hatta rüyalarıma girmeye başladı
 
Benim ilk olmasına rağmen şaşkınım belki de zayıfım ondan daha rahat hissediyorumdur
Her gün hissetmezsek gerilmemek gerekiyor. Ben 25 Temmuzda başladım hissetmeye 16+3'tü. Birkaç gün net hissettim. Emin oldum. Sonra bir gün hiç hissetmedim. Ultrasona girene kadar aklım çıktı bir şey mi oldu diye. Tabi doktora hissettim deyince, mümkün değil dedi. Tam bebek rahim duvarına tekme atarken ultrasonu durdurdu bak tekme attı hissettin mi dedi. Hissetmemiştim. 20. haftadan sonra galiba hissetmek normal galiba.
 
Kızlar bebeklerinizi kundaklayacak mısınız? Yoksa şu 1 tog 2 tog olan uyku tulumlarindan mi alacaksınız? Ben kundaklamayı düşünüyorum. O yüzden küçük uyku tulumuna gerek yok diye düşündüm. Bir sonraki sonbahar kış ayında da bedenine göre uyku tulumu alırım herhalde.
 
Bende bugün hiç hissetmedim evdeki dopler cihazı ile kalbini de çok zor buldum içim rahat etmedi. Benim randevum ayın 20 sinde normalde ama yarın şehir hastanesinden randevu aldım. Hem bebeğe bakalım içimiz rahat etsin hem de ayrıntılı ultrason için bir de oradan randevu alalım dedim.
 
Ben müslim örtü ile kundak yapicam çok rahat oluyor
 
Ben de doppler cihazı alacaktım ama senin gibi panik olurum diye almadım. Ama olsun için rahat etsin git muhakkak
 
İlk bebeğimi kundaklamadim bunu da kundaklamayi düşünmüyorum. 1 tog tulum almıştım bir de küçükken hareket edip donemedikleri için üzerine rahatlıkla battaniye, muslin vs ortebiliyorsunuz. 6 aydan sonra mecbur toglu tulumlar kullanılıyor. Çünkü üzerini örtsen de açıyorlar.
 
Canım sürekli ketçap mayonez li patates kızartması istiyor ekmekle bol yemelik yiyorum da herzama olmasada
Benimde hamile kaldığımdan beri mayonezli patates kızartmasını deli gibi canım istiyor. Her gün olsa her gün yerim öyle canım istiyor. Herkes soruyor aşerdiğin bir şey var mı söyle bir tarafın şişmesin diye hayır diyorum sadece mayonezli patates hafta da bir yiyorum aşırı canım çekiyor ama abartmamaya çalışıyorum çok faydalı bir şey değil diye
 
Annem bana bebeği sana vermem demekte hakli imiş Ben yazın ne gerek var üzerini örtmeye diye düşündüm minicik bebek bizim gibi bunalır, üzerini örtmeye ya da sıcaklık koruyan tuluma ne gerek var diye düşündüm
 
Dün itibariyle ben de Prilam kullanmaya başladım. Siz bağımlılık yapıyor yazdınız diye de sadece akşamları bir tane midem çok bulanırsa alacağım.
Bende sadece gece yatarken bir adet içiyorum bir daha içmiyorum. Devletteki doktorum ara ara 2 günde bir içmeye çalış dedi. Gebelikte hormonlar çok değişken olduğu için kalıcı bir bağımlılık yaratmaz dedi. Özellikle bebeğe zararı varmı diye sordum sıfır korkma dedi. Bir şekilde atlatacağız canım kızımda 6. Ayda geçmişti bulantım bunda da ortalama öyle olur bırakırım diyorum bakalım.
 
Çok güzelmiş canım ama nazar boncuğuyla alakalı bazı şeyler duyduğum için senelerdir hayatıma sokmuyorum yoksa çok güzel duruyor
 
Kızımda yapmadım çokta karşıydım. Ama şimdi oğlumda gidişata bakacağım eğerki elleri kolları çok hareketli olur kendini uyandırırsa hazırda kış bebesi zaten yarım kundak tarzı çok sıkmadan yapabilirim canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…