Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    139
Ya ben nazara çok inanıyorum. Gerçekten bazı kişilerin enerjisi öyle kötü ki. Zaten minickler daha o yüzden boşverin aman sosyal medya da paylaşınca ne oluyor sanki. Yakın eş dost akraba bilsin kafi
 
Oy çok tatlı güle güle giysin inşallah
Gap body'lerden benim de beğendiğim 3 tane var. Almayı da düşündüm kısa kollu olanlardan. Sen hangi beden aldın 6 12 mi alsam acaba diye düşündüm kısa kollular ya bizim bebeklerin yaz mevsimine gelir gibi. Bir de yakalarında çıt çıt var mı?
 

Eklentiler

  • 1000134070.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000134068.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000134066.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 26
Bunlar da çok tatlıymış ben bodyleri 6-12 ay aldım , ceketi 12-18 ay aldım. Yakalarında çıt çıt yok.
 
Çok geçmiş olsun canım yaa ilaçları bırakınca daha da rahatlarsın..
doktor hangi haftada erkek demişti de şimdi kız dedi? Bana 13de erkek dedi ama değişir mi diye emin olamıyorum hala..
İğneler zorluyordu beni . İnşallah artık hepimizin riskleri yavaş yavaş azalıyor bundan sonra biraz daha normallesebiliriz.

12. Haftadaydi erkek dediğinde .bence de çok çok erkendi . Ben ultrasonla bakarken cinsiyet ne zaman belli olur diye sordum . Doktor da ben gördüm ki söylememi istersen söyleyebilirim demişti . Çok büyük ihtimalle değişmez demişti . Hatta bende bir çıkıntı görmüştüm yani yalan degil.

Bugün de büyük ihtimalle ya parmağı girdi araya yada kordon dedi . Çünkü şu an baya net goruluyor kız dedi . Şu an da 15+3 teyiz.
 
Kuzenimin de değişmişti 16.haftada ben de o yüzden emin olamıyordum, sağlıklı olsunlar da hiç farketmez aslında.. sadece alışverişi unisex yapmak gerekiyor galiba
 
Ne içinmiş canım bu test neden istedi acaba
Valla bende bilmiyorum ama internette bu şekilde yazıyor ;

Anne adayından alınan kan örneği ile yapılan AFP testi, bebekte spina bifida ve anensefali gibi hastalıkların varlığının araştırılması için yapılır.
 
Ama sanırım siz de fetal DNA testi yaptırmıştınız. Olsa çıkmaz mıydı onda
 
Onu bilmeden yaptığında oluyor cnm.kardesim yemiş poposunu bide boğazının yanını kaşimiş.kizinda var.bende oğlumda ilk haftalar çok çilek yedim elimi yıkamadan kafamı kaşimişim.oglumun kafasında 2 tane küçük kırmızı çilek var.
Maşallah çok tatlı yaa20snde kaç haftalık oluyorsun cnm.
Mezardakilerin yarisi nazardanmis derler bizde
Bende aşırı inanırım ya nazara.
Kızlar bir de doktor AFP diye bir test istedi onun için kan verdik bugün. Sizden de istedi mi böyle bir şey ?
Benden istemedi Dr ne içinmiş acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…