- 30 Ocak 2018
- 2.282
- 3.059
- 34
Ben de öyleyim. Prilam vermişti doktor içsem de aynıyım. Ne yapacağımı şaşırdım19 .hafta dayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleyim. Prilam vermişti doktor içsem de aynıyım. Ne yapacağımı şaşırdım19 .hafta dayim
Var canım ben bulanmadığı gün yok ama eskisine göre yine de çok çok şükür diyorum en azından iştahım açıldı ve yiyorum ama sonra baya bulanıyor.Midemi rahatsız eden şeyler yememeye çalışıyorum soğan ve sarımsak cok dokunuyor bana arkasından istifra ediyorum ondan onlarsız beslendiğimde daha iyiyimBide süt içmek iyii geliyor banaHanımlar hala midesi bulanan var mı? Cok yoruldum. Geçmeyecek sanki
Ya ben 21+2 ye aldım randevumu ama erken mi almışım benimki de bir hafta önden gidiyor ama bilemedim şimdi.gerekirse Vajinal bakıldığını bilmiyordum.Ben iyice alıştım evde yatmaya zaten kLkip yürüsem bir yerim agiriyor mutlaka bugün 20 haftam bitti 21 e girdim ama bir hatmfta önden gidiyor be bebis ben iki hafta sonraya gün alicam. 22+larda gitmek istiyorum ki iyi gözüksün vajinale gerek kalmasın
Doktorun bana verdiği kağıtta 20 ,24 hafta arası yapacak yazıyordu ama eniyisi biraz geç olması diye bende 22 yada 23 te alacağım benimde bir hafta önden gidiyordu ona güvenerek 21 artı da gidersek te 22 üstü çıkar yinede erken değildir yaYa ben 21+2 ye aldım randevumu ama erken mi almışım benimki de bir hafta önden gidiyor ama bilemedim şimdi.gerekirse Vajinal bakıldığını bilmiyordum.
Allahim senin de yardımcın olsun inşallah. Acaba geçmeyecek doğuma kadar böyle mi kalacak diye düşünüyorumVar canım ben bulanmadığı gün yok ama eskisine göre yine de çok çok şükür diyorum en azından iştahım açıldı ve yiyorum ama sonra baya bulanıyor.Midemi rahatsız eden şeyler yememeye çalışıyorum soğan ve sarımsak cok dokunuyor bana arkasından istifra ediyorum ondan onlarsız beslendiğimde daha iyiyimBide süt içmek iyii geliyor bana
Aynen bende öyle düşündüm.Bazı hastaneler 18-24 arası yapıyormuş hattaDoktorun bana verdiği kağıtta 20 ,24 hafta arası yapacak yazıyordu ama eniyisi biraz geç olması diye bende 22 yada 23 te alacağım benimde bir hafta önden gidiyordu ona güvenerek 21 artı da gidersek te 22 üstü çıkar yinede erken değildir ya
Amin cümlemize inşallah.Bilmiyorum kayınvalidemde eşime hamileyken doğuma kadar böyleymiş Birde artık büyüdüler mideye baskı yapıyolar sanırım normal yaAllahim senin de yardımcın olsun inşallah. Acaba geçmeyecek doğuma kadar böyle mi kalacak diye düşünüyorum
Hayat enerjim bitiyor bulantı olunca. Bir kaç ay geçse de en azından nefes alsakAmin cümlemize inşallah.Bilmiyorum kayınvalidemde eşime hamileyken doğuma kadar böyleymiş Birde artık büyüdüler mideye baskı yapıyolar sanırım normal ya
İnşallahHayat enerjim bitiyor bulantı olunca. Bir kaç ay geçse de en azından nefes alsak
canım bende göbek var karından bazı şeyleri net göremiyorlar vajinal bakıyorlar. zaten hep perinatologa gidiyorum 3 ve 4. ayda da detaylı yapıldı. çok şükür bir problem çıkmadı. inşallah bu sefer de çıkmayacak ama şimdi be de düşündüm hem bir hafta önde hem 22 artıda gidicem 23 artılarda cikacak buyuk ihtimal ben de geç mi kalırım acabaYa ben 21+2 ye aldım randevumu ama erken mi almışım benimki de bir hafta önden gidiyor ama bilemedim şimdi.gerekirse Vajinal bakıldığını bilmiyordum.
benim kağıtta da 20 23 yazıyorDoktorun bana verdiği kağıtta 20 ,24 hafta arası yapacak yazıyordu ama eniyisi biraz geç olması diye bende 22 yada 23 te alacağım benimde bir hafta önden gidiyordu ona güvenerek 21 artı da gidersek te 22 üstü çıkar yinede erken değildir ya
daha net olsun diye ekimde alicam isteAynen bende biraz geç o haftalar a almak istiyorum en iyisi öyleymiş zaten galiba
Geç kalacağınızı sanmıyorum ya iyi bence 22 de.Benim göbüş yok daha omdan 21 de net görür o zaman inşallah Ne güzel bizde belli olsun diye göbüş istiyoruzcanım bende göbek var karından bazı şeyleri net göremiyorlar vajinal bakıyorlar. zaten hep perinatologa gidiyorum 3 ve 4. ayda da detaylı yapıldı. çok şükür bir problem çıkmadı. inşallah bu sefer de çıkmayacak ama şimdi be de düşündüm hem bir hafta önde hem 22 artıda gidicem 23 artılarda cikacak buyuk ihtimal ben de geç mi kalırım acaba
karnım da şimdi daha sivri ama yine de göbeğin var göbeğin var diyorlar
Maşallah hamile oldugun bayağı bayağı belli oluyormuş ya benim de biraz çıktı sayılır artık bol giyiyorum pek belli olmuyor ama evde dar giyince küçük yuvarlak bı karnım cikiyocanım bende göbek var karından bazı şeyleri net göremiyorlar vajinal bakıyorlar. zaten hep perinatologa gidiyorum 3 ve 4. ayda da detaylı yapıldı. çok şükür bir problem çıkmadı. inşallah bu sefer de çıkmayacak ama şimdi be de düşündüm hem bir hafta önde hem 22 artıda gidicem 23 artılarda cikacak buyuk ihtimal ben de geç mi kalırım acaba
canım bende göbek var karından bazı şeyleri net göremiyorlar vajinal bakıyorlar. zaten hep perinatologa gidiyorum 3 ve 4. ayda da detaylı yapıldı. çok şükür bir problem çıkmadı. inşallah bu sefer de çıkmayacak ama şimdi be de düşündüm hem bir hafta önde hem 22 artıda gidicem 23 artılarda cikacak buyuk ihtimal ben de geç mi kalırım acaba
Ben hissedemiyorum ya 18 haftadayız. Herkes de ay daha canlanmadı mı bu diyor canımı sıkıyo. Gayet canlı aslında kalbi atıyo ultrasonda hareket ediyo. Kiloluyum ondan hissedemiyorum heraldeSlmlar anneler. Bebeklerin hareketlerini artık alıyorsunuz değil mi . Bizimki başladı baya. Çok güzrl bir duygu ya özlemişim
Evet ilk hissettiğimde bağırsak hareketi mi acaba diye bi düşündüm ama artık anlıyorum bebek olduğunu.Slmlar anneler. Bebeklerin hareketlerini artık alıyorsunuz değil mi . Bizimki başladı baya. Çok güzrl bir duygu ya özlemişim