- 27 Kasım 2022
- 64
- 14
- 33
sana küçük bir sır vereyim şimdiye kadar baktıklarımda hiç yanıldığım olmadıÇattan eminim canım teşekkür ederimsonucu merakla bekliyorum ve iletirim tabiki tahminlerinin tutma olasılığı genelde yüzde kaç oluyor canım?
Yaa diyosunsana küçük bir sır vereyim şimdiye kadar baktıklarımda hiç yanıldığım olmadıtek sorun çatlamadan emin olmaları lazım ovülasyon takibi şart
İlişki saatinde çok onemlimi acabatabiiki yaparım canım çatlamadan eminsen ilişki tarihini saatini yaşadığın yeri yazar mısın
Kızlar tablo düzenlemeyi yapabiliyorum artık. Tablodaki Bilgilerinizi verirseniz sizleri tabloya eklerimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ cinnabon 32 1 14.04 19.01.2025
Yaş 30Kızlar tablo düzenlemeyi yapabiliyorum artık. Tablodaki Bilgilerinizi verirseniz sizleri tabloya eklerimcinsiyet tahmini sütunu da ekledim , isteyenlerin tahminlerini yazabilirim
Tabi ki söylerim. Catlamamdan adım kadar eminim bu ay19.08-20.00 arasi erkek
eğer çatlamadan eminsen sonuç bu canımcinsiyetini öğrenince bana yazarsan mutlu olurum
evet canımİlişki saatinde çok onemlimi acaba
Yas 30 ikinci çocuk tahmini doğum 16 ocak. Tahmini mi değil ama hissettiğim hep erkek. Zaten çok önceleri rüyamda hep elimi tutan bir kız karnımda bir erkek görüyordum. Kızım var , inşallah sağlıklı bir bebeğim de olur keseyi 4+5 gördüm bu aradaKızlar tablo düzenlemeyi yapabiliyorum artık. Tablodaki Bilgilerinizi verirseniz sizleri tabloya eklerimcinsiyet tahmini sütunu da ekledim , isteyenlerin tahminlerini yazabilirim
Canım sat ve şehir ? Bir de var mı cinsiyet tahmininYaş 30
İlk çocuk
Tahmini doğum 13.01.2025
Sat 08.04Yaş 30
İlk çocuk
Tahmini doğum 13.01.2025
Sat 08.04Canım sat ve şehir ? Bir de var mı cinsiyet tahminin
Canım sat ve şehir ? Bir de kalp atışı ve kese görüldü müYas 30 ikinci çocuk tahmini doğum 16 ocak. Tahmini mi değil ama hissettiğim hep erkek. Zaten çok önceleri rüyamda hep elimi tutan bir kız karnımda bir erkek görüyordum. Kızım var , inşallah sağlıklı bir bebeğim de olur keseyi 4+5 gördüm bu arada
Sat 4 nisan di. Trabzon. Kese 4+5 duydum kalp atışı için 20 mayis randevum var inşallah sağlıkla duyarimCanım sat ve şehir ? Bir de kalp atışı ve kese görüldü mü
Canım kese görmüşmüydün sen ?Sat 08.04
Sat 08.04
Şehir Diyarbakır
Tahminim şuan yok
Yok daha göremedim şuan 4+5C
Canım kese görmüşmüydün sen ?
Yaş: 29Kızlar tablo düzenlemeyi yapabiliyorum artık. Tablodaki Bilgilerinizi verirseniz sizleri tabloya eklerimcinsiyet tahmini sütunu da ekledim , isteyenlerin tahminlerini yazabilirim
İlk çocuk mu canım ?Yaş: 29
Sat: 12 Nisan
İstanbul
Tahmin: kız
Bir de tahmini doğum tarihi ? Kese görmedin değil mi dahaYaş: 29
Sat: 12 Nisan
İstanbul
Tahmin: kız