Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
sana küçük bir sır vereyim şimdiye kadar baktıklarımda hiç yanıldığım olmadı tek sorun çatlamadan emin olmaları lazım ovülasyon takibi şart
Yaa diyosun ovulasyon takibi yapmıştım bende canım evet, benim bide 18 Nisanda gece 03:45te ilişkim oldu o gün yani 18 Nisan günü pik gördüm ovulasyon testim pozitifti saat 17:00da yapmıştım testide.

Kızlar tablo düzenlemeyi yapabiliyorum artık. Tablodaki Bilgilerinizi verirseniz sizleri tabloya eklerim cinsiyet tahmini sütunu da ekledim , isteyenlerin tahminlerini yazabilirim

Kızlar tablo düzenlemeyi yapabiliyorum artık. Tablodaki Bilgilerinizi verirseniz sizleri tabloya eklerim cinsiyet tahmini sütunu da ekledim , isteyenlerin tahminlerini yazabilirim
Yas 30 ikinci çocuk tahmini doğum 16 ocak. Tahmini mi değil ama hissettiğim hep erkek. Zaten çok önceleri rüyamda hep elimi tutan bir kız karnımda bir erkek görüyordum. Kızım var , inşallah sağlıklı bir bebeğim de olur keseyi 4+5 gördüm bu arada

Canım sat ve şehir ? Bir de kalp atışı ve kese görüldü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…