- 22 Mayıs 2024
- 284
- 326
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben 5+6’da duymuştum siz de duyarsınız bence.4 haziranda betam 9242 çıkmıştı, yarına özelde randevum var sata göre 6+1 oluyorum kalp atışını duyar mıyım sizce
Öyle mi ne güzel bende duyarım inşallahMerhaba, ben 5+6’da duymuştum siz de duyarsınız bence.
Darisi basima artikMerhaba, ben 5+6’da duymuştum siz de duyarsınız bence.
oy oy oy teyzemmYuvarlak
Ben 6+2de duyamadım burada çoğunluk duyduğu için üzüldüm ama doktor normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi haftaya tekrar gelmemi istedi duyamazsan moralini bozma vakti gelecektir4 haziranda betam 9242 çıkmıştı, yarına özelde randevum var sata göre 6+1 oluyorum kalp atışını duyar mıyım sizce
kuzum benim mide bulantım 5te başladı 7de pik fena kustum sarı sAri oldu 8de birden kesildi yani sadece sabah açken coook hafif kazınıyo gibi oluyor midem şükür rahatım ama benim annem de hiccc midesi bulanmamış istifra bile etmemis. ona cektim herhaldeKesinlikle çok haklısınız sizinde mi tüp bebek kaçıncı haftanız umarım sürecinizi en iyi şekilde atlatırsınız benimde 7+6 bugün hafif mide bulantım oldu gibi ama istifra etme boyutu kadar değil inşallah olmaz gerçekten zor mide bulantısı
Ay çok iyi yapmışsın. İnşallah güzel haberler gelirKızlar dayanamadım yarına randevu buldum gıdecehım 3 de
Neler aldın canım , resimleri varsa at bize de fikir olsunKızlar ebebek'te baya indirim vardı, ikinci üründe de %50 indirim vardı ekstra. Ben bugün yatak matak aldım hatta çok erken olduğunu bilsem de düşünürseniz siz de bakın bitmeden
İnşallah canısı 3 de randevuAy çok iyi yapmışsın. İnşallah güzel haberler gelir
Neler aldın canım , resimleri varsa at bize de fikir olsun
Kişiden kişiye değişiyor sanırım duyamama ihtimalinide hazırladım kendimi doğruya doğru sağlıklı olsunda duyamazsamda sabrederim artıkBen 6+2de duyamadım burada çoğunluk duyduğu için üzüldüm ama doktor normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi haftaya tekrar gelmemi istedi duyamazsan moralini bozma vakti gelecektir
Plesanta hangısı foto daPlasenta solda erkek gibi duruyo :)
Umarım güzel haberler alırsın benim randevu da Salı günü 7+2 oluyorum bakalımKişiden kişiye değişiyor sanırım duyamama ihtimalinide hazırladım kendimi doğruya doğru sağlıklı olsunda duyamazsamda sabrederim artık
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım maşallah ne güzel herkesin kendine göre bir telaşı, duymak istediği güzel haberleri, hayalleri var. Benim için bu yolculuk ilk, fazlasıyla heyecan, sevinç, ara ara korku ve nice duygularUmarım güzel haberler alırsın benim randevu da Salı günü 7+2 oluyorum bakalım
İlk olunca dahada bilinmez oluyor gerçekten bazen endişe kaplıyor içimi çünkü göğüs hassasiyeti hariç belirtim yok ama iyi olduğuna inanmak istiyorum ay bide eskiye göre duygusallaştım arkadaşım sabah beni sevdiğini değer verdiğini söyledi ve bende ağladım normalde yapmayacağım bir şeyAmin inşallah hepimiz güzel haberler alalım maşallah ne güzel herkesin kendine göre bir telaşı, duymak istediği güzel haberleri, hayalleri var. Benim için bu yolculuk ilk, fazlasıyla heyecan, sevinç, ara ara korku ve nice duygular
Hormonlardan dolayı bende daha çok duygusalım kesinlikle öyle, iyi düşünelim iyi haberler alalım inşallahİlk olunca dahada bilinmez oluyor gerçekten bazen endişe kaplıyor içimi çünkü göğüs hassasiyeti hariç belirtim yok ama iyi olduğuna inanmak istiyorum ay bide eskiye göre duygusallaştım arkadaşım sabah beni sevdiğini değer verdiğini söyledi ve bende ağladım normalde yapmayacağım bir şey
Pozitif olmaktan başka çaremiz yok bu süreçte
Yolk işte :) o sağda ise kız solda ise erkek diyorlarPlesanta hangısı foto da
Her şey çok güzel olacak canım inşallah hiç kötüyü düşünme. Bebişin iyi içerde geniş geniş takılıyor şu anİlk olunca dahada bilinmez oluyor gerçekten bazen endişe kaplıyor içimi çünkü göğüs hassasiyeti hariç belirtim yok ama iyi olduğuna inanmak istiyorum ay bide eskiye göre duygusallaştım arkadaşım sabah beni sevdiğini değer verdiğini söyledi ve bende ağladım normalde yapmayacağım bir şey
Pozitif olmaktan başka çaremiz yok bu süreçte
Buna bakabilir misin nerdeYolk işte :) o sağda ise kız solda ise erkek diyorlar
Erkek görünüyor sağlıkla gelsinBuna bakabilir misin nerde