- 8 Aralık 2012
- 3.680
- 5.045
- 32
Evet kendini kötüye hazırla ama benimde bir umudum var. Hadi inşallahKanama nın devamı gelmedıgı kcın çok umut edıyorum ama kendkmı en kutusuna de hazırlamam lazım ilaçları da kestım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kendini kötüye hazırla ama benimde bir umudum var. Hadi inşallahKanama nın devamı gelmedıgı kcın çok umut edıyorum ama kendkmı en kutusuna de hazırlamam lazım ilaçları da kestım
Bende bugün gideceğim bakalım 14:20 de randevum var inşallah duyarımBende 6+1 de duydum.
verende alan da Allâh bugün çok sakınım aglamayı bıraktkmEvet kendini kötüye hazırla ama benimde bir umudum var. Hadi inşallah
iyi haberlerini bekliyoruz allah’ın izni ileYarın hastaneye gideceğim şimdiden heyecanı başladı özledim miniğimi
senin de iyi haberlerini duyalım insallah arkadaşım, haber verin mutlakaverende alan da Allâh bugün çok sakınım aglamayı bıraktkm
İnşallah canımiyi haberlerini bekliyoruz allah’ın izni ile
Oyyyy maşallah herşeyi net belli oluyor yahu ne güzelBizim de bugün randevumuz vardı 10+5ten selamlar herkese Bu grupta en önden giden biz miyiz?
Eki Görüntüle 3439392
Bagi marka Dastana 2 modelini aldım. Diğerleri bi güven vermedi duruş tip olarak bilmiyorum tamamen hissiyat Mama sandalyesinin yanında ikinci ürün olduğu için 1000 liraya gelmiş oldu %50 indirimleİyi yapmışsın ana kucağı hangi markanınkini aldın ve ne kadar dı ?
Sagol canim. 5+3 kese 6+3 kalp atisi girebilirsin bana. Tiroid ve kilodan dolayi 12. Haftaya kadar progrstana devam et dedi. Onun disinda hersey guzel dedi. 10 gun sonra kontrol randevum varİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Oo fiyat baya iyiymiş. Bende babybjörn ana kucağı var ama acaba otomatik olanlardan da alsam mı diye düşünüyordum. 4moms bakıyordum ben ama bagi ye de bi bakayımBagi marka Dastana 2 modelini aldım. Diğerleri bi güven vermedi duruş tip olarak bilmiyorum tamamen hissiyat Mama sandalyesinin yanında ikinci ürün olduğu için 1000 liraya gelmiş oldu %50 indirimle
ÇİKAR ÇİKMAZ BURAYA YAZACAĞIM AİLEM GİBİ OLDUNUZ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ne kadar OLUMSUZ OLSA DA ALLAH'A İSYAN ETMEYİP İKİNCİ MÜJDELİ HABERİ MI BEKLEYECEĞİMsenin de iyi haberlerini duyalım insallah arkadaşım, haber verin mutlaka
Maşallah canım baya büyümüş sağlıkla gelsin. Evet sen önde gidenlerdensinBizim de bugün randevumuz vardı 10+5ten selamlar herkese Bu grupta en önden giden biz miyiz?
Eki Görüntüle 3439392
Yaaa süper haber çok sevindim her şeyin yolunda olmasına böyle devam etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişinSagol canim. 5+3 kese 6+3 kalp atisi girebilirsin bana. Tiroid ve kilodan dolayi 12. Haftaya kadar progrstana devam et dedi. Onun disinda hersey guzel dedi. 10 gun sonra kontrol randevum var
Folbiol canım devlet karşılıyor sağlıkocağı yazmıştı özeldeki doktorumda uygundur kullanmaya devam et dedi.Arkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ben folidevit kullanıyorum doktor önerisi ile devlet karşılamıyor değil mi bu takviyelerin ücretini
Canım onların mg çok yüksek yarım kullan ya da bi gün kullan bi gün kullanmaFolbiol canım devlet karşılıyor sağlıkocağı yazmıştı özeldeki doktorumda uygundur kullanmaya devam et dedi.
folactive kullanıyorum ben devlet karşılamıyorArkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ben folidevit kullanıyorum doktor önerisi ile devlet karşılamıyor değil mi bu takviyelerin ücretini