İlk ay 5 cm uzadı 2.5 ayda 6cm uzadı taktım kafayıYa kısa deyip durma kaç cm olucak çocukMaşallah gayet iyi aydan aya artışı farklı olabilir.Bazı aylar bende de bizimki kısa kaldı diyordum sonra arttı
bizimki de kaldırmıyor ama karın üstü egzersiz yaparken başını kaldırıp sağ sola bakıyor.Ya da yatarken ellerinden tuttuğumda belini havaya kaldırmaya çalışıyor.Doktor bazı çocuklar daha geç yapabilir normal demişti.4.ay kontrolünde tekrar soracağım
Henüz pusette bile oturmuyor arabada hep emer pozisyondayızKızlar oto koltuğu kullanmaya başladınız mı?
Bizim beyinler fındık kadar kaldı deseneO bende de oluyo su doldurmaya diye mutfaga gidip bulasik makinesini yerlestiriyorum. Bence uyksuzluktan yorgunluktan bir de dogum sonrasi beyin kuculurmus ya heralde ondan oluyo:)
Arada veriyoruz sadece anne sütü almasına rağmen özellikle parka yürüyüşe çıktığımızda ağlayınca tok olduğuna eminsen şişenin kapagi ile su veriyorum. Susuyor gerçekten. Dışarda onlar da susuyor artık bence .Kızlar bide dün hemsire mama veriyorsan su da vermen gerekli dedi siz su veriyor musunuz takip ettigim doktorlar onermiyor aslında
Dimi daha küçükler. Yani yeni alacaz o yzuden bekleyeyimCanım bende 9-18 kilo olanı var minimum 9 kiloyu beklemem gerekiyor o zamana da oturma zamanı gelir zaten
Ay arabada asla emmiyor ya çığlık kıyamet. Çocuk dediğin arabada uyur benim oglanda böyleydi araba mı tutuyor napıyor asla sevmiyorlar Seyehat etmeyiİlk ay 5 cm uzadı 2.5 ayda 6cm uzadı taktım kafayı
Henüz pusette bile oturmuyor arabada hep emer pozisyondayız
Bizimki de ilk ay 2 cm falan uzamıştı herkesin ölçümleri görünce şok olmuştumİlk ay 5 cm uzadı 2.5 ayda 6cm uzadı taktım kafayı
Henüz pusette bile oturmuyor arabada hep emer pozisyondayız
Evet bizimkide öyle yapmıştı ama sıkılınca arkadaşım kucağında gezdirdi baya maşallah yavrum çok usluydu gerçekten ama bizimki uyumadıKızlar bugün Kuzeyle ilk defa misafirliğe gittim anakucağını, oyuncaklarını falan götürdüm. Ayy ben şok evde mızmız olan çocuğun misafirlikte gıkı çıkmadı valla bunların bütün gıcıklığı bizeüç dört saat oturdum tabii uyku saati gelince uyuttum hemencecik de uyudu ama uyanık olduğu zaman anakucağında oturup etrafı izledi keyfi çok yerindeydi. Bence evde sürekli bizle olmaktan sıkılıyorlar ve evde tek olunca sürekli konuşamıyoruz. Ama misafirlikte konu konuyu açıyor hep sohbet oluyor çocuk da dinliyor sıkılmıyor. Ben artık her gün birisine misafirliğe gidicem
yurtdışında kullanmak zorunlu. öyle ki eğer otokoltuk yoksa arabada hastaneden salmıyorlar çocuğu. Cybex Cloud G I-Size Plus Moon Black 0-13Kg kullanıyoruz biz memnunum ama hamileyken bir heves almışım her şeyi şimdiki aklım olsa bu kadar para vermem masraf bitmiyorKızlar oto koltuğu kullanmaya başladınız mı?
Ben şu an şehir dışındayım. O yüzden günün çoğu vakti dışarda gezmekle geçiyor. İzmir’de bi yere gitmeye çekiniyordum şimdi çocuk dışarda o kadar mutlu ki. Restoranda arabasında kendi kendine uyuyakalmaklar mı, başkasının kucağında oturarak laf dinlemek ki, evde başka yataklarda cort diye uyumak mı hepsi oldu. Evi sevmiyo bu çocuk dedim bu gün. Valla sosyalleşmek iyi geldi yavruma. Ben de evde durmam bu saatten sonraKızlar bugün Kuzeyle ilk defa misafirliğe gittim anakucağını, oyuncaklarını falan götürdüm. Ayy ben şok evde mızmız olan çocuğun misafirlikte gıkı çıkmadı valla bunların bütün gıcıklığı bizeüç dört saat oturdum tabii uyku saati gelince uyuttum hemencecik de uyudu ama uyanık olduğu zaman anakucağında oturup etrafı izledi keyfi çok yerindeydi. Bence evde sürekli bizle olmaktan sıkılıyorlar ve evde tek olunca sürekli konuşamıyoruz. Ama misafirlikte konu konuyu açıyor hep sohbet oluyor çocuk da dinliyor sıkılmıyor. Ben artık her gün birisine misafirliğe gidicem
Yatağa yatırıp yanına uzanıp kitap okuyorum önce sonra bitti şimdi uyku vakti diyip öpüyorum. Sonra kucağıma emzirme pozisyonunda gibi alıp hafif bir şekilde sallıyorum pişpiş diye ses çıkarıyorum zaten beş dakikada uyumuş oluyor. Sonra yatağa yüzüstü koyup poposuna pişpişleyerek bikaç defa vuruyorum. Hep bu şekilde yapıyorum rutin oldu sanırımEvet bizimkide öyle yapmıştı ama sıkılınca arkadaşım kucağında gezdirdi baya maşallah yavrum çok usluydu gerçekten ama bizimki uyumadısen nasıl uyutuyorsun canım
Ohhh mis maşallahBen şu an şehir dışındayım. O yüzden günün çoğu vakti dışarda gezmekle geçiyor. İzmir’de bi yere gitmeye çekiniyordum şimdi çocuk dışarda o kadar mutlu ki. Restoranda arabasında kendi kendine uyuyakalmaklar mı, başkasının kucağında oturarak laf dinlemek ki, evde başka yataklarda cort diye uyumak mı hepsi oldu. Evi sevmiyo bu çocuk dedim bu gün. Valla sosyalleşmek iyi geldi yavruma. Ben de evde durmam bu saatten sonra
Ben de hep aynı şeyi söylüyodum. Bu gün yalancı çıkardı beni geneOhhh mis maşallaharkadaşım kaç defa çağırdı her defasında stres olup Kuzey durmaz, ağlar gelmeyeyim dedim artık bugün çok ayıp oldu diye gittim boşu boşuna stres yapmışım. Valla çıkıp çıkıp gezelim hem biz mutlu oluruz hem bebişlerimiz
Emzirme pozisyonundayken emmeye çalışmıyor mu Tuna kıyafetin üstünden meme arıyorYatağa yatırıp yanına uzanıp kitap okuyorum önce sonra bitti şimdi uyku vakti diyip öpüyorum. Sonra kucağıma emzirme pozisyonunda gibi alıp hafif bir şekilde sallıyorum pişpiş diye ses çıkarıyorum zaten beş dakikada uyumuş oluyor. Sonra yatağa yüzüstü koyup poposuna pişpişleyerek bikaç defa vuruyorum. Hep bu şekilde yapıyorum rutin oldu sanırım
Yok emmiyor mayışmış oluyor çünküEmzirme pozisyonundayken emmeye çalışmıyor mu Tuna kıyafetin üstünden meme arıyorbenim yavrum mu bi böyle?
Ben anne sütüyle besliyorum, su da veriyorum. Mama kullananlar da verebilir bence, mama da suyla karıştırılıyor sonuçta. 120 ml su yerine 125 ml almış olur o öğünde.Kızlar bide dün hemsire mama veriyorsan su da vermen gerekli dedi siz su veriyor musunuz takip ettigim doktorlar onermiyor aslında
Ben de ev gezmelerine gidiyorum hep. Evde ağlayan kızım, gittiğimiz yerlerde hiç ağlamıyor, yatırıyorum kanepeye, bizi izliyor, sonra uyuyakalıyorOhhh mis maşallaharkadaşım kaç defa çağırdı her defasında stres olup Kuzey durmaz, ağlar gelmeyeyim dedim artık bugün çok ayıp oldu diye gittim boşu boşuna stres yapmışım. Valla çıkıp çıkıp gezelim hem biz mutlu oluruz hem bebişlerimiz
Ben de oğlumda öyle denedim ve oğlum verdiğim herşeyden tiksindi resmen ve ek gıda da sınıfta kaldık.ogluma yediremedim bsy.4 yaşında ve şuan yediği şeyler sayilidir.ve yemeyen çocuk çok ugrastirici..rahmetli anneciğim kızım eskiden böyle mi vardı ne bulursak verirdik.yemek sularından fln derdi.oglumdan küçük yegenlerim var onlar annem gibi yaptı mesela şuan seçmeden yerler herseyi maşallahBizim 120 iciyor en az dün akşam 150 verdim, tadım yapmayacak mısınız karıstırmadan önce hem neyin dokundugunu gorursunuz kabak tatlı patates havuc elma yogurt 3er gün vermistim oğlumda
Ben oğlumda hep Dr dinledim su fln vermedim.her bezinde kristallenme oldu.su verdik geçti ,ki mama vermiyordum bile.anne sütünde suya gerek yok die vermemiştim..kızımda da şuan aklıma geldikçe 2 3 çay kaşığı veriyorum.gexen köye gitmiştik hava da sıcaktı biraz veremedim orda. kızımın bezinde de gördüm kristallenme . Hemn su verdim geçti ..Kızlar bide dün hemsire mama veriyorsan su da vermen gerekli dedi siz su veriyor musunuz takip ettigim doktorlar onermiyor aslında
Ay maşallah kuzeyeKızlar bugün Kuzeyle ilk defa misafirliğe gittim anakucağını, oyuncaklarını falan götürdüm. Ayy ben şok evde mızmız olan çocuğun misafirlikte gıkı çıkmadı valla bunların bütün gıcıklığı bizeüç dört saat oturdum tabii uyku saati gelince uyuttum hemencecik de uyudu ama uyanık olduğu zaman anakucağında oturup etrafı izledi keyfi çok yerindeydi. Bence evde sürekli bizle olmaktan sıkılıyorlar ve evde tek olunca sürekli konuşamıyoruz. Ama misafirlikte konu konuyu açıyor hep sohbet oluyor çocuk da dinliyor sıkılmıyor. Ben artık her gün birisine misafirliğe gidicem
Arkadaşım sen şzmirde mi yaşıyorsun bende izmirdeyimBen şu an şehir dışındayım. O yüzden günün çoğu vakti dışarda gezmekle geçiyor. İzmir’de bi yere gitmeye çekiniyordum şimdi çocuk dışarda o kadar mutlu ki. Restoranda arabasında kendi kendine uyuyakalmaklar mı, başkasının kucağında oturarak laf dinlemek ki, evde başka yataklarda cort diye uyumak mı hepsi oldu. Evi sevmiyo bu çocuk dedim bu gün. Valla sosyalleşmek iyi geldi yavruma. Ben de evde durmam bu saatten sonra
Ohh valla sen bulmussun çareyiBen de ev gezmelerine gidiyorum hep. Evde ağlayan kızım, gittiğimiz yerlerde hiç ağlamıyor, yatırıyorum kanepeye, bizi izliyor, sonra uyuyakalıyor
Öğretmenim kristallenme olayına bende denk geldim anlam verememistim acaba bezden mi oldu diyordum susuzluktan mi oluyorBen de oğlumda öyle denedim ve oğlum verdiğim herşeyden tiksindi resmen ve ek gıda da sınıfta kaldık.ogluma yediremedim bsy.4 yaşında ve şuan yediği şeyler sayilidir.ve yemeyen çocuk çok ugrastirici..rahmetli anneciğim kızım eskiden böyle mi vardı ne bulursak verirdik.yemek sularından fln derdi.oglumdan küçük yegenlerim var onlar annem gibi yaptı mesela şuan seçmeden yerler herseyi maşallahbende şimdilerde emziği fln bandiriyorum yemek sulari olsun,yoğurt olsun,geçen çay kasiginin ucunda muz denedim mesela.oyle öyle devam etcem.demem o ki herkesin ek gıdaya geçişi farklı.
Ben oğlumda hep Dr dinledim su fln vermedim.her bezinde kristallenme oldu.su verdik geçti ,ki mama vermiyordum bile.anne sütünde suya gerek yok die vermemiştim..kızımda da şuan aklıma geldikçe 2 3 çay kaşığı veriyorum.gexen köye gitmiştik hava da sıcaktı biraz veremedim orda. kızımın bezinde de gördüm kristallenme . Hemn su verdim geçti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?