Gebelik başlangıcında bağışıklık düşebiliyor, ilaç kullanmayarak atlatmaya çalışın. Bende hapşuruyorum, burun akıntım falan var. Ama bağışıklığın düşmesi de Rabbimin rahmeti, içiniz rahat olsunArkadaşlar aranızda grip olan var mı ? Ben çok fena grip oldum.
Ya kızlar benim canım cips yemek istiyorçok zararlı biliyorum ama canım çok istiyor
Gebelik başlangıcında bağışıklık düşebiliyor, ilaç kullanmayarak atlatmaya çalışın. Bende hapşuruyorum, burun akıntım falan var. Ama bağışıklığın düşmesi de Rabbimin rahmeti, içiniz rahat olsun
Arkadaşlar aranızda grip olan var mı ? Ben çok fena grip oldum.
Ben bugun doktor uyardi beyazlardan uzak dur diyeMidesi bulanmayan kızlarbenim gibi yarım saatte bir yemek yiyen var mı yaa.. sürekli açım ama öyle böyle değil
Bu sadece doğum muKizlar dogum paketi bakan var mi Ankara da benim dr 44bin hastane 17bin anestezi doktoru 5bin 66bin ediyor toplam
Ben 3 4gün önce olur gibi oldum boğaz acısıyla uyandım. Ihlamur demledim c vitamininden zengin hangi meyve varsa aldım tükettim hemen ertesi güne toplamıştım. Hamileliğin başlangıcında bağışıklık düşermiş benim kızımda da öyle olmuştu şimdi bu gebeliğimde de öyle. Dikkat et geçmiş olsunArkadaşlar aranızda grip olan var mı ? Ben çok fena grip oldum.
Tansiyonlarım gidiyor efendim demeyin böyle şeylerKizlar dogum paketi bakan var mi Ankara da benim dr 44bin hastane 17bin anestezi doktoru 5bin 66bin ediyor toplam
Bitki çayları tehlikeli olabiliyor bu dönemde, bana nane limon bile içme dediler, sonra eşimin kuzeni doktor bir bardaktan birşey olmaz içebilir falan dedi ama yinede içmedim, doğal olsa bile dikkatli olmak gerek. Çok geçmiş olsun sizedeBende aynı durumdayım hapsurma burun akıntısı tıkanması alerji diye düşünüyorum hatta doğal tedavi var mı diye arastıracagım
Bitki çayları tehlikeli olabiliyor bu dönemde, bana nane limon bile içme dediler, sonra eşimin kuzeni doktor bir bardaktan birşey olmaz içebilir falan dedi ama yinede içmedim, doğal olsa bile dikkatli olmak gerek. Çok geçmiş olsun sizede
Ben grip olmuştum 3 gün günde 2 kere redoxon ve günde 4 kere falan ballı limonlu çay içmiştim öyle atlattım.Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
İstanbul - bana normal 68500, normal epidural 78500, sezaryen epidural 89000, sezaryen genel 83500. Dediler. Bir de üstüne eklediler. Bunlar şuanın fiyatları siz doğurana kadar ne olur bilinmez dediler.Kizlar dogum paketi bakan var mi Ankara da benim dr 44bin hastane 17bin anestezi doktoru 5bin 66bin ediyor toplam
Hayırlı olsun canımmmmm aramıza hoş geldinBenide ekleyin benideeeeson adet 01.05.2024
Yada canım ne desem bilmiyorum. Ama inşallah düşündüğümüz gibi değildir demekten başka bir şey gelmiyor aklımaKızlar sanırım ben düşük yaptım bugün kanmam oldu şehir hastanesi yakındı gittim ultrasonda kalp atışını gördük vajinal baktı eve geldim kanamam dahada çoğaldı düşük tehlikemin devam ettiğini söyledi evde 1 saat karın ağrısı bel ağrım oldu daha sonra tuvalette büyük parçalar şeklinde pıhtı geldiçok üzgünüm
Ay valla malesef ya bide 17bin olan şuanin fiyatiymiş ocakta zam gelirmişBu sadece doğum muyandık yaaa
Valla bende bi göz segirmesi geçirdimTansiyonlarım gidiyor efendim demeyin böyle şeyler
Sezaryen fiyati bu canim ben ilkini sezaryen dogurdum aman istanbul zaten kafayi yemiş terkedin orayiİstanbul - bana normal 68500, normal epidural 78500, sezaryen epidural 89000, sezaryen genel 83500. Dediler. Bir de üstüne eklediler. Bunlar şuanın fiyatları siz doğurana kadar ne olur bilinmez dediler.
Çok geçmiş olsun umarim oyle degildir bir doktora git istersen igne vs yapmadilar mi yatirmalari gerek degilmiydi yaKızlar sanırım ben düşük yaptım bugün kanmam oldu şehir hastanesi yakındı gittim ultrasonda kalp atışını gördük vajinal baktı eve geldim kanamam dahada çoğaldı düşük tehlikemin devam ettiğini söyledi evde 1 saat karın ağrısı bel ağrım oldu daha sonra tuvalette büyük parçalar şeklinde pıhtı geldiçok üzgünüm
Hey masallahhhhİstanbul - bana normal 68500, normal epidural 78500, sezaryen epidural 89000, sezaryen genel 83500. Dediler. Bir de üstüne eklediler. Bunlar şuanın fiyatları siz doğurana kadar ne olur bilinmez dediler.
Progestan ignesi fln yapmadilar mi? Eve git yat mi dediler? İnsallah dusuk degil de sadece kanama alanidirKızlar sanırım ben düşük yaptım bugün kanmam oldu şehir hastanesi yakındı gittim ultrasonda kalp atışını gördük vajinal baktı eve geldim kanamam dahada çoğaldı düşük tehlikemin devam ettiğini söyledi evde 1 saat karın ağrısı bel ağrım oldu daha sonra tuvalette büyük parçalar şeklinde pıhtı geldiçok üzgünüm