- 10 Haziran 2022
- 282
- 184
Teşekkür ederim, inşallahGözün aydın canım , benimde öyle olmuştu ilk başta çok az duyuluyordu kalp atışı 4 gün sonra gittiğimizde baya güm güm atıyordu. Vajinal bakmıştı bana da. Merak etme haftaya duyulur
0.28 cm miş bebeğin dediğin gibi ultrasona göre 5+6 haftalık. Muhtemelen geç döllenme olmuştur.
Canım doktorlar rakam değil artış önemli diyor. Çok daha düşük rakamlarla öğrenenler var gebeliğini. Hiç takılma ona. Güzel artışların olsun inşallahKızlar merhaba dün kan testi yaptırdım. Bta hcg 183 çıktı. İlk bebeğimde aynı gün yaptırdığımda 385 çıkmıştı. Tekrarlama gereği duymamıştım. Doktor iki gün sonra tekrar yaptır dedi. Kimyasal gebelik olma ihtimali var mı ne diyorsunuz. Değerin düşme ihtimali olabilir mi
İnşallah canımCanım doktorlar rakam değil artış önemli diyor. Çok daha düşük rakamlarla öğrenenler var gebeliğini. Hiç takılma ona. Güzel artışların olsun inşallah
Hoşgeldiniz hayırlı olsun aşağıdaki billgileri yazarsaniz cinnabon arkadaşımız sizi ekleyecektir.
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü(hafta olarak) :
Kalp atışı(hafta olarak) :
Varsa Cinsiyet
Ben de 10 Haziran da gidicem 25 Ocak beklenen doğumBen de 10 haziranda gitcem. 30 ocak beklenen dogum tarihiyle ben de en sonlardayim
Çok şükür canım , gözün aydınKızlar 6+5 deyim kalp atışına gittik herşey yolunda kalp atışınıda duyduk çok şükür 11. Haftada nipt fetal dna testi yaptıcam
Fiyat aldım 3 firmadan atayım sizede
işveç firması ıgenomix 430 dolar kdv dahil
Fransa firması eurofins 420 euro kdv dahil
Panorama 485 dolar +%10 kdv şeklindeymiş evden gelip alıyorlar direk yurtdısındaki laba gidiyo
Hepsi güvenilir firmalarmış
Türk firmalarda hata çıkabiliyormuş çok önermedi bana doktorum ama türk fitmalardada fiyat 350-385 euro civarıydı
fransa ve isveç firması hoşuma gitti yüksek ihtimal fransa firmayla anlaşıcazÇok şükür canım , gözün aydın
Ay bende haftaya başlayacağım bunları araştırmaya. En çok hangisi kafana yattı senin.
Bu testi neden yaptırıyorsunuz? İlk kez duydum ondan soruyorumKızlar 6+5 deyim kalp atışına gittik herşey yolunda kalp atışınıda duyduk çok şükür 11. Haftada nipt fetal dna testi yaptıcam
Panorama 485 dolar +%10 kdv şeklindeymiş evden gelip alıyorlar direk yurtdısındaki laba gidiyo
Türk firmalarda hata çıkabiliyormuş çok önermedi bana doktorum ama türk fitmalardada fiyat 350-385 euro civarıydı
Kaç günde çıkıyormuş Fransa da ?fransa ve isveç firması hoşuma gitti yüksek ihtimal fransa firmayla anlaşıcaz
fransa ve isveç firması hoşuma gitti yüksek ihtimal fransa firmayla anlaşıcaz
Nipt testi diye internetten araştırabilirsin canım. Bebekte oluşabilecek bir çok hastalık kontrol ediliyor ve %99 doğru sonuç veriyor.Bu testi neden yaptırıyorsunuz? İlk kez duydum ondan soruyorum
Arkadaşlar bu nipt testi sadece down sendromunda doğru sonuç veriyormuş. Diğer bakılan parametrelerde yanlış sonuç çıkıp insanların hayatını kabusa çevirenlerde var. Örnekleri çok forumda. Yine en doğrusunu siz bilirsiniz tabiki ama genel taramalarda sorun çıkarsa amniyosentez yaptırmak bana daha mantıklı geliyor. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaKızlar 6+5 deyim kalp atışına gittik herşey yolunda kalp atışınıda duyduk çok şükür 11. Haftada nipt fetal dna testi yaptıcam
İkili üçlü testlerin doğruluk payı %50 civarıymış sonuç yüksek riskli çıktığında Amniyosenter istiyorlar bu da sağlıklı bebek için boşu boşuna risk demek fetal dna nipt testi annenin kanından bebeğin dna sını ayırıp bebeğin genetiği kromozomal hastalıklar herhangi bir genetik mutasyon konusunda %99.99 sonucunu veriyormuşBu testi neden yaptırıyorsunuz? İlk kez duydum ondan soruyorum
Aynen Forum’da okudum ama yanlış çıkan hepsi Türk firmalarında yaptıranlarDa olmuşArkadaşlar bu nipt testi sadece down sendromunda doğru sonuç veriyormuş. Diğer bakılan parametrelerde yanlış sonuç çıkıp insanların hayatını kabusa çevirenlerde var. Örnekleri çok forumda. Yine en doğrusunu siz bilirsiniz tabiki ama genel taramalarda sorun çıkarsa amniyosentez yaptırmak bana daha mantıklı geliyor. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Hayırlı olsun artış güzel zaten önemli olan artış 5+1 de keseyi görmüştüm ben haftaya karın görebilirsiniz diye tahmin ediyorumKızlar birsey soracağım ben 3 kere kan verdim 2 gün arayla 57-152-471 çıktı sonra bir daha kan vermedim suan sat 27 nisan sanırım 4+4 oluyorum henüz dra da gitmedim bir daha kan vermeli miyim ve doktora gitmeli miyim ?