benim çok kasık ağrım oluyordu kuzum şu an hafifledi ara ara geliyor gidiyor hafif hafif
meme hassasiyeti
uykulu haller
şişkinlik çok hafif
mide bulantısı kusma yok
not: herkesin çok farklı sakın kendinle karşılaştırma burda çoğumuzun farklı, bebeğinle konuş yarın da dışarıya çık bi temiz hava al gez ailen yakınsa onlara git değillere ara konuş
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Sanirim beklemiyordunuzMerhaba arkadaslar ,dün acile gittim asiri Karin ve nasil agrisi nedeniyle.tabi esimle tartismamizda Bunu tetiklemisti.doktora gittigimnde bir kese ve iki Kabarik embiriyo gördü.ikizmiş be şok oldum.nasıl olacak bilemiyorum henüz kalp atışını duymadım.5 Haftalık
Hayır gerçekten beklemiyordum.şok oldum ve moralim biraz bozuldu Allah affetsinAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Sanirim beklemiyordunuz
Oluyor cnm gece koyuyorum sabah kalkınca idrarimda çıkıyor.Ben de gunde 2 tane aliyorum ama bana doktorum ikisini de gece yatarken almami soyledi bir doktorunuza danisin bu sekilde daha cok fayda gorebilirsiniz.
Kizlar bir de bu fitilden dolayi ben gun icinde afedersiniz idrara ciktigimda beyaz parcalar goruyorum sizde de oluyo mu yoksa ben mi dogru uygulayamiyorum
Amin cnm inşallahAy inşallah seninde geçer canım çeken bilir bunu çok zor allah yardımcın olsun
Ay cnm gözün aydın olsun inşallahcinnabon canım kalp atışını duyduk şükür 7+1
Kuzum ben de 5+4te gittiğimde 12 mm dedi bebeği görmedi haftaya gel kontrole dedi.ben tam kontrole gidecekken kanamam oldu hafif özel bı hastaneye gittik orda 6+3tu çok az alabildi .2hafta sonra kontrole gelin bakalım bidaha dedi .cumaya randevu aldım bakalım son durum ne.bence haftayı bekle en azından.Kızlar şimdi mm hesabına göre benim kese 12.3 mm yani 1.23 cm. Bukadar büyüdüğüne göre bebişin görünmesi gerekmez miydi? Cuma günü betam 2320 ydi diğer günler arttığı gibi arttıysa şuan 10000 veya üstüdür betam çarşambaya giriyoruz artık özele gitsem bebek görünmez mi?
Ben vajinawdan baktı da gördü ikizleri bir te tek yumurtaBende 5. Haftada gördüm keseyi karından , 9.2 mm ydi , doktor 6. Haftada kese ortalama 16 mm oluyor karından 7. Haftada net duyarız kalbi dedi . Bence acele edip vajinadan hiç baktırmayın ben ne zaman muayne olsam kanama oluyor vajinadan o yüzden hiç elletmiyorum
Biraz kendine zaman ver canım. Sürpriz olmuş. Onlar seni seçmiş sana tutunmuşlar eminim çok güzel bir anne olacaksınbenim hiç çocuğum yok hep derdim bir tane sağlıklı olsun.millet bana hep ikizlerin olsun derdi.rahmetli babaannem çift çift doğur derdi hep.bende geçiştirirdim.ama kabulle geçemedim henüz bebişlerşn suçu ne üzüldü onlarda
Merhaba arkadaslar ,dün acile gittim asiri Karin ve nasil agrisi nedeniyle.tabi esimle tartismamizda Bunu tetiklemisti.doktora gittigimnde bir kese ve iki Kabarik embiriyo gördü.ikizmiş be şok oldum.nasıl olacak bilemiyorum henüz kalp atışını duymadım.5 Haftalık
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallahZorlu bir süreç midem bulaniyor.aranizda ikiz gebelik yaşayan var mi?bu psikolojimi ne yapacağim.3 gündür de rahimden göğsüme kadar olan ara titriyor kalp hizim çok hizlı
Ben daha hamile kalmadan almaya başlamıştım. Chakra'da bir indirim olmuştu. Bir baktım genel olarak uniseks ama arada kız bebek kıyafetleri de olan şeyler almışım bir sürü. Olmazsa sevdiğim birinin bebişine hediye ederim diye düşündüm. Yani ben biraz alışveriş konusuna hevesliyim. Hevesimi törpüleyemedi bazı şeyler. Üzüleceksem her türlü üzüleceğim. Elden ne gelir ki? Böyle durumlarda tevekkül etmekten başka hiçbir çare yok. İnşallah hepimiz hamilelik sürecini sağlıkla ve mutlulukla atlatırız. Hamile olmayı sevmedim ben ama bebeği bir an önce kucağıma almak istiyorum
Gecmis olsun.. Hayirlisiyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Ilk öğrendiğinizde betaniz kaçtı ve katlanma oranı nasıldı?Merhaba arkadaslar ,dün acile gittim asiri Karin ve nasil agrisi nedeniyle.tabi esimle tartismamizda Bunu tetiklemisti.doktora gittigimnde bir kese ve iki Kabarik embiriyo gördü.ikizmiş be şok oldum.nasıl olacak bilemiyorum henüz kalp atışını duymadım.5 Haftalık
Benim de 8+4Kızlar benim de belirtilerim gitti gibi.Daha önce de düşüklerim olduğu için korkuyorum bana dua edin.8+4teyim şimdiye kadar hiç istifra etmedim öyle aman aman da bulanti tiksinme olmadı. Göğüslerim ve karnım acayip şişti. Sırt ve bel ağrım oluyordu bugün uyandım belirtiler yok. Takvime baktım normal zamana göre regl günüymüş artık göğüslerim ve karnım o yüzden mi indi bilemiyorum. Olumsuz düşünüp onu da çağırmak istemiyorum ama içim içimi de yiyor gibi. Doktor kontrolüm de 1 haziran da daha var.
5+2 banada doktor daha erken dedi ama beta çok yükseldi ondan kafam karıştı kızımı erkenden görmüştüm kalbinide duymuştum erkendenBenimde dün 5+6 gözükmedi doktorda erken daha dedi oğlumda beta çok yüksekti ona rağmen 7.haftada görmüştük, siz kaç haftadasınız
Oyy çok şükür canıımKaç haftaliksin şuan bekle ben keseyi gördüğümde bebek falan bişey demisti sadece keseyr baktı bekledim bugün gördük kalp atışını duyduk 7+1 çok şükür
Bende 5+2 de kese 1.23 cm dedi doktor canım 2 hafta sonra gel dediBenim 5 haftada 1.2 cmdi bebek gözükmemişti yolk sac vardı şimdi yarın kalp atısına gitcez inş bişeyler görürürzz
Haklısın kuzum beklemem lazım biraz ilk bebeğimde değil ama insan kaç olursa olsun sil baştan yaşıyormuş onu anladımOluyor cnm gece koyuyorum sabah kalkınca idrarimda çıkıyor.
Amin cnm inşallahvalla zor.
Ay cnm gözün aydın olsun inşallah
Kuzum ben de 5+4te gittiğimde 12 mm dedi bebeği görmedi haftaya gel kontrole dedi.ben tam kontrole gidecekken kanamam oldu hafif özel bı hastaneye gittik orda 6+3tu çok az alabildi .2hafta sonra kontrole gelin bakalım bidaha dedi .cumaya randevu aldım bakalım son durum ne.bence haftayı bekle en azından.
Canım hayırlı olsun tebrik ederimMerhaba arkadaslar ,dün acile gittim asiri Karin ve nasil agrisi nedeniyle.tabi esimle tartismamizda Bunu tetiklemisti.doktora gittigimnde bir kese ve iki Kabarik embiriyo gördü.ikizmiş be şok oldum.nasıl olacak bilemiyorum henüz kalp atışını duymadım.5 Haftalık
Hiç belli olmuyor orası canım abdominal duyulmazsa transvajinal duyulabilir.Kızlar yarın 6+1 im eşim şehir dışın çıkacak yarın doktora gitsek kalp atışı duyulur mu