- 2 Mayıs 2024
- 505
- 836
- 30
İsveç firmasında 7 gün yazıyo fransız firma 10 gün diyor bakalım haziran sonu yapacağız bizde doktor 11. Haftada yaptırın dedi daha garanti olurmuşCanım sonuclar ne kadar sürede çıkıyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsveç firmasında 7 gün yazıyo fransız firma 10 gün diyor bakalım haziran sonu yapacağız bizde doktor 11. Haftada yaptırın dedi daha garanti olurmuşCanım sonuclar ne kadar sürede çıkıyormus
İnşallah bizimdr ailede genetik hastalıklar olduğu için doktora danıştım oda nipt önerdi muhtemelen onu yaptircaz ama daha fiyat araştırması yapmadımAynen Forum’da okudum ama yanlış çıkan hepsi Türk firmalarında yaptıranlarDa olmuş
Türkiye’deki firmalar test kiti olarak kaliteli kit kullanmıyorlarmış o da hata payı olasılığı yaşatıyor muş insanlara benimde okuduğum kadarıyla
Biz o yüzden direk yurt dışı firmalarla çalışacağız onlar senelerdir bu işi yapıyor ve hata payı okumadım açıkçası o firmalarla ilgili
Zaten ikili üçlü teste yanlış çıkma olasılığı çok daha yüksekmiş
Umarım hepimiz temiz sonuçlar alırız
Hayırlı olsun artış güzel zaten önemli olan artış 5+1 de keseyi görmüştüm ben haftaya karın görebilirsiniz diye tahmin ediyorum
Doktor bana 6000 beta olunca karından onun altında olursa vajinal ultrason dan görünüyor demişti içim rahat etmez derseniz gidersiniz ama erken gidince bişey görünmüyor özele gidiceksin masraf olurTeşekkür ederim inşallah o zaman haftaya kadar bekliyim çok kararsız kalmıstım cuma gitsem mi yada kan versem mi birkaç kez diye
Hayırlı olsun , gözün aydınnncinnabon Ben buguun kontrole gittimm. Kese ve yolk saçı gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Bugünün tarihini yazabiliriz kese için
Merhaba siz bebeğinizin kalp sesini ne kadar erken öğrenmişsiniz tabloda gördüm de 5+6 da duymuşsunuz :) özel hastaneye mi gitmiştiniz acaba ?Hayırlı olsun , gözün aydınnn
Kaç haftalık canım ?
Evet canım özele gidiyorum. Vajinal muayene ile duydukMerhaba siz bebeğinizin kalp sesini ne kadar erken öğrenmişsiniz tabloda gördüm de 5+6 da duymuşsunuz :) özel hastaneye mi gitmiştiniz acaba ?
ben 97 yle öğrendim benim de iki kat artmıyor ama normalmiş sıkıntı yapma stres olma lütfenKızlar beklenen adet gunumde kan verdim. Birliktelikten tam 12 gun sonra..
Ilk betam 29 du.
2 gün sonra 57
4 gün sonra 237
2 kat artsa da bana dusuk geliyor. Yarin yine verecegim. Cuma zaten doktor randevum var.
Böyle dusuk rakam ile öğrenen var mı? Umarım saglikli bir gebeliktir.
Ilk bebegimde 1700 ile ogrendim.
İcimi rahat tutmaya çalışıyorum ama tedirgin oluyorum ister istemez. Bakıyorum 3 kat - 4 kat falan artanlar var.
Ya bende mi öyle yapsam acaba o zaman şu an kaç haftalık oldunuzEvet canım özele gidiyorum. Vajinal muayene ile duyduk
5-6 hafta diyebiliriz dedi Sat gore 5+5Hayırlı olsun , gözün aydınnn
Kaç haftalık canım ?
Bugün 6+6 siz kaç haftalıksınız ?Ya bende mi öyle yapsam acaba o zaman şu an kaç haftalık oldunuz
Bende Aynen gozumu 5 dk kapatirsam acdiginda oyle oluyorZorlu bir süreç midem bulaniyor.aranizda ikiz gebelik yaşayan var mi?bu psikolojimi ne yapacağim.3 gündür de rahimden göğsüme kadar olan ara titriyor kalp hizim çok hizlı
Ben 5+0Bugün 6+6 siz kaç haftalıksınız ?
Daha bulantılarım başlamadı ama ilk gebeliğimde ne yapsam fayda etmiyordu. Sadece gece yatmadan 2 tane prilam içersem sabah daha iyi oluyordumKızlar günaydın sabah bulantıları olanlar neler yapıyor yataktan kalkmadan mı bir şey yiyorsunuz ? Bu sabah en ağır bulantımı yaşadım ve çok kasıldım.
Biraz daha sabret bence acele etme keseyi görmüşmüydün ?Ben 5+0
Ekledim canım sağlıkla gelsin bebişinMerhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz
Yaş 25
İstanbul
İlk çocuk
SAT 02.04.2024
Kese 5+3
Kalp atışı 6+6
Tahmini doğum tarihi 7 ocak