Şekeri düzenli ölçmek gerekirse insülin vermek içinmiş.Sırf bu yüzden neden yatırıyorlar acaba tekrar aclık tokluk bikac gün baksalar doktorum bazı insanların vücudu bebeği iyi besler genetik dedi bir anda mı fazla kilo aldı sizin hep öndeydi sanki zaten haftanız 35 olmuş
Canım hemen korkutma kendini nette baş ağrısı yazınca beyin kanseri çıkıyosun sakin ol. Süt üretiyo şimdi göğüslerimiz normaldir belki daha olmadı bi doktora görünürsün için rahatlar ekstra bi belirti ağrı sızı göğüs şeklinde bozukluk renginde değişiklik vs var mıKızlar bugun göğsümü kaşırken tesadüfen sol tarafta ceviz büyüklüğünde sertlik elime geldi sağ göğsümde dolgun ama yumuşak öyle sertlik yok sadece birinde olması korkuttu biraz nette de saçma sapan şeyler çıkıyor sizde de durumlar nasıl normal mi acaba
Süt bezesi olabiliyor bu haftalarda , kuzenimde de olmuştu emzirmeye başlayınca yavaş yavaş küçüldü ve geçti. Korkma hiç doktoruna sor ilk fırsatta. Bakma interneteKızlar bugun göğsümü kaşırken tesadüfen sol tarafta ceviz büyüklüğünde sertlik elime geldi sağ göğsümde dolgun ama yumuşak öyle sertlik yok sadece birinde olması korkuttu biraz nette de saçma sapan şeyler çıkıyor sizde de durumlar nasıl normal mi acaba
Ağrı sızı bişey yok bende süttendir diye düşündüm ama birinde olmayınca telaş yaptım birazCanım hemen korkutma kendini nette baş ağrısı yazınca beyin kanseri çıkıyosun sakin ol. Süt üretiyo şimdi göğüslerimiz normaldir belki daha olmadı bi doktora görünürsün için rahatlar ekstra bi belirti ağrı sızı göğüs şeklinde bozukluk renginde değişiklik vs var mı
Arkadaşım o hastanede Halide Yüksel ile yaptı doğumunu çok memnunduHepinize merhaba kızlar, herkes sağlıkla alır bebişini inşallah kucağına34 haftalık hamileyim bende ama sanırım hastanemi değiştiricem, Pendik medical parka giden, doktor tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı acaba?
Öyledir inşallah memleketteyiz bide haftasonu dönünce kontrole gitcem artıkSüt bezesi olabiliyor bu haftalarda , kuzenimde de olmuştu emzirmeye başlayınca yavaş yavaş küçüldü ve geçti. Korkma hiç doktoruna sor ilk fırsatta. Bakma internete
Yok her göğüsün süt üretimi farklı olur korkma canım doktoruna gidince bi danış sen yinedeAğrı sızı bişey yok bende süttendir diye düşündüm ama birinde olmayınca telaş yaptım biraz
Benim göbek bu kadar değil ama 14 kilo ile dewamkeLütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım
İçin rahat olsun arkadaşım ben senden daha şişimLütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım
Bende +12 13 oldumBenim göbek bu kadar değil ama 14 kilo ile dewamke
Aman maşallah nazar değmesin bence çok tatlıyız
Ben +5 le yola devam ediyorum halaLütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım
Ben de eylül gibi sanırım sol göğsümde bi sertlik hissettim ve doktoruma söyledim. Süt bezesidir dedi ama içim rahat etmedi o da genel cerrahiye görün rahat edeceksen dedi. Meme ultrasonu falan çektirdim fibroadenom diye bir şey çıktı.. 6 ayda bir kontrol edeceklermişÖyledir inşallah memleketteyiz bide haftasonu dönünce kontrole gitcem artık