Tablo da olup kese/ kalp atışı görmüş arkadaşlarım eğer bilgileriniz tabloda eksikse bana söylerseniz eksikleri tamamlayalım
HATIRLATMA!Yaş :Tabloda olmayan arkadaşlarım bilgilerinizi verirseniz sizi de ekleyelim tabloya.
Kaçıncı çocuk:
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü :
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Yok kese içinde gitmedim hepsini bi arada görmek duymak istedimBiraz daha sabret bence acele etmekeseyi görmüşmüydün ?
Teşekkür ederim canım, Allah herkesin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi nasip etsinEkledim canımsağlıkla gelsin bebişin
Ben 5+5 keseyi gördümHATIRLATMA!
Benim 63/130/420 böyleydi bir daha vermedim bir hafta sonrada keseyi gördük , oglumda 1500lü degerlerde ogrenmistim doktor onemli olan artış dedi icinizi rahat tutunKızlar beklenen adet gunumde kan verdim. Birliktelikten tam 12 gun sonra..
Ilk betam 29 du.
2 gün sonra 57
4 gün sonra 237
2 kat artsa da bana dusuk geliyor. Yarin yine verecegim. Cuma zaten doktor randevum var.
Böyle dusuk rakam ile öğrenen var mı? Umarım saglikli bir gebeliktir.
Ilk bebegimde 1700 ile ogrendim.
İcimi rahat tutmaya çalışıyorum ama tedirgin oluyorum ister istemez. Bakıyorum 3 kat - 4 kat falan artanlar var.
Ben varıııımMidesi bulanmayan kızlarbenim gibi yarım saatte bir yemek yiyen var mı yaa.. sürekli açım ama öyle böyle değil
benim de bulanmıyor ama işteyim çok bi şey yemeyeyim diye sağlıklı şeyler alıyorum yanımaMidesi bulanmayan kızlarbenim gibi yarım saatte bir yemek yiyen var mı yaa.. sürekli açım ama öyle böyle değil
Hani şikayet de etmek istemiyorum ama sürekli açım ha bire bileyler yiyorum şimdiden kilo aldım, zaten tüp bebek ilaçları da ekstra kilo yapıyorBen varıııımsürekli midem kazınıyor. Şu an için mide bulantım yok ama çok açlık var
Bende öyleyim ya hep açım ama canım hiç bir şey yemek istemiyor. Saçma bir durumdayımMidesi bulanmayan kızlarbenim gibi yarım saatte bir yemek yiyen var mı yaa.. sürekli açım ama öyle böyle değil
Meyve fındık fıstık asla kesmiyor benibenim de bulanmıyor ama işteyim çok bi şey yemeyeyim diye sağlıklı şeyler alıyorum yanıma
Hmm en azından senin istemiyorBende öyleyim ya hep açım ama canım hiç bir şey yemek istemiyor. Saçma bir durumdayım
Hani şikayet de etmek istemiyorum ama sürekli açım ha bire bileyler yiyorum şimdiden kilo aldım, zaten tüp bebek ilaçları da ekstra kilo yapıyorbu mide kazıntısı nasıl geçer yaa var mı bir çare bulan
O zaman 7. Haftayı bekle garanti olsunYok kese içinde gitmedim hepsini bi arada görmek duymak istedim
İnşallah canımBen 5+5 keseyi gördümkalp atışı 10 gün sonra inşallah
Valla ben bayaa çorba, peynir ekmek, dünden kalan ne varsa.. granolaya sarmıştım bugün o da kesmedi.. meyve daha da acıktırıyorneler yiyosun mesela ben meyve çiğ kuruyemiş bazen çubuk kraker böyle şeyler atıştırıyorum
bana yeterli geliyo mecburen çünkü yakında market yok işyerine ne getirirsem onu yiyorumMeyve fındık fıstık asla kesmiyor beni
Ya canım istemiyor ama saçma sapan ne bulursam ağzıma atıyorum. Bi de kuruyemiş vs. Yiyince beni doyurmuyor kesinlikle. Ben yemek yemek istiyorum sürekliHmm en azından senin istemiyorkeşke benim de istemese
heyecanla bekliyorum gerçekten normalde o kadar tez canlı bi insanım ki her şey hemen olsun isterim bebeğimle sabretmeyi öğrenicem sanırımO zaman 7. Haftayı bekle garanti olsun
İnşallah canımkalp atımını duymak çok güzel bir duygu oluyor
Yaa ben evden çalışıyorum tabi bu arada işlerim az kafam da dağılmıyor.. yandımbana yeterli geliyo mecburen çünkü yakında market yok işyerine ne getirirsem onu yiyorum
Ya kuruyemiş meyve falan yiyince kesinlikle beni kesmiyor sanki karnımda bi boşluğa gidiyor o yediklerimneler yiyosun mesela ben meyve çiğ kuruyemiş bazen çubuk kraker böyle şeyler atıştırıyorum