Oğlumda hiç ödem modem yaşamadım tektaş yüzüğümu bile doğuma giderrken çıkarmıştımBende 84 le doğuma gittim eve 86 ile geldim. Ayaklarım tam 10 gün inanılmaz sisti. Vücudum çok ödemliydi. Tam 12.gun 2 gün içinde geçti gitti. 76 kiloya indim. Tansiyonunuz düşük değilse limonlu su için ben öyle yaptım ödem atmaya yardımcı oldu. Benim akciğerlerim bile ödem yapmış derin nefes alırken dahi zorlaniyordum. Ama hiç biri kalıcı değil geçip gitti şükürler olsun.
Rabbim korktuğumuz ne varsa emin kılsın su mübarek cuma günündeBen de hastanedeyim son kanlar alındı nst ye bağladılar AB- olduğum için kan durumuna göre alacağız seni dedi bu gün olacak gibi düşün dedi çantayı vs aldık geldik ama bakalım yine yazarım dua edin arkadaşlar kendi doktorum klinikteydi başka doktor olunca biraz gerildim ama başarılı bir doktormuş
Selam plansız normal doğumu bekleyen ben ve bir kaç arkadaş aynı durumdayız.Slm arkadaşlar benim günüm yaklaştı ama ne sancım var ne de acilmam.sizce bu durumda suni sancı mi verirler.ilk gebeliğim tedirginim
Evet ozleyenlerden biri de bnmHamilelik gunlerini ozleyenler hic ozlemesin. Her tarafim agriyor. Sabahlari yataktan cok zor kalkıyorum. Sagdan sola donerken esimden destek alıyorum cogu zaman. Koltuga oturup kalkarken cok zorlanıyorum ve yururken bebek alttan firlayackmis hissi var surekli asagi baski yapiyor. Yalancı kasilmalarim var surekli karnim tas gibi gergin cok rahatsiz edici. Cogu zaman midem cok rahatsiz bazen dik yatiyorum. Geceleri sicaktan uyuyamıyorum ama aslinda esim üşüyor. Yere eglip kalkmak cok zor geliyor Butun Bunlara ragmen ilk gebeligime gore cok daha iyiyim
Sağlıcakla gelsin kuzucukKızlar selam bugün saat 10 da sezeryane alınıyorum dualarımız eksik etmeyin
Cnm doktorun bu kadar bekleme hakkinda ne dudunuyor. Srn mi ikna ettin onun genel tavri mi böyle?Selam plansız normal doğumu bekleyen ben ve bir kaç arkadaş aynı durumdayız.Suni sancı için ben 41+0a kadar bekleyeceğim başka bir arkadaşım 40+4e kadar. Doktorla konuşmalısınız bunu.
Canım Allah yardımcın olsunKızlar 40+1 bugünkü kontrolde suyumun azaldığını ve plesantanın yaşlandığını söyledi doktor.Yatışım yapılacak rahim ağzı yumuşatıcı kullanılacakmış sonra suni sancı verilecek.Eğer bebek çok stres olursa veya başka bir şey olursa sezaryene dönecek.
Doktorun söylediği bu. Benim pazar günü günüm doluyor. 1 hafta daha bekleyeceğiz gerekirse. Araştırdım yurtdışında 42ye kadar bekliyorlar çoğu yerde. O zamana kadar kalmaz inşallahCnm doktorun bu kadar bekleme hakkinda ne dudunuyor. Srn mi ikna ettin onun genel tavri mi böyle?
Evet tabi yurt diainda normal olsun diye ellerinden geleni yapiyorlar. Hatta bironcisi sezeryan olmus bile demiyorlar. Ekstrem bir durum yoksa muhakkak normal. Ben de beklemek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum cocuk kakasını yerse diye. Doktorunun kendi yonlendirmesi boykeyse ne güzel. Benimki bana ne zaman istersen dogurabilirsin dedi ben bekleyelim dedim. Kirk dolunca da yatıracak. Bu surecte kontrole ne sıklıkta gideceksin ve hastenn ozel mi devlet mi?Canım Allah yardımcın olsun
Doktorun söylediği bu. Benim pazar günü günüm doluyor. 1 hafta daha bekleyeceğiz gerekirse. Araştırdım yurtdışında 42ye kadar bekliyorlar çoğu yerde. O zamana kadar kalmaz inşallah
İlk doğum mu canımKızlar doktor çarşamba günü aç gel demişti o gün beneğin suyuna göre alabilirim demişti sezeryana o gün tam 38+0 oluyor. Ama ben 39 da falan olsun hiç değilse diyordum belki sancılarım gelirdi kendiliğinden. Doktor kabul etmedi hiç ve bana çok erken geliyor 38+0 da doğuma girmek. Gebelik şekerim de var. Çok kafama takıyorum ağlıyorum sanki çocuğumu zorla doğurtuyormuşum gibi hissediyorum.
Evet ilk doğumumİlk doğum mu canım
Bana da dedi istediğim zaman sezaryene dönebilirim ama beklemek istersem en fazla 41+0a kadar. 2 haftadır pazartesi ve perşembeleri haftada 2 kere gidiyorum. Bu kadar bekledim biraz daha beklerim diye düşünüyorum. Bir kaç güne doğacak gibi geliyor bana bu his yüzünden bekliyorumEvet tabi yurt diainda normal olsun diye ellerinden geleni yapiyorlar. Hatta bironcisi sezeryan olmus bile demiyorlar. Ekstrem bir durum yoksa muhakkak normal. Ben de beklemek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum cocuk kakasını yerse diye. Doktorunun kendi yonlendirmesi boykeyse ne güzel. Benimki bana ne zaman istersen dogurabilirsin dedi ben bekleyelim dedim. Kirk dolunca da yatıracak. Bu surecte kontrole ne sıklıkta gideceksin ve hastenn ozel mi devlet mi?
Doktorun en iyisini bilir ama ilk doğum da eğer annede bebekte sıkıntı yoksa banada 38 de almak erken geldi . Yani neden 38 bı şey demedi mi? Bende önümüzdeki Çarşamba günü 38+0 haftalık olacam . Normalde 22 ocağa gün vermişti ama dünkü kontrolde benim bu 2 sezeryanım olacağı için bebeğin kafası çok aşağıda dedi dikişlerine dayanmış biraz dedi o yüzden 4 gün çok iyi dinlenip hiç kalkma Pazartesi tekrar bakalım Bebek hala aşağıdaysa çarşambaya kadar bekleyebilirsek o gün bebeği alalım dedi ama normalde 22 ocak'ta alacaktı 38+0'da almak ona göre erken olduğunu söyledi yani sana şekerinden dolayı veyahut bebeğin çok mu kilolu acaba ya da suyundan bir sıkıntı var herhangi bir şey söylemeden 38'de gel biz bunu alalım demek bana biraz erken geldi ama dediğim gibi yine doktorların en iyisini bilirEvet ilk doğumum
Ay bu benKızlar gece uykuları iyice azaldı bende. Sabaha karşı uyandım bir daha uyuyamadım. Sizde durumlar nasıl?
Ben de öyleyim. 4-5 gibi kalkıp öğlen bazen 1 saat kestiriyorum. Geceleri de hiç derin uyuyamıyorum gibi geliyo. En ufak bi sese kalkıyorum. Eşim yatakta dönse bile gözüm açılıyo hemen.Kızlar gece uykuları iyice azaldı bende. Sabaha karşı uyandım bir daha uyuyamadım. Sizde durumlar nasıl?
Benimde tam bir hafta oldu ve hala davul gibi ayaklarım, doktor bana 10 güne ödemlerin azalır dedi bekliyorum :) bende 82 ile doğuma girdim 77 çıktımKızlar, bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı ayaklarım inanılmaz şiş, doktorum olabilir zamanla geçer dedi, sizlerde de var mı bu durum? Bir de ben 88 kilo ile doğuma girdim, bebek 3.550 doğdu az önce tartıldım ve 84 kiloyumyahu bebeğin eşi, suyu falan giderse bayağı bi zayiflarim sanıyordum yanılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?