Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ben de hastanedeyim son kanlar alındı nst ye bağladılar AB- olduğum için kan durumuna göre alacağız seni dedi bu gün olacak gibi düşün dedi çantayı vs aldık geldik ama bakalım yine yazarım dua edin arkadaşlar kendi doktorum klinikteydi başka doktor olunca biraz gerildim ama başarılı bir doktormuş

Oğlumda hiç ödem modem yaşamadım tektaş yüzüğümu bile doğuma giderrken çıkarmıştım ama şu an kızımda ikinci ay da panda gibi şişti her yerim parmaklarımı açıp kapatamiyorum odemden herkes ay çok tatlı olmuşsun monaaaaaaa diyor deliriyorum resmen yüzüm gözüm şiş bambaşka biriyim ne tatlılığı

Rabbim korktuğumuz ne varsa emin kılsın su mübarek cuma gününde su gibi geçsin kolaylaştırsin tüm hepimiz ve senin için

Aklıma şey geldi oğluma gece aniden suyum gelerek.gitmistim sezeryan olmuştum damar yolunu elimin üstünden değilde kol.icimden açmışlar farketmedim tabi doğum bitti odaya geldim bebeği getirdiler falan çocuğu kucağıma alamıyorum serumdan. Çıkarın elimin üstüne takın da dememeisim o an aklıma gelmemiş. Ay çocuğu kucağıma alıp saramamistim aklıma geldikçe neden kol.icinden açarlar ki diye sinir oluyorum bu sefer el üstünden actiracam normal olarak. Sınıf olacak bı şey bulamadım ya eski defterleri açtım sabah sabah

Slm arkadaşlar benim günüm yaklaştı ama ne sancım var ne de acilmam.sizce bu durumda suni sancı mi verirler.ilk gebeliğim tedirginim
Selam plansız normal doğumu bekleyen ben ve bir kaç arkadaş aynı durumdayız. Suni sancı için ben 41+0a kadar bekleyeceğim başka bir arkadaşım 40+4e kadar. Doktorla konuşmalısınız bunu.

Son düzenleme:
Evet ozleyenlerden biri de bnm bu saydiklarin aklıma gelince vazgeçtim çünkü 30lu haftalardan sonra hepsini yaşadım.hatta ben şimdiden böyleyim sonlara doğru nasıl yapcam diyordum.ki ondan sanırım 34+6da doğurdum
Kızlar selam bugün saat 10 da sezeryane alınıyorum dualarımız eksik etmeyin
Sağlıcakla gelsin kuzucuk

Dün 8 10 kere sancım olmuştu, hatta önceki gece uyuyamamıştım. Bu gece ana yat yat sabah devam ederiz dedi oğlum gece 3 civarı 1 sancı oldu hissedip uyandığım. Tuniş de güç toplamak için uyudu herhalde

Selam plansız normal doğumu bekleyen ben ve bir kaç arkadaş aynı durumdayız. Suni sancı için ben 41+0a kadar bekleyeceğim başka bir arkadaşım 40+4e kadar. Doktorla konuşmalısınız bunu.
Cnm doktorun bu kadar bekleme hakkinda ne dudunuyor. Srn mi ikna ettin onun genel tavri mi böyle?

Canım Allah yardımcın olsun
Cnm doktorun bu kadar bekleme hakkinda ne dudunuyor. Srn mi ikna ettin onun genel tavri mi böyle?
Doktorun söylediği bu. Benim pazar günü günüm doluyor. 1 hafta daha bekleyeceğiz gerekirse. Araştırdım yurtdışında 42ye kadar bekliyorlar çoğu yerde. O zamana kadar kalmaz inşallah

Evet tabi yurt diainda normal olsun diye ellerinden geleni yapiyorlar. Hatta bironcisi sezeryan olmus bile demiyorlar. Ekstrem bir durum yoksa muhakkak normal. Ben de beklemek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum cocuk kakasını yerse diye. Doktorunun kendi yonlendirmesi boykeyse ne güzel. Benimki bana ne zaman istersen dogurabilirsin dedi ben bekleyelim dedim. Kirk dolunca da yatıracak. Bu surecte kontrole ne sıklıkta gideceksin ve hastenn ozel mi devlet mi?

Kızlar doktor çarşamba günü aç gel demişti o gün beneğin suyuna göre alabilirim demişti sezeryana o gün tam 38+0 oluyor. Ama ben 39 da falan olsun hiç değilse diyordum belki sancılarım gelirdi kendiliğinden. Doktor kabul etmedi hiç ve bana çok erken geliyor 38+0 da doğuma girmek. Gebelik şekerim de var. Çok kafama takıyorum ağlıyorum sanki çocuğumu zorla doğurtuyormuşum gibi hissediyorum.

İlk doğum mu canım

Bana da dedi istediğim zaman sezaryene dönebilirim ama beklemek istersem en fazla 41+0a kadar. 2 haftadır pazartesi ve perşembeleri haftada 2 kere gidiyorum. Bu kadar bekledim biraz daha beklerim diye düşünüyorum. Bir kaç güne doğacak gibi geliyor bana bu his yüzünden bekliyorum Suda doğum yapmayı istiyorum aksilik olmazsa o da benim biraz beklememe sebep pazartesi tekrar gideceğim doğmazsa belki sezaryene dönerim bilmiyorum çok kararsızım. Sancılarım da başladı dün. İnşallah gelecek bu haftasonu

Kızlar gece uykuları iyice azaldı bende. Sabaha karşı uyandım bir daha uyuyamadım. Sizde durumlar nasıl?

Evet ilk doğumum
Doktorun en iyisini bilir ama ilk doğum da eğer annede bebekte sıkıntı yoksa banada 38 de almak erken geldi . Yani neden 38 bı şey demedi mi? Bende önümüzdeki Çarşamba günü 38+0 haftalık olacam . Normalde 22 ocağa gün vermişti ama dünkü kontrolde benim bu 2 sezeryanım olacağı için bebeğin kafası çok aşağıda dedi dikişlerine dayanmış biraz dedi o yüzden 4 gün çok iyi dinlenip hiç kalkma Pazartesi tekrar bakalım Bebek hala aşağıdaysa çarşambaya kadar bekleyebilirsek o gün bebeği alalım dedi ama normalde 22 ocak'ta alacaktı 38+0'da almak ona göre erken olduğunu söyledi yani sana şekerinden dolayı veyahut bebeğin çok mu kilolu acaba ya da suyundan bir sıkıntı var herhangi bir şey söylemeden 38'de gel biz bunu alalım demek bana biraz erken geldi ama dediğim gibi yine doktorların en iyisini bilir

Kızlar gece uykuları iyice azaldı bende. Sabaha karşı uyandım bir daha uyuyamadım. Sizde durumlar nasıl?
Ay bu ben geçen haftalarda gece 3 kere falan tuvalete kalkıyordum ama hemen geri uyuyabiliyordum Bu son bir haftadır çok tuvalete ve kalkmıyorum ama kendi kendime uyanıyorum saat başı ve özellikle 3 gibi uyandıysam sabah 6 7'ye kadar asla geri uyuyamıyorum sonra 7'den sonra uyku çöküyor 9-10 gibi uyanıyorum bu sefer sersem gibi geziyorum şu an mesela aynı şeyi yaşıyorum başım ağrıdı uzandım uykum var ama bir yandan yok gibi gerçekten gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor

Ben de öyleyim. 4-5 gibi kalkıp öğlen bazen 1 saat kestiriyorum. Geceleri de hiç derin uyuyamıyorum gibi geliyo. En ufak bi sese kalkıyorum. Eşim yatakta dönse bile gözüm açılıyo hemen.

Benimde tam bir hafta oldu ve hala davul gibi ayaklarım, doktor bana 10 güne ödemlerin azalır dedi bekliyorum :) bende 82 ile doğuma girdim 77 çıktım ödemlerden die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…