En konforlusu ve güvenlisidir spinal anestezi. Genel anestezinin hem riski daha fazla hemde uyanır uyanmaz ağrı çekersiniz ve ağrı kesici de hemen etki etmez ama spinalde 6 7 saat uyuşukluk olur sonra ağrı olunca ağrı kesici yapılır o zamana kadar az toparlarsınız bile. Spinal sonrası bol su ve kahve içince baş ağrısı da olmuyor tercih sizinArkadaşlar sezeryanım zorunlu sezeryan olacak bebek ters ve iri çok kişi komple uyu bel baş ağrısı çok zor bölgeselde dedi ama ben bebeğimi görmek istiyorum bireysel farklılık da vardır ama siz çok zorlandınızmız belden uyuşturmada
Amin kuzum sende sağlıcakla al kucağına inşallahHayırlı uğurlu olsun canım benim senden 1 hafta sonra da ben doğum yapacağım benim de 22 Ocak
Hahaha dur sus sus herkes doğursun öyle söyle bende doğumda bi 6 7 kilo veririm incelirim diye hayaller kuruyorum suya düşürmeKızlar, bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı ayaklarım inanılmaz şiş, doktorum olabilir zamanla geçer dedi, sizlerde de var mı bu durum? Bir de ben 88 kilo ile doğuma girdim, bebek 3.550 doğdu az önce tartıldım ve 84 kiloyumyahu bebeğin eşi, suyu falan giderse bayağı bi zayiflarim sanıyordum yanılmışım
Bende 66 ile girdim eve gelince bir baktım 63Kızlar, bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı ayaklarım inanılmaz şiş, doktorum olabilir zamanla geçer dedi, sizlerde de var mı bu durum? Bir de ben 88 kilo ile doğuma girdim, bebek 3.550 doğdu az önce tartıldım ve 84 kiloyumyahu bebeğin eşi, suyu falan giderse bayağı bi zayiflarim sanıyordum yanılmışım
Ameliyathaneye alındığımda ilk iş olarak yatağım değiştirildi ve epidural vurulması için hazırlanıldım. Anestezi uzmanları o kadar çok bilgi amaçlı konuştular ki korktum bendeArkadaşlar sezeryanım zorunlu sezeryan olacak bebek ters ve iri çok kişi komple uyu bel baş ağrısı çok zor bölgeselde dedi ama ben bebeğimi görmek istiyorum bireysel farklılık da vardır ama siz çok zorlandınızmız belden uyuşturmada
Canım ben ilk bebeğimde 41. Haftada suyum geldi hastaneye gittim açılmam ve sancım yoktu suni sancı verildi 10 saat sonra doğum oldu. Eğerki şartlar uygunsa ve sende normal istiyorsan suni sancı verilebilir.Slm arkadaşlar benim günüm yaklaştı ama ne sancım var ne de acilmam.sizce bu durumda suni sancı mi verirler.ilk gebeliğim tedirginim
Amin cnm insallah ..evet mantıklı aslında.Cnm Allah isini kolaylastirsin. Sonucta buyuk cocuk bike olsa o da cocuk. Adem Güneş bir videosunda bebege abisinin yaninda cok hassas oldugunu dabranislarinizla gosterin. Mesela anne baba birbirine verirken cocugu kırılacakmis hissini yaşatın. O sizin tavirlarinizdan cocugun cok hassas oldugunu anlasin demişti.
BendedeeeeeHamilelik günlerimi özledim sanki
Aynen cnm Dr uygun gördü.cok şükür iyi geçtİ.Onlar uygun gördüyse sorun yoktur nasıl geçti aşınız
Bende genel sevmedim cnm.belden olursan eğer kafanı sağa sola doğru çevirme.bas ağrısi yapar.bol kahve ic.simdiden hayırlısı olsun.Arkadaşlar sezeryanım zorunlu sezeryan olacak bebek ters ve iri çok kişi komple uyu bel baş ağrısı çok zor bölgeselde dedi ama ben bebeğimi görmek istiyorum bireysel farklılık da vardır ama siz çok zorlandınızmız belden uyuşturmada
Ben ilk gebeliğimde doğumda 13 kilo verdim. Ama bu sefer sanki sadece bebeğin kilosu kadar gidecek gibi hissediyorumKızlar, bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı ayaklarım inanılmaz şiş, doktorum olabilir zamanla geçer dedi, sizlerde de var mı bu durum? Bir de ben 88 kilo ile doğuma girdim, bebek 3.550 doğdu az önce tartıldım ve 84 kiloyumyahu bebeğin eşi, suyu falan giderse bayağı bi zayiflarim sanıyordum yanılmışım
Aynen cnm Dr uygun gördü.cok şükür iyi geçtİ.
H Var hiç bu bu ve
Evet ya bide belirsizlik can sıkıcı.Hamilelik gunlerini ozleyenler hic ozlemesin. Her tarafim agriyor. Sabahlari yataktan cok zor kalkıyorum. Sagdan sola donerken esimden destek alıyorum cogu zaman. Koltuga oturup kalkarken cok zorlanıyorum ve yururken bebek alttan firlayackmis hissi var surekli asagi baski yapiyor. Yalancı kasilmalarim var surekli karnim tas gibi gergin cok rahatsiz edici. Cogu zaman midem cok rahatsiz bazen dik yatiyorum. Geceleri sicaktan uyuyamıyorum ama aslinda esim üşüyor. Yere eglip kalkmak cok zor geliyor Butun Bunlara ragmen ilk gebeligime gore cok daha iyiyim
Al benden de o kadar, şu an tüm vücudum ağrıyor azıcık iş yaptım diye uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum kendimi engelli gibi hissediyorum vallahi eski sağlıklı enerjik günlerimi özledimHamilelik gunlerini ozleyenler hic ozlemesin. Her tarafim agriyor. Sabahlari yataktan cok zor kalkıyorum. Sagdan sola donerken esimden destek alıyorum cogu zaman. Koltuga oturup kalkarken cok zorlanıyorum ve yururken bebek alttan firlayackmis hissi var surekli asagi baski yapiyor. Yalancı kasilmalarim var surekli karnim tas gibi gergin cok rahatsiz edici. Cogu zaman midem cok rahatsiz bazen dik yatiyorum. Geceleri sicaktan uyuyamıyorum ama aslinda esim üşüyor. Yere eglip kalkmak cok zor geliyor Butun Bunlara ragmen ilk gebeligime gore cok daha iyiyim
Sağlıkla gelsin her şey güzel olsunKızlar selam bugün saat 10 da sezeryane alınıyorum dualarımız eksik etmeyin
Bende 84 le doğuma gittim eve 86 ile geldim. Ayaklarım tam 10 gün inanılmaz sisti. Vücudum çok ödemliydi. Tam 12.gun 2 gün içinde geçti gitti. 76 kiloya indim. Tansiyonunuz düşük değilse limonlu su için ben öyle yaptım ödem atmaya yardımcı oldu. Benim akciğerlerim bile ödem yapmış derin nefes alırken dahi zorlaniyordum. Ama hiç biri kalıcı değil geçip gitti şükürler olsun.Kızlar, bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı ayaklarım inanılmaz şiş, doktorum olabilir zamanla geçer dedi, sizlerde de var mı bu durum? Bir de ben 88 kilo ile doğuma girdim, bebek 3.550 doğdu az önce tartıldım ve 84 kiloyumyahu bebeğin eşi, suyu falan giderse bayağı bi zayiflarim sanıyordum yanılmışım
Haydi güzel haberler ile gelKızlar selam bugün saat 10 da sezeryane alınıyorum dualarımız eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?