Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Merhaba hanımlar, girip yazmak biraz zaman aldı.bende 03 ocak cuma doğum yaptım.spinal anestezi ile sezeryan oldum. İlk gün çok ağrım oldu ama sonra gitgide azaldı. 2 gece hastanede kaldık, doktorum dinlenirsin kal istersen dedi, bebekle emzirmeye vs alışma açısından iyi oldu. Oğlumuz 49 cm , 2960 gr doğdu. Hala çok ödemim var ayaklarım davul gibi

19 çıktı değer 1 gün kaldık canım çok zorlu hiç durmadı ben mama vermedim.daha versemmi acaba napcami bilmiyorum 5 dk.emip uyuyor sütüm yeterli bilmiyorum

Kizlsr bizim bebiş sarılık tedaviisi aldı doktor 1 saatte bir emzir dedi ama 5 dk emip uyuyor uyandırmaya çalışıyorum sonra 5 dk anca emiyor napmam lazim
Canım sen mama vermiyor musun? Sarılıktan dolayı uyuyordur, altını aç ıslak mendil kullan öyle hemen uyanıyorlar ve emzirirken sürekli ayağının dibiyle oyna uyar onu ki uyuya kalmasın. İdrar çıkışı nasıl onu da takip et

19 çıktı değer 1 gün kaldık canım çok zorlu hiç durmadı ben mama vermedim.daha versemmi acaba napcami bilmiyorum 5 dk.emip uyuyor sütüm yeterli bilmiyorum
İdrar rengi normal sarıysa ve 6 7 kere bez değişiyorsan doyuyordur ama sarılıktan dolayı hep uykulu oluyorlar. Oğlumda çok çekmiştim asla uyanmıyordu asla aynı senin gibi memede hemen uyuyakalıyordu sürekli ayağının altıyla oynayıp uyanık tutmaya çalışıyordum

Ya verelim diyorum.kv falan yeter sütün bilmem ne mama aldirmadilar kaç dk bir emzireyim.sizce acaba emzirirken bir yerde mi hata yapiyorum teknik olarak çok sinirlerim bozuldu

Ya verelim diyorum.kv falan yeter sütün bilmem ne mama aldirmadilar kaç dk bir emzireyim.sizce acaba emzirirken bir yerde mi hata yapiyorum teknik olarak çok sinirlerim bozuldu
Ya sen kimseyi dinleme idrarını takip et rengini bez sayısını ordan anlaşılır doyup doymadığı. Gündüz mümkün olduğunca sık emzir her memeyi 15 er dk emzir en az. Gecede 2 saatte bir emzirmeye çalış canım. Strese sokma kendini bol su iç fırsat buldukça dinlen merak etme bişey olmaz sık sık emzirirsen zaten sütünde artacaktır çok normal sarılıktan dolayı böyle uykulu oluyorlar

Bebek hastayken aşi yapılmaz kuzum

Kızlar bende kontrole gittim bugün. Geçen ay 14 ocak demişti doktor bu sefer 20 ocak diyor doğumdan konuşurken bebeğin kilosunu boyunu vs sormayıda unuttum. 36 haftalık hamile biri vardı onada 20 ocak demiş. Ben 38 hafta oldum. Çok geç değil mi felan dedim haftaya salı gel tekrar bi bakalım dedi

Kizlsr bizim bebiş sarılık tedaviisi aldı doktor 1 saatte bir emzir dedi ama 5 dk emip uyuyor uyandırmaya çalışıyorum sonra 5 dk anca emiyor napmam lazim
Sarılıktan uyuyordur sürekli. Ayağının topuğunu cimcikle ama öyle masaj yapar gibi değil biraz sert ben kızımda öyle yapıyordum ya da altını aç. Mutlaka uyandır ve emzir. Sütün geliyorsa akışı gördüysen bence yetiyordur zaten mesele uyandırıp 15-20 dk kadar emzirmekte. İki bebeğimde de aynı yollardan geçtim maalesef. Ama hepsi geçip gidiyor

Benim de bugün tam 37 oldu haftaya çarşamba doğum

Çok teşekkürler

Ben de yarın 38 oluyorum pazartesi alacak canım 38 + 3’ten sonra alabiliriz dedi

20 ocak bayaa 40. hafta oluyor.. karıştırdı mı acaba diğer hastayla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…