- 9 Ağustos 2024
- 36
- 81
- 3
- 36
19 çıktı değer 1 gün kaldık canım çok zorlu hiç durmadıSaol cnm.bugun aşısı vardı goturdum Dr baktı geniz akıntısı var dedi.ama öksürmeye çalıştıkça ben kötü oluyorum.minnacik nefesi yetmio öksürmeye.sarimsak kürü nasıl bilmiyorum cnm ama tansiyon sorunum var hep çok düşük duruyor.10/6gibi.
Canım biz bı aylık olduk ama hala gecmedi.bugun hemşire de dedi yüzünde hala Sarılık var dedi.emziriyorum da mama da veriyorum.yok tam geçmedi.gecen çocuk Dr unun yanindaki sekreter limonlu su ver dedi.bi fincan suya birkaç damla limon suyu yap aralarda ver dedi.denemedim ama denemyi düşünüyorum.mavi ışık veriliyor mu en son değeri kaç oldu
Canım sen mama vermiyor musun? Sarılıktan dolayı uyuyordur, altını aç ıslak mendil kullan öyle hemen uyanıyorlar ve emzirirken sürekli ayağının dibiyle oyna uyar onu ki uyuya kalmasın. İdrar çıkışı nasıl onu da takip etKizlsr bizim bebiş sarılık tedaviisi aldı doktor 1 saatte bir emzir dedi ama 5 dk emip uyuyor uyandırmaya çalışıyorum sonra 5 dk anca emiyor napmam lazim
İdrar rengi normal sarıysa ve 6 7 kere bez değişiyorsan doyuyordur ama sarılıktan dolayı hep uykulu oluyorlar. Oğlumda çok çekmiştim asla uyanmıyordu asla aynı senin gibi memede hemen uyuyakalıyordu sürekli ayağının altıyla oynayıp uyanık tutmaya çalışıyordum19 çıktı değer 1 gün kaldık canım çok zorlu hiç durmadıben mama vermedim.daha versemmi acaba napcami bilmiyorum 5 dk.emip uyuyor sütüm yeterli bilmiyorum
Ya verelim diyorum.kv falan yeter sütün bilmem ne mama aldirmadilarCanım sen mama vermiyor musun? Sarılıktan dolayı uyuyordur, altını aç ıslak mendil kullan öyle hemen uyanıyorlar ve emzirirken sürekli ayağının dibiyle oyna uyar onu ki uyuya kalmasın. İdrar çıkışı nasıl onu da takip et
Ya sen kimseyi dinleme idrarını takip et rengini bez sayısını ordan anlaşılır doyup doymadığı. Gündüz mümkün olduğunca sık emzir her memeyi 15 er dk emzir en az. Gecede 2 saatte bir emzirmeye çalış canım. Strese sokma kendini bol su iç fırsat buldukça dinlen merak etme bişey olmaz sık sık emzirirsen zaten sütünde artacaktır çok normal sarılıktan dolayı böyle uykulu oluyorlarYa verelim diyorum.kv falan yeter sütün bilmem ne mama aldirmadilarkaç dk bir emzireyim.sizce acaba emzirirken bir yerde mi hata yapiyorum teknik olarak çok sinirlerim bozuldu
Bebek hastayken aşi yapılmaz kuzumKizlar en korktuğum şey oldu.grip olduk.once 4yasindaki oğlum oldu .sonra ben.kızıma da bulaştı sanirm.kucucuk halinde öksürmeye çalışıyor yavrum.nefesi de yetmiyor.evde sürekli de maskeyle dolaşıyorum ,yatarken maskeyle yatıyorum.dunden beridir var bende.iyi gelecek şeyleri yaptım dün hemn.bugun toparlandım.ama 4yas oğlum sürekli öksürüyor bebeğe yaklaşma diyoruz ama dinlemiyor.antibiyotik başladık oğluma da.kizimin yarin bı aylık aşısı var.insallah ateş yapmaz.
Sarılıktan uyuyordur sürekli. Ayağının topuğunu cimcikle ama öyle masaj yapar gibi değil biraz sertKizlsr bizim bebiş sarılık tedaviisi aldı doktor 1 saatte bir emzir dedi ama 5 dk emip uyuyor uyandırmaya çalışıyorum sonra 5 dk anca emiyor napmam lazim
Benim de bugün tam 37 oldu haftaya çarşamba doğumDoktor muayenesinden geliyorum kızlar 37+0 olduk bugün. Haftaya çarşamba günü doğumum olucak muhtemelen sabah aç karınla gel dedi. Bugün anestezi için kan falan da verdim. Hepimiz hakkında hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallahsağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı
Çok teşekkürlerEvet bende Samsunben çok araştırmıştım kızımda 2,5 yaşında suan. Büyük Anadolu meydan Filiz Gebeşoğlu nu tek geçerim. Her dediği çıkıyor, çok ilgili ve 7/24 whatsuptan ulaşabiliyorum. Şimdi de medicanada doğum yaptım ama bebeği çıkınca direk Filiz Hanıma götürdüm. Çok iyi bir doktor tavsiye ederim ama siz yine kendi araştırmanızı yapın tabi
Ben de yarın 38 oluyorum pazartesi alacak canım 38 + 3’ten sonra alabiliriz dediKızlar bende kontrole gittim bugün. Geçen ay 14 ocak demişti doktor bu sefer 20 ocak diyordoğumdan konuşurken bebeğin kilosunu boyunu vs sormayıda unuttum. 36 haftalık hamile biri vardı onada 20 ocak demiş. Ben 38 hafta oldum. Çok geç değil mi felan dedim haftaya salı gel tekrar bi bakalım dedi
Bi”Canım merhaba merak ettim hastanede nasıl kimlik başvurusu yapabiliyoruz? Detay verebilir misin?
doğumu nasıl düşünüyorsunuz
Ben artık evdeyim çalışmıyorum yetişiyorum WC. Ama çalışsam şuan kesin işte altıma yapardım özellikle bu hafta
Aynen bendeeeeeeeBiz de bugün tam 39 haftalık olduk ama gelen giden yok
Darlandım vallahi
20 ocak bayaa 40. hafta oluyor.. karıştırdı mı acaba diğer hastayla yaaKızlar bende kontrole gittim bugün. Geçen ay 14 ocak demişti doktor bu sefer 20 ocak diyordoğumdan konuşurken bebeğin kilosunu boyunu vs sormayıda unuttum. 36 haftalık hamile biri vardı onada 20 ocak demiş. Ben 38 hafta oldum. Çok geç değil mi felan dedim haftaya salı gel tekrar bi bakalım dedi
Haftaya gidim konuşcam tekrar . Normal doğum gibi beklemiş olıyorum böyle olunca.Ben de yarın 38 oluyorum pazartesi alacak canım 38 + 3’ten sonra alabiliriz dedi
Ayyy en heyecanlı gece.. mis gibi dinlen bugün, yarın çok güzel geçsin, sağlıkla kavuş bebişine inşallah canımKızlar yarın 11 de benim de doğumum varaklınıza gelirse dua edin lütfen
Evet 14 ocak demişti aslında bugünde öyle diyor20 ocak bayaa 40. hafta oluyor.. karıştırdı mı acaba diğer hastayla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?