Canım bence kötü bir şey yok ama bana da her şey batıyor kocamı azarlayıp duruyorum her şeye sinirleniyorum.Fikir istiyorum sonra konuşmasını beğenmiyorum kızıyorum sorma o zaman diyorBen mi alıngan oldum bilmiyorum sizce normal mi kayınvalidem her aradığında her gün iki kere arıyor sancın var mı bebek hareket ediyor mu diyor sancıyı gectim bebek hareket ediyor mu ne demek zaten sonlara gelmisiz tedirginlik korku var daha tedirgin ediyor insanı
Canım benim öncelikle hayırlı olsun tekrar idrardaki o kırmızılık kristal deniyor ona doyamadığı zaman oluyor bebeklerde sen bol bol meme vermeyi teklif et hatta eds yöntemini dene hem emmiş hem mama içmiş oluyor maması bittikten sonra da göğüslerini uyarmak maksatlı sağmaya devam et ayrıca sıcak duşta göğüslerini tarar gibi aşağıya doğru hareket yapman sütü indirir göğüslere kuru incir, Malta’na, anne çayları, komposto yeşillik gibi yiyecekler sütünü arıtacaktır ve bol su ile dinlenme birde lütfen sütüm yok düşüncesine kapılma beynine pozitif enerjiler gönder sütüm var ve bebeğime yetecek diye düşün numaran olsaydı daha detaylı destek vermek isterdim emzirmekten vazgeçme hiç birde bebeğe biberondan ziyade enjektör yada kaşık biberon yardımı ile mama ver canım biberona alışırsa sonrası için zorlanırsınKızlar tebrik mesajlarınız için herkese çok teşekkür ederim tek tek cevaplayamadım kusura bakmayınemzirme olayı sorunmuş gerçekten inşallah hepinizin bol bol sütü olur benim sütüm hala gelmedi. Milanı 2 saatte bir her meme 20 dk olacak şekilde emzirmeye çalışıyorum ancak yetmediğini düşünüp mama takviyesi verdim kendi insiyatifimle. Hastanede ki hemşireler mamaya gerek yok doyuyordur o falan demişlerdi. Çocuk doktoruna da çıkarken vereceğimiz mama miktarını falan sormayı unutmuşuz , ilk kontrolümüz yarın.
Şimdi benim tecrübeli annelere şöyle bir sorum var ; Dün toplam 40 cc mama içti , biraz önce bezini açtığımda çişinde kırmızı noktalar gördüm bu da doymadığına işaretmiş. İki göğsümü de 20 şer dakika sağdım ama 1 nokta kadar bile süt gelmedi yani aslında ben çocuğu emzirdiğimi düşünürken hiç bir şey vermiyormuşum. Benim süt gelene kadar mamayı günde ne kadar vermem lazım , bilen var mı ? Lütfen aydınlatın beni
Ben ikizlerime golden goat keçiMama konusu açılmışken o gün yazıp cevap almayı bekleyemeyebilirim o yüzden olur da mama vermek zorunda kalırsam en iyi mama hangisi doktorların ya da deneyimleyenlerin önerdiği ilk etapta en azından anne sütünü en yakın olan mamayı vermeye çalışalım
Ayın 15 i mi olacak doğumunuz bende 22 si bir sonraki çarşamba yapacağım nasipseDoktor muayenesinden geliyorum kızlar 37+0 olduk bugün. Haftaya çarşamba günü doğumum olucak muhtemelen sabah aç karınla gel dedi. Bugün anestezi için kan falan da verdim. Hepimiz hakkında hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallahsağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı
Geçmiş olsun kuzum bebeğin odasını nemli tutmayı ihmal etme birde sarımsak kürü var sen bol bol ondan tüket ki sütünden bebeğe geçsin bu sıra emzirme sıklığını artır bebekler hasta olduğunda anne sütündeki antikorlar bile şekil değiştiriyorKizlar en korktuğum şey oldu.grip olduk.once 4yasindaki oğlum oldu .sonra ben.kızıma da bulaştı sanirm.kucucuk halinde öksürmeye çalışıyor yavrum.nefesi de yetmiyor.evde sürekli de maskeyle dolaşıyorum ,yatarken maskeyle yatıyorum.dunden beridir var bende.iyi gelecek şeyleri yaptım dün hemn.bugun toparlandım.ama 4yas oğlum sürekli öksürüyor bebeğe yaklaşma diyoruz ama dinlemiyor.antibiyotik başladık oğluma da.kizimin yarin bı aylık aşısı var.insallah ateş yapmaz.
Herkes herşey batıyor bana da yalan yok gerçekten çokta üstelememek lazım aslında son zamanlardayız artık zaten bişey olsa sen haber verirsin arayıp daralmasına gerek yok benimki de arayıp sormuyor bunların hiçBen mi alıngan oldum bilmiyorum sizce normal mi kayınvalidem her aradığında her gün iki kere arıyor sancın var mı bebek hareket ediyor mu diyor sancıyı gectim bebek hareket ediyor mu ne demek zaten sonlara gelmisiz tedirginlik korku var daha tedirgin ediyor insanı
Saat başı emzirmeye çalışıyorum ama 5 dk emiyor uyuyor sonra uyandırmaya çalışana kadar yarım saat geçiyor 5 dk öyle emiyorFototerapi de rengi açılıyor ama ertesi gün yine koyulasiyor bol bol emzirmek gerekiyor ben ilave olarak 1 öğün de mama veriyorum çok geçmiş oldun sabırlı ve güçlü olun çok zor gerçekten bizim bugün 12. Günümüz daha yeni yeni uyku hali azalmaya başladı 8. Gün 10.50 di sonucumuz
Ne şanslısınız benimki bir aydır bizdeKayınvalidemle en son ne zaman konuştuğumu hatırlamıyorum bile ,
Korku filmi gibiNe şanslısınız benimki bir aydır bizde
23 ocakta kaç haftalık oluyor canım? Normal doğum günü vermemiştir di mi sezeryan günü verildi..Kızlar selam kontrolden çıktık 2950 gr, 50 cm olmuşuz. 23 Ocak’a gün verdi doktor ama bence beklemeyecek gibi dedişükür her şey yolunda
Bende öyle istiyordum ama ikna edemedim doktoru 38. Hafta da doğurtacak beni illaAyın 15 i mi olacak doğumunuz bende 22 si bir sonraki çarşamba yapacağım nasipse
38+4 oluyorum tam o tarihte. Normal doğum yapamıyorum daha önce beyin ameliyatım var o yüzden. Ay günü bilmek de çok heyecanlı ama bana beklemicek gibi de duruyo diyince heyecanın yerini korku aldı23 ocakta kaç haftalık oluyor canım? Normal doğum günü vermemiştir di mi sezeryan günü verildi..
bana doktorum bu salı yada çarşambaya gün vericem, cumartrsi gel tam karar verelim dedi de doktorum
Yaaa evet bana da tarih vermedikçe stres oldum38+4 oluyorum tam o tarihte. Normal doğum yapamıyorum daha önce beyin ameliyatım var o yüzden. Ay günü bilmek de çok heyecanlı ama bana beklemicek gibi de duruyo diyince heyecanın yerini korku aldısuyum falan gelirse ben çok fena olurum
Bende öyle istiyordum ama ikna edemedim doktoru 38. Hafta da doğurtacak beni illa
Bizede 15 Ocak gün verdiler 38+3 olacak hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimizDoktor muayenesinden geliyorum kızlar 37+0 olduk bugün. Haftaya çarşamba günü doğumum olucak muhtemelen sabah aç karınla gel dedi. Bugün anestezi için kan falan da verdim. Hepimiz hakkında hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallahsağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı
Saol cnm.bugun aşısı vardı goturdum Dr baktı geniz akıntısı var dedi.ama öksürmeye çalıştıkça ben kötü oluyorum.minnacik nefesi yetmio öksürmeye.sarimsak kürü nasıl bilmiyorum cnm ama tansiyon sorunum var hep çok düşük duruyor.10/6gibi.Geçmiş olsun kuzum bebeğin odasını nemli tutmayı ihmal etme birde sarımsak kürü var sen bol bol ondan tüket ki sütünden bebeğe geçsin bu sıra emzirme sıklığını artır bebekler hasta olduğunda anne sütündeki antikorlar bile şekil değiştiriyor
Canım biz bı aylık olduk ama hala gecmedi.bugun hemşire de dedi yüzünde hala Sarılık var dedi.emziriyorum da mama da veriyorum.yok tam geçmedi.gecen çocuk Dr unun yanindaki sekreter limonlu su ver dedi.bi fincan suya birkaç damla limon suyu yap aralarda ver dedi.denemedim ama denemyi düşünüyorum.mavi ışık veriliyor mu en son değeri kaç olduSaat başı emzirmeye çalışıyorum ama 5 dk emiyor uyuyor sonra uyandırmaya çalışana kadar yarım saat geçiyor 5 dk öyle emiyornapcami biilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?