Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canım bence kötü bir şey yok ama bana da her şey batıyor kocamı azarlayıp duruyorum her şeye sinirleniyorum.Fikir istiyorum sonra konuşmasını beğenmiyorum kızıyorum sorma o zaman diyor Kendi annem bile bir şey dese içten içe sinirleniyorum bazen.Çok üstüne düşmemeye çalışalımBen de hareket konusunda tedirgin oluyorum eşim de bir ara sürekli soruyordu korkusundan.Bizi strese sokabileceğinin farkında değiller.

Canım benim öncelikle hayırlı olsun tekrar idrardaki o kırmızılık kristal deniyor ona doyamadığı zaman oluyor bebeklerde sen bol bol meme vermeyi teklif et hatta eds yöntemini dene hem emmiş hem mama içmiş oluyor maması bittikten sonra da göğüslerini uyarmak maksatlı sağmaya devam et ayrıca sıcak duşta göğüslerini tarar gibi aşağıya doğru hareket yapman sütü indirir göğüslere kuru incir, Malta’na, anne çayları, komposto yeşillik gibi yiyecekler sütünü arıtacaktır ve bol su ile dinlenme birde lütfen sütüm yok düşüncesine kapılma beynine pozitif enerjiler gönder sütüm var ve bebeğime yetecek diye düşün numaran olsaydı daha detaylı destek vermek isterdim emzirmekten vazgeçme hiç birde bebeğe biberondan ziyade enjektör yada kaşık biberon yardımı ile mama ver canım biberona alışırsa sonrası için zorlanırsın

Ben ikizlerime golden goat keçi
Sütlü mama kullanmıştım içerik olarak temiz ve keçi sütü olduğu için sindirim olarak ta zorlamamıştı çocukları sonrasında hipp mamaya geçtim oda bebeklerde gaz yaptı ama comfort kullandım bir süre güzeldi

Ayın 15 i mi olacak doğumunuz bende 22 si bir sonraki çarşamba yapacağım nasipse

Geçmiş olsun kuzum bebeğin odasını nemli tutmayı ihmal etme birde sarımsak kürü var sen bol bol ondan tüket ki sütünden bebeğe geçsin bu sıra emzirme sıklığını artır bebekler hasta olduğunda anne sütündeki antikorlar bile şekil değiştiriyor

Herkes herşey batıyor bana da yalan yok gerçekten çokta üstelememek lazım aslında son zamanlardayız artık zaten bişey olsa sen haber verirsin arayıp daralmasına gerek yok benimki de arayıp sormuyor bunların hiç
Ortası yok mu

I ikizcan tecrübeli anne olarak herkese ne kadar güzel yönlendirmelerde bulunmuşsunuz burada bir kişi soruyu soruyor ama ilk kez anne olacak hepimiz faydalanıyoruz teşekkür etmek istedim inşallah doğumlardan sonra da sağlıkla buluşuruz burada

Saat başı emzirmeye çalışıyorum ama 5 dk emiyor uyuyor sonra uyandırmaya çalışana kadar yarım saat geçiyor 5 dk öyle emiyor napcami biilmiyorum

Kızlar selam kontrolden çıktık 2950 gr, 50 cm olmuşuz. 23 Ocak’a gün verdi doktor ama bence beklemeyecek gibi dedi şükür her şey yolunda
23 ocakta kaç haftalık oluyor canım? Normal doğum günü vermemiştir di mi sezeryan günü verildi..
bana doktorum bu salı yada çarşambaya gün vericem, cumartrsi gel tam karar verelim dedi de doktorum

23 ocakta kaç haftalık oluyor canım? Normal doğum günü vermemiştir di mi sezeryan günü verildi..
bana doktorum bu salı yada çarşambaya gün vericem, cumartrsi gel tam karar verelim dedi de doktorum
38+4 oluyorum tam o tarihte. Normal doğum yapamıyorum daha önce beyin ameliyatım var o yüzden. Ay günü bilmek de çok heyecanlı ama bana beklemicek gibi de duruyo diyince heyecanın yerini korku aldı suyum falan gelirse ben çok fena olurum

Yaaa evet bana da tarih vermedikçe stres oldum 14 ocak da benim aynı 38+4 oluyor demek ki o tarihlere planlı sezeryan yapıyorlar.. ama tabi önceden gelmek isterse de panik olma sakın.. su, nişan falan gelirse hemen doğum başlamıyor öyle.. doktoruna haber verirsin hemen o aksiyon alır.. onlar neler neler yaşamıştır yaa her duruma bi çareleri vardır, endişe etme sakın

Bende öyle istiyordum ama ikna edemedim doktoru 38. Hafta da doğurtacak beni illa

Bizede 15 Ocak gün verdiler 38+3 olacak hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimiz

Saol cnm.bugun aşısı vardı goturdum Dr baktı geniz akıntısı var dedi.ama öksürmeye çalıştıkça ben kötü oluyorum.minnacik nefesi yetmio öksürmeye.sarimsak kürü nasıl bilmiyorum cnm ama tansiyon sorunum var hep çok düşük duruyor.10/6gibi.
Saat başı emzirmeye çalışıyorum ama 5 dk emiyor uyuyor sonra uyandırmaya çalışana kadar yarım saat geçiyor 5 dk öyle emiyor napcami biilmiyorum
Canım biz bı aylık olduk ama hala gecmedi.bugun hemşire de dedi yüzünde hala Sarılık var dedi.emziriyorum da mama da veriyorum.yok tam geçmedi.gecen çocuk Dr unun yanindaki sekreter limonlu su ver dedi.bi fincan suya birkaç damla limon suyu yap aralarda ver dedi.denemedim ama denemyi düşünüyorum.mavi ışık veriliyor mu en son değeri kaç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…