Ayyy sorma aynısı bende var bazen aha tamam çıkıyo diyorum mesela bunu yazarken nerdeyse çıkıyomuş gibi bi hareket yaptıKızlar sizin bebislerde aşağı baskı yapıp acitmaya başladım acaba hareket ettikçe bazen acı oluyor bende anlik
Kızımda kısım kısım geldi benim canım. Altıma çişimi kaçırdım sandım wc gittim anneme dedim anne ben çişimi tutamıyorum diye. Annem dedi suyun gelmiş diye. Öyle gitmiştim hastaneye. Gidene kadar kısım kısım hep gelmişti.Kızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyorBnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
Kesin suyu geldi yaAyyy sorma aynısı bende var bazen aha tamam çıkıyo diyorum mesela bunu yazarken nerdeyse çıkıyomuş gibi bi hareket yaptı
Kızımda kısım kısım geldi benim canım. Altıma çişimi kaçırdım sandım wc gittim anneme dedim anne ben çişimi tutamıyorum diye. Annem dedi suyun gelmiş diye. Öyle gitmiştim hastaneye. Gidene kadar kısım kısım hep gelmişti.
Ay inşallah 1 buçuk saat daha beklerKesin suyu geldi ya
Bende de çok et beni oldu küçük küçük umarım geçerBen size asıl boynumu göstereyim kızlar. Tek boynum olsa yine iyi omzum, ensem, koltuk altıma kadar her yer böyle yüzlerce benle doldu. Hep yara yapıyorum, bi kese bile yapamadım boynuma aylardır. Doktor da doğumdan 4 5 ay sonra geçer bazılarında leke olur bazılarında ben dedi. Diğer benlerimde büyüdü. Göbeğimdeki küçücüktü devasa olduNormalde de benli biriyim ama bu da biraz abartı bence
Kaç haftalıkti acabaAy inşallah 1 buçuk saat daha bekler
Ya ne yaptın , bize haber ver mutlaka. Suyun mu gelmişKızlar su gelmesi tam olarak nasıl oluyorBnden bişey geldi az önce ama altıma mı kaçırdım su mu anlamadım koku yok gibi bide bi seferde mi gelir parça parça akar mı
En son 40 dk önce girmiş siteye ....Ya ne yaptın , bize haber ver mutlaka. Suyun mu gelmiş
Ay hiç bilmiyorumki kaç haftalıktı. İnşallah vaktini tamamlamıştır. Benim doktorum 36+ lara gelince artık prematüre olmadığını söylemişti.Kaç haftalıkti acabaAllah'ım hayırlısı olsun
37 sanırım ilk tablodan baktım şimdi muhtemel doğum tarihi 15 ocak. Yani o gelen muhtemelen suyuyduAy hiç bilmiyorumki kaç haftalıktı. İnşallah vaktini tamamlamıştır. Benim doktorum 36+ lara gelince artık prematüre olmadığını söylemişti.
37+5 olması lazım. Ay çok heyecanlıııKaç haftalıkti acabaAllah'ım hayırlısı olsun
Ben 37 yi geçti diye hatırlıyorumAy hiç bilmiyorumki kaç haftalıktı. İnşallah vaktini tamamlamıştır. Benim doktorum 36+ lara gelince artık prematüre olmadığını söylemişti.
Ay çok heyecanlıııııı37 sanırım ilk tablodan baktım şimdi muhtemel doğum tarihi 15 ocak. Yani o gelen muhtemelen suyuydu
Ay evet muhtemelen. Hadi hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah37 sanırım ilk tablodan baktım şimdi muhtemel doğum tarihi 15 ocak. Yani o gelen muhtemelen suyuydu
Aşkım bunlar küçük et beni Böyle nası dolacaz cillop gibi cildimde heryer böyle et beniİnşallah geçer bazıları ya hangi birini aldırayımben daha önce çok ben aldırdım ama onlar büyüktü.
İnşallah canım yoksa çile valla.Bende de çok et beni oldu küçük küçük umarım geçer
Koltuk altımda bile var yaAşkım bunlar küçük et beni Böyle nası dolacaz cillop gibi cildimde heryer böyle et beni
Kanala kafayı zorluyor olabilir senin kızçeKızlar sizin bebislerde aşağı baskı yapıp acitmaya başladım acaba hareket ettikçe bazen acı oluyor bende anlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?