Benimde var üzülme düşündükçe gıcık oluyorum ama yapacak bişey yok diğer benlerimde büyüdğ ve koyulaştı zıkkımKoltuk altımda bile var ya
Benimde aynen öyle canım ya. İnşallah geçerBenimde var üzülme düşündükçe gıcık oluyorum ama yapacak bişey yok diğer benlerimde büyüdğ ve koyulaştı zıkkım
Hahaha kız biz seni dogurttik nerdesin senKızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diyeayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı
Kız ne kadar geliyo gelen giden miktarı ne.Kızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diyeayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı
Bnde de bı iki haftadır oluyor öyle sakız gibi oluyor geç farkedersem.Kızlar siyah iç çamaşırımın ağ kısmı bembeyaz olmuş akıntım çok gelmiş neden olur böyle
3. sandalyede ıslanmasın diye eşim sen biraz yat en iyisi dediHahaha kız biz seni dogurttik nerdesin sen
Yaaa yerimmmmBenim kızcem hıçkırık kuşu oldu resmen yine başladı tık tık tık
Normalse bu haftalarda okey şaşırdım az önce wc girince baktım simsiyah çamaşır beyaz olmuşBnde de bı iki haftadır oluyor öyle sakız gibi oluyor geç farkedersem.
İnternette de çok güzel şeyler yazıyor çok hıçkıran bebeler içinYaaa yerimmmmbenimkide öyle çok hıçkırıyo doktora sordum çok iyi bişey nefes egzersizleri yapıyor ciğerleri gelişiyor dedi
3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştırKız ne kadar geliyo gelen giden miktarı ne.
Kız gitsene acileKızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diyeayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı
Bugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyiİnternette de çok güzel şeyler yazıyor çok hıçkıran bebeler içinuyutmuyor ama canı sağolsun
Yaaa su o bence kesin3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştır
Kokusuzsa takip et çantan vs hazır mı her ihtimali düşün yavrum su an3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştır
Evet uyu diyenleri de anlıyorum ama hemde anlamıyorum gece on kere çise kalkıyorum sağdan sola vinç yardımı ile dönüyorum kol uyuşuklugumu hiç demiyorum bile rüyamda kolumu kesiyolardi öyle bı acı ile uyandımBugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyisende haklısın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?