Bende bakayım linki var mıE bebekte daha uykun marka var ben ondan almayı düşünüyorum canım
. E bebekte reflü yatağı yaz çıkar canım 400 TL'ye de var ama onda aşağı kayarmi diye düşündüm yoksa ondan alcamBende bakayım linki var mı
Bileğe kadar kovaya sıcak su koyuyorum. 1-1.5 yemek kaşığı epsom tuzunu koyup karıştırıyorum. 10-15-20 dk keyfime göre ayaklarımı sokup bekliyorum.Nasıl kullanıyorsun peki canım?
Bide bu var bak daha uygun dediğimBende bakayım linki var mı
Denemem miSıcak suya.oturmak iyi geliyor diye duymuştum onu deniyormusun canım arada bı dene rahatlatir
Çok az bir süre kullanılıyor diye ben masraf yapmak istemedim bundan ablamda kullanmisti memnun kalmisti bana tavsiye ettiBende bakayım linki var mı
Benim de zaman zaman acı oluyor kuzum o bölgemde duşta elimle yokladım bı şey gelmedi elimeDenemem micumartesiden beri günde 3 4 defa suda oturuyorum kremliyorım ama hiç düzelme yok gece çok sızladı bakalım bugun doktorla konuştuk başka krem aldık o rahatlatır inşallah ama hamilelikte oluyormuş son zamanlarda sizde dikkat edin çok kötü bişey
Sağol cnm bakayım bendeÇok az bir süre kullanılıyor diye ben masraf yapmak istemedim bundan ablamda kullanmisti memnun kalmisti bana tavsiye etti
Kullanan anneler memnun canım ben babyjem marka olanı aldım en azından bir kaç ay kullanılmalı bi arkadaşımın yiğeninde kafa şekil bozukluğu oldu kask gibi bir şey takmışlar çocuğa belli bir süre yan da yatırmayın diyorlar o nedenle düz yatınca en azından işe yarar diye düşündümDüz kafa yastığını tavsiye ediyorlar mı canım internette videolarda tavsiye göremedim ama herkes başka bişey söylüyor gene
Benimkinde bebeği tutan cırtlı alan varBide bu var bak daha uygun dediğim
baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı Beyaz - ebebek
baby plus Bebek Eko Reflü Yastığı Beyaz uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
İlk gebeliğimde 37.haftaya kadar çalıştım ve yaz ayıydı acayip ödem vardı bende her yerim şişti, bunda 32 de ayrıldım evdeyim ve ödemim yok. Fazla ayakta kalmak mı tetikliyor bilemedim bunda da hareketliyim aslında oğlum sağolsun dinlemeye fırsat yokBen de geçen haftalarda 83ü görmüştüm imd 79a düşmüşüm. Yemem içmem gayet iyi. Ödem attığımı düşünüyorum. Çalışırken ayaklarım davul gibi oluyordu yürüyemiyordum, izne çıktım geçti. 3-4 kilo da gitti.
Daha hamile değilken çekmiştim hemoroid ağrısını gerçekten başka hiçbir ağrıya benzemiyor çok kötü. Çok geçmiş olsun size de, sıcak suya oturmak iyi geliyor evet bi de bende krem kullanmıştım ama 2 3 hafta süründürmüştü. Baharatlı şeyler yemek yasaktı ve tabiki kabız olmak. Bir de anestol tarzı uyuşturucu kremler var bi doktorunuza danışın isterseniz gebelikte kullanılır mı? Acil şifalar diliyorumDenemem micumartesiden beri günde 3 4 defa suda oturuyorum kremliyorım ama hiç düzelme yok gece çok sızladı bakalım bugun doktorla konuştuk başka krem aldık o rahatlatır inşallah ama hamilelikte oluyormuş son zamanlarda sizde dikkat edin çok kötü bişey
Valla çarsaf dolabini duzelltim camasir kstla yika derken mayiştimyineBenim de ütü yapmam lazım evi bi toplamam lazım. Oğlanı uyuttum, totomu devirdim yatıyorum
Reflü yatagi bence gerekli rahat oluyor ilkinde kullanmama ragmen reflüsü vardi bebişimin kafasinin şeklini sürekli takip et bozulma olmasin benim oglumun biraz yamulmuştu hatta kask yaptircaktim ama ölçünlerde kaska gerek görmediler kas ile düzeltiliyor ilerde bazi bebekler hatta yamuk doguyormuş vs beşigin yönünü degistirmistim cunku heo bana dönük uyuyordu geceleri blackout oerde bende kesinlikle öneririm ki kendim asla ışıkta uyuyamam cocugu da gece lambasina alistirmadim cunku karanlikta hormon salgilaniyor ışık ve takili fiş dahi olmamasi gerek simdi odasini ayirinca odasina da diktirdim uyumak istemedi cunku sokak lambasindanBen de reflü yatağı aldım gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum düz kafa yastığı aldım bebekleri yan değil sırt üstü yatırıp sadece başını sağ sol yapın dedi aptamil eğitimlerinde deneyimli bir ebe hemşire ayrıca koyu renk perde önerdi bebek uykuya iyi geçemiyormuş
Bebegin gidişhatina göre alincak bişey ben almistim halzey diye bi marka en kullanislisi o geldi dogumdan önce boşa para verip almayin benceDüz kafa yastığını tavsiye ediyorlar mı canım internette videolarda tavsiye göremedim ama herkes başka bişey söylüyor gene
Bugün gittim şu anda yatıyorum ne zaman doguracagim ve şekli belli değil. Hocalarına sorup belki sezaryen yapacaklar.Canım naptın gittinmi hastaneue
Valla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil
İkiniz içinde en sağlıklısı hayırlısı ne ise öyle olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahValla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil