Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Tes
Teşekkür ederim Çok şükür bugünleri görmek nasip oldu. İnşallah sizinde az kaldı süreç sağlıkla çok güzel doğumlar olması dileğiyle

Evet ilk olunca bir bilinmezlik içinde oluyor insan o korkutuyor. Evet öyle oluyor bebişe bakıp durmaktan ağrı gelmiyor insanın aklınaEvet burdaki bebek hemşiresi de öyle dedi. Meme ucunu almayınca silikonlu olanı denedik üstüne çocuğa emzik verdiler. Mamayi da biberonla verdiler. Bebeğin kolayına geldi tabii benim memeyi almadı.Kaşık biberonla verelim dedim verdirtmediler

Teşekkür ederim aşkım senin kontrol ne zaman
30unda son kontrolde 6 sinda bugun fenayim ama
Terlik koy ped koy canim
Saglikla büyüt bebişini canim Çok sevindim güzel geçmesine anestezi doktorlari bence ameliyatin en olumlu tarafi beni de ilk dogumumda sakinlestirmisti cok guzel gecmisti simdi yine ayni anestezi doktorum allahtan çok anaç bi kadin
Canım benim hapımda çok wc çıkarıyor ishalimsi bişey oluyor ama diğerleri kabız yaptığı için başından beri bunu kullanıyorum bnde
Bende ferro sanol ishal yapiyordu bana da bu shotlardan verdi de düzeldim cok şükür ya

Teşekkür ederiz teyzesiKilodan şikayetçi değilim de doktorum ilk günden beri gözümü korkuttu boşuna stres yarattı ben de. Valla bir de benimki bir önceki gece 12den başladı açlık susuzluk bana da zor geldi. Boyumuz 50 cm. Doğumumuz sat a göre 40+3 geç döllenme olduğu için de 38+5 dedi ikisinin arasında bir tarih dedi.

Ay kizlar güne ilk kez guzel uyuyarak başladim ama bildiğiniz vajinam zonk zonk ediyor bugün nedense cok canim aciyor ya oğlani babannesine gönderdim totomu devirdim yatiyorum her yer iş dolu temizligi de persembe cumaya ertledim yarin eltim gelip perdelerimi falan sökcek yıkayacagiz yetişmiyor yoksa temizlik günü bugun canlansamda çamaşirlari bari bitirsem ay kocam hergün bir makina kiyafet cikariyor sinir oluyorum ya kurutmayla camasir makinasi her allahin günü çalışıyor

Yaa ne güzel anlatmışsın, okurken heyecanlandım bundan sonraki her gününüz de kolaylıkla geçsin

Yok yok hiç tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok anı yaşamaya bak bir daha o süreç gelmeyecek. Sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah en yakın zamanda

Kızlar epsom tuzu diye bir şey varmış ya, ayak el ödemi için kullanılıyormuş, hiç deneyen var mı? Sabahları ellerim iptal.. ayaklar patates zaten

Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına inşallah bizede dua et

Benim de ütü yapmam lazım evi bi toplamam lazım. Oğlanı uyuttum, totomu devirdim yatıyorum

Ben cinnabonun tavsiyesi ile rennie kullanmaya başladım. Doktora da sordum iyi geliyorsa kullan sakınca yok dedi. Hiç uyuyamıyordum yoksa.
Rennie veeya gaviskon yazıyor doktor canım evet banada verdi hatta rennie tabletide varmı çiğneme bidahakine ondan yazdıran dışarda iyi olur

Kızlar son ay kilo vermeye başladım ben. 80le hamile kalmıştım. Mide bulantısından 74e düşmüştüm. Sonra 85e çıktım. Şimdi de 83e düştüm. Çok da yiyorum ama bebek yakıyor sanırım. Hep şekerim düşük, hep halsizim

Benim doktor ve sağlık ocağındaki hemşire bu haftalarda kabız olma dediler. Kabız ooacak olursam Duphalac şurup kullanıyorum hemen. Sende bi sor istersen arkadaşım
Ewt son haftalar kabız olmak çok kötü oluyor bide normal doğum düşünülüyorsa özellikle bu aralar bebek alt tarafa baskı yaptıkça damarlars baskı artıyormuş o da basur olarak çıkıyor ve son haftalar geçirmek çok zor kabız olmadığım halde bnde çıktı napıp edin kabız olmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…