Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Canım naptın gittinmi hastaneue

Bnde iştahım yerinde bu ara sık sık yememe rağmen bu hafta bi kilo vermişim kontrolümüzde haftasonu kilosunu çok merak ediyorum inşallah bebişe yarıyordur

Kızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Ben aldım ama tabi kullanıp deneyimledikçe anlıcaz işe yarayıp yaramadığnı ama olumlu yorum çoktı etrafımda kullananlarda vardı ilk 4 5 ay hep buna yatırmışlar

Ben aldım ama tabi kullanıp deneyimledikçe anlıcaz işe yarayıp yaramadığnı ama olumlu yorum çoktı etrafımda kullananlarda vardı ilk 4 5 ay hep buna yatırmışlar
Benim çevremde kullanan yok internet yorumlarıyla karar vermeye çalışıyorum ama böyle her yere taşınıp kullanılması cazip geliyor

Ben de reflü yatağı aldım gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum düz kafa yastığı aldım bebekleri yan değil sırt üstü yatırıp sadece başını sağ sol yapın dedi aptamil eğitimlerinde deneyimli bir ebe hemşire ayrıca koyu renk perde önerdi bebek uykuya iyi geçemiyormuş

Kızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Sürekli onda yatırmamak gerekmiş. Ben başka marka E bebekten almıştım ama kısa süre kullandım 40 gün kadar falan önce ki bebeğim de çok gerekli değil bence

Bana bunu verdi doktor daha önce başka kullanıyordum çocuklar için kaşık şeklinde olanı ama o işe yaramamış dpktor bunu kullan dedi . Ama bende kabız yapmaya başladı ve biz normal doğum denicez . Bende az da olsa hemoroid de var ne yapıcam bilmiyorum kullanmayı bırakıp eskisine mi dönsem acaba . Şimdiden biraz canım bile yanıyor

Eklentiler

• image.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 32
Sürekli onda yatırmamak gerekmiş. Ben başka marka E bebekten almıştım ama kısa süre kullandım 40 gün kadar falan önce ki bebeğim de çok gerekli değil bence
Ben de ilkinde kullanmadım herhangi bir şey ama bunu böyle her odaya taşıyıp yatırmak iyi olur mu diye düşündüm

Canım ben bugun basur için yeni bi krem aldım onu denicem bakalım doktorum önerdi bitkisel bişey tedavi ediciymiş içerik olarak son çare bu artıksen bide normal istiyosun ıkınınca iyice azıyormuş doğumdan sonra şimdiden başla bnce sende inşallah doğuma kadar geçirirz

Eklentiler

• IMG_0030.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 36
Aralık grubunda kullanan arkadaşlar var hatta onla kendi yataklarında yatırıyorlarmış.
Ben de geçen haftalarda 83ü görmüştüm imd 79a düşmüşüm. Yemem içmem gayet iyi. Ödem attığımı düşünüyorum. Çalışırken ayaklarım davul gibi oluyordu yürüyemiyordum, izne çıktım geçti. 3-4 kilo da gitti.

Düz kafa yastığını tavsiye ediyorlar mı canım internette videolarda tavsiye göremedim ama herkes başka bişey söylüyor gene

Sıcak suya.oturmak iyi geliyor diye duymuştum onu deniyormusun canım arada bı dene rahatlatir

Evet onu bende gördüm o gruba bi bakayım bende hırıltı yapmış bazı bebeklere ondan biraz endişe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…