- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.101
Hayırlısı olsun kaç çıktı beta?malesef kızlar ben elendim hamile değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kaç çıktı beta?malesef kızlar ben elendim hamile değilim
Hayırlısı olsun hakkınızda .Betanız kaç çıktı ve gecikmemenin kaçıncı günündesinizmalesef kızlar ben elendim hamile değilim
Mesajinin başlangıcını okuyunca kesin gebelik vsr diye düşündüm. Ilk gebeligimde hafif hafif kasık agrisi pozitif oldugumu öğrenene kadar devam eden tek belirtimdi. Ve sonra da devam etti. Bence yüksek ihtimal pozitiftir diye düşünüyorum öyledir umarim zaten testlerin de pozitif cikmis vallahi bravo iyi bile sabretmissin kan vermek icin canım benim sende iyiki varsın ❤Ay o kadar haklısın ki, benim de bat yarın, sabah 8 de kan vermeye gidicez, patlamak üzereyim sabırsızlıktan. Bi diyorum adet olucak gibiyim bi diyorum yok ya hiç titreme kan şekeri düşüklüğü yok. Çözemedim. 14 gündür kasık ağrım var adet sancısı 1. Dereceden hafif hafif. İnanın gün bitsin diye yatıp uyumaya çalışıyorum bir de dua ediyorum sürekli adet olmayayım yarına kadar ve yarın da kan testi yaptırayım da çıksın diye. Şu 14 günde 3 tane pozitif testim var ikisi erken gebelik biri normal gebelik testi.
Sabırsızlıkta everest, evhamda Nirvana kızkardeşinizden sevgiler. İyi ki varsınız insan böyle hassas özel konuları korkmadan eleştirilme endişesi duymadan paylaşabiliyor iyi ki buraya üye oldum iyi ki varsınız.
Sağlık olsun. Rabbim en hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Lütfen ümidinizi kırmayın. Rabbim sizin için en hayırlısını eylesin.malesef kızlar ben elendim hamile değilim
Kaç aydır istiyorsun canim kaçıncı cocukStres geciktiriyor gebeliği canım evet. Gün aşırı birlikte olunca zaten teste gerek kalmaz ben öyle yapıyorum
Benim ilk eşimden 2 kızım var canım büyüdüler bile ama şimdi ortak meyve istiyoruz inşallah gerçi yaş ilerledi ama allah tan ümit kesilmez aslında ciddi anlamda bu ilk deneme diyebilirizKaç aydır istiyorsun canim kaçıncı cocuk
Lutfen test sonucunu benimle de paylas benim de hafif hafif karin agrim vardi dun sol kasigimda daha agir bir sanci oldu, dedim regl basladi kesin ama yok rabbim umutlandirip uzmesin biziAy o kadar haklısın ki, benim de bat yarın, sabah 8 de kan vermeye gidicez, patlamak üzereyim sabırsızlıktan. Bi diyorum adet olucak gibiyim bi diyorum yok ya hiç titreme kan şekeri düşüklüğü yok. Çözemedim. 14 gündür kasık ağrım var adet sancısı 1. Dereceden hafif hafif. İnanın gün bitsin diye yatıp uyumaya çalışıyorum bir de dua ediyorum sürekli adet olmayayım yarına kadar ve yarın da kan testi yaptırayım da çıksın diye. Şu 14 günde 3 tane pozitif testim var ikisi erken gebelik biri normal gebelik testi.
Sabırsızlıkta everest, evhamda Nirvana kızkardeşinizden sevgiler. İyi ki varsınız insan böyle hassas özel konuları korkmadan eleştirilme endişesi duymadan paylaşabiliyor iyi ki buraya üye oldum iyi ki varsınız.
İnşallah Allah razı olsun. Hayırlısı ile sabah şu kan testini vereyim 3 gibi çıkar sonuç doktora gidicem kontrol için ve folik asitim de bitti. Şu testler eğer pozitif verip de bu kadar beni yarın negatifi görürsem çok ağlarım cidden inşallah hayırlı haber alır da sizlerle paylaşırım bir gelip bir giden Kasık sancılarım ve sol tarafta batma hissi daha önce hiçbir adetimde olmadı. Umarım psikolojik değildir. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı tez vakitte evlat nasip etsinnnn(amiiinnn)Mesajinin başlangıcını okuyunca kesin gebelik vsr diye düşündüm. Ilk gebeligimde hafif hafif kasık agrisi pozitif oldugumu öğrenene kadar devam eden tek belirtimdi. Ve sonra da devam etti. Bence yüksek ihtimal pozitiftir diye düşünüyorum öyledir umarim zaten testlerin de pozitif cikmis vallahi bravo iyi bile sabretmissin kan vermek icin canım benim sende iyiki varsın ❤
Tabii paylaşırım inşallah güzel haberler alırım da hayırlısı ile ama önce yarına kadar ve yarın adet olmamak için dua ediyorum kan vermek sonucu beklemek ikinci planda şuanLutfen test sonucunu benimle de paylas benim de hafif hafif karin agrim vardi dun sol kasigimda daha agir bir sanci oldu, dedim regl basladi kesin ama yok rabbim umutlandirip uzmesin bizi
Ay amiiinn amiiinn isteyen tüm herkese tez vakitte evlat nasip etsin inşallahİnşallah Allah razı olsun. Hayırlısı ile sabah şu kan testini vereyim 3 gibi çıkar sonuç doktora gidicem kontrol için ve folik asitim de bitti. Şu testler eğer pozitif verip de bu kadar beni yarın negatifi görürsem çok ağlarım cidden inşallah hayırlı haber alır da sizlerle paylaşırım bir gelip bir giden Kasık sancılarım ve sol tarafta batma hissi daha önce hiçbir adetimde olmadı. Umarım psikolojik değildir. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı tez vakitte evlat nasip etsinnnn(amiiinnn)
Ben de cumayi edebilirsem ne mutlu banaTabii paylaşırım inşallah güzel haberler alırım da hayırlısı ile ama önce yarına kadar ve yarın adet olmamak için dua ediyorum kan vermek sonucu beklemek ikinci planda şuan
Ammmiiinnn Allah razı olsunnnAy amiiinn amiiinn isteyen tüm herkese tez vakitte evlat nasip etsin inşallah
Belirtilerin gebelik belirtileri. Uzun süredir olan kasık ağrısı ben yasadigim icin benim gözümde baş supheli durum o dur inşallah yaniltmaz testlerin de. Hemen ver tahlilini güzel haberlerle gel bize
Ben uyumaya çalışıyorum ama nafileBen de cumayi edebilirsem ne mutlu bana
Ovula marka benimde catlamadan 10 gün geçtiCanımm çok tebrik ederim yoğunluktan ancak yazabildim sağlıkla gelsin
Benimde aynı şekilde 3-4 gün var. Dün gece ve bu sabah laboquik kaset test yaptık ancak negatif, bugün sol kasığımda çok hafif hafif sızı oluyor gibi ama sanırım regl olacağım. Sizin bahsettiğiniz yerleşme kanamasına benziyor umarım bebiş vardır
Hangi markaydı testin canım? Benim 13 aralıkta çatladı diye düşünüyorum, negatif çıktı olsaydı çatlama sonrası 12. Gün çıkardı diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun birdaha ki sefer olur inşallahmalesef kızlar ben elendim hamile değilim
beta kaç çikti kuzum cokmu dusuk çiktimalesef kızlar ben elendim hamile değilim
0.01Hayırlısı olsun kaç çıktı beta?
0.01beta kaç çikti kuzum cokmu dusuk çikti