Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Hangi demir hapı canım o ? Doktor benim kan ilacımı değiştirdi bir haftadır brn de kabız olmaya başladım . Zaten hiç bir Zaman iştahla yiyemiyorum da .
Canım benim hapımda çok wc çıkarıyor ishalimsi bişey oluyor ama diğerleri kabız yaptığı için başından beri bunu kullanıyorum bnde

Eklentiler

• IMG_0029.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 46
Sezeryandan korkan biri olarak yaziniz icimi rahatlatti ne guzel atlattiniz cok sukur, darisi bizlerin başına. Saglikla büyüsün bebiş:)

Canım benim hapımda çok wc çıkarıyor ishalimsi bişey oluyor ama diğerleri kabız yaptığı için başından beri bunu kullanıyorum bnde
Bende hep bu demir ilacından kullandım, başlarda da yazmıştım çok ishal oluyorum diye. Eczacı aç karnına değilde yemeklerden 2 saat sonra iç daha iyi olur dedi. Daha az rahatsız ediyor.

Bende hep bu demir ilacından kullandım, başlarda da yazmıştım çok ishal oluyorum diye. Eczacı aç karnına değilde yemeklerden 2 saat sonra iç daha iyi olur dedi. Daha az rahatsız ediyor.
Benim ilk başlarda aşırı bulantım vardı sabah aç karna hiç içemedim ben doktorum gece yatmadan iç demişti hep öyle kullandım o zamn daha az rahatsz etti benide

Ay çok ilginç ilk kez duydum ne güzel kız doğal parfüm inşallah hormonlar dengeni bozmuştur bundan sonra hep böyle kokarsın çikolata kokusuna bayılırım ben
Valla bende ilk kez kendimde gördüm, yani biri anlatsa öyle şey mi olur diye düşünürüm ahaha bence geçer ya bir süre sonra gebe okulunda bize annenin teri amniyon sıvısı ile aynı kokar o yüzden bebek annede rahatlar demişlerdi. Benim amniyon sıvısı da böyle çikolatalı mı acaba
Masallah canim darısı 2-3 saate başıma ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza insallah ben de yoldayım suan hastaneye gidiyorum
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz seninde , sağlıkla gelsin bebiş ve çok kolay bşr doğum olsun inşallah

Ben ilkinde lüks bir hastanede dogum yapmama ragmen hasta bezini onlar vermediler kendiminkini kullanmistim. Hic yanimda olmasaydi belki bir iki verirkerdi ama bence hic riske atma. Normal hasta bezi al depend istemiyorsan
Hmm haklısın canım olabilir. Tamam ozaman her ihtimale karşı atayım çantaya

Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın , sağlıkla büyüsün Erva inşallah ultrason ölçümleri yanlış çıkabiliyor , 3595 gr da gayet iyi bir kilo ama
ay 6 saat çok uzun değil mi ya sıvı almak için , ben susuz dayanamam
Boyu kaç cm çıktı ? Bir de kaçıncı haftada olmuş oldu doğum ? Tabloyu güncelleyeyim

Bende de filtre kahve gibi koku var rahatsız etmiyor fazla ama demek ki hormonlardanmış

Neden olmasın bende şey duymuştum her annenin sütünün tadı değişikmiş kimininki tatlımsı kimininki ekşimsi kimininki acımsı oluyomuş seninki çikolatalı olursa memeden ayrılmaz bebe

S Sweety28 gözünüz aydın canım Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize bakalım zaman daraldıkça heyecan artıyor

Benim iştahım azalmak yerine arttı, çok yiyorum tutamıyorum kendimi. Kabızlık başından beri vardı ama şu sıralar çoğaldı. Günlerce çıkamıyorum, çıkıncada rahatsız oluyorum. Bu hafta demir ilacını bıraktım belki geçer diye geçmedi. Bu sabah kayısı kompostosu yedim bir kase, bakalım umarım işe yarar

Yaaa ne güzel bi deneyim olmuş canım benim sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim tebrik ederim senide eşinide çok güzel bi doğum hikayesi olmuş bende tedirgindim bi nebze içimi rahatlattı senin hikayen
Masallah canim darısı 2-3 saate başıma ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza insallah ben de yoldayım suan hastaneye gidiyorum
Sağlıkla kavuşun güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

Neden olmasın bende şey duymuştum her annenin sütünün tadı değişikmiş kimininki tatlımsı kimininki ekşimsi kimininki acımsı oluyomuş seninki çikolatalı olursa memeden ayrılmaz bebe
Küçükken hep çikolatalı süt veren ineğimiz olsun isterdim hayallerimdeki inek benmişim galiba

Benim doktor ve sağlık ocağındaki hemşire bu haftalarda kabız olma dediler. Kabız ooacak olursam Duphalac şurup kullanıyorum hemen. Sende bi sor istersen arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…