Canım benim hapımda çok wc çıkarıyor ishalimsi bişey oluyor ama diğerleri kabız yaptığı için başından beri bunu kullanıyorum bndeHangi demir hapı canım o ? Doktor benim kan ilacımı değiştirdi bir haftadır brn de kabız olmaya başladım . Zaten hiç bir Zaman iştahla yiyemiyorum da .
Sezeryandan korkan biri olarak yaziniz icimi rahatlattiKızlar ben doğurdum daha yeni yazmaya fırsatım oluyor. Sizi rahatsız etmeyecekse sizinle de paylaşmak isterim. Biliyorsunuz normalde ayın 24ündeydi ama sancım çıkınca doktor riske atmak istedi. Saat 13.30 da yatışım yapıldı. Hemen önlük giydiriyorlar damar yolu açılıyor form dolduruyorsunuz benim sondamı uyuşmadan odada taktılar ama korkmayin acı verici bir islem değil kesinlikle.Saat 3te doğuma alındım. Eşimin girmesine izin vermedi hastane bu yüzden tek girdim. Önce anestezi doktoru yaptığı işlemleri tek tek açıklayarak işleme başladı. Normal kan aldırırken bile gerilen biriyim ama doktor insanı çok rahatlattı ve o an acı hissetmedim nerdeyse. Bu arada benimki spinal anestezi oldu. İğneden 5 dakika sonra hemen işleme başladılar. Anestezi doktoru işlem boyunca benimle sohbet etti beni çok rahatlattı. Ameliyathane de tavana bakarsanız yaptıkları işlemleri az da olsa yansımalardan görüyorsunuz ben bakmamaya çalıştım. Yaklaşık 15 dakika sonra kızımın sesini duydum. Bana verdiler biraz sonra soğuk olduğu için onu önce çıkardılar. Beni dikmeye başlamadan önce hafif düzeyde sakinleştirici tarza bir şey daha yaptılar. Benim dikme işlemleri de yaklaşık yarım saat sürüp 10 dakika da kontrol altında tutup odaya çıkmama izin verdiler. Bu arada doktor bizim kıza hep iri bebek iri bebek diyordu ya maalesef ölçümlerdeki gibi çıkmadı. En son cuma günü kontrolde 3800 gramdı. Doğumda biz 4 kilo olur diyorduk ama 3595 gram olarak dünyaya geldi.Yaklaşık 6 Saat sonra sıvı almama izin verdiler. Sezeryan sonrası ilk ayağa kalkış ve yürüme bir tık zorluyor ama normal doğumda da o ağrıları çekmek zor olsa gerek. İlk doğum olduğu için kimseye söylemesem de biraz korkum endişem vardı ama hiçte korkulacak kadar değil. Olumsuz hikayeleri okuyup kendinizi yok yere germeyin kesinlikle. Bizimki çok güzel geçti umarım herkesin de güzel geçer. Dualarım artık sizle
Ben cinnabonun tavsiyesi ile rennie kullanmaya başladım. Doktora da sordum iyi geliyorsa kullan sakınca yok dedi. Hiç uyuyamıyordum yoksa.Denerim canım, teşekkür ederim.
Evet mide yanması bende de devam ediyor gece uykumdan uyanıyorum o derece
Bende hep bu demir ilacından kullandım, başlarda da yazmıştım çok ishal oluyorum diye. Eczacı aç karnına değilde yemeklerden 2 saat sonra iç daha iyi olur dedi. Daha az rahatsız ediyor.Canım benim hapımda çok wc çıkarıyor ishalimsi bişey oluyor ama diğerleri kabız yaptığı için başından beri bunu kullanıyorum bnde
Ben yatmadan once bir kapak gaviscon surup iciyorum gece mide yanmasina iyi geliyo.Denerim canım, teşekkür ederim.
Evet mide yanması bende de devam ediyor gece uykumdan uyanıyorum o derece
Hangi demir hapı canım o ? Doktor benim kan ilacımı değiştirdi bir haftadır brn de kabız olmaya başladım . Zaten hiç bir Zaman iştahla yiyemiyorum da .
Benim ilk başlarda aşırı bulantım vardı sabah aç karna hiç içemedim ben doktorum gece yatmadan iç demişti hep öyle kullandım o zamn daha az rahatsz etti benideBende hep bu demir ilacından kullandım, başlarda da yazmıştım çok ishal oluyorum diye. Eczacı aç karnına değilde yemeklerden 2 saat sonra iç daha iyi olur dedi. Daha az rahatsız ediyor.
Valla bende ilk kez kendimde gördüm, yani biri anlatsa öyle şey mi olur diye düşünürümAy çok ilginç ilk kez duydumne güzel kız doğal parfüm inşallah hormonlar dengeni bozmuştur bundan sonra hep böyle kokarsın çikolata kokusuna bayılırım ben
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz seninde , sağlıkla gelsin bebiş ve çok kolay bşr doğum olsun inşallahMasallah canim darısı 2-3 saate başıma ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza insallahben de yoldayım suan hastaneye gidiyorum
Hmm haklısın canım olabilir. Tamam ozaman her ihtimale karşı atayım çantayaBen ilkinde lüks bir hastanede dogum yapmama ragmen hasta bezini onlar vermediler kendiminkini kullanmistim. Hic yanimda olmasaydi belki bir iki verirkerdi ama bence hic riske atma. Normal hasta bezi al depend istemiyorsan
Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın , sağlıkla büyüsün Erva inşallahKızlar ben doğurdum daha yeni yazmaya fırsatım oluyor. Sizi rahatsız etmeyecekse sizinle de paylaşmak isterim. Biliyorsunuz normalde ayın 24ündeydi ama sancım çıkınca doktor riske atmak istedi. Saat 13.30 da yatışım yapıldı. Hemen önlük giydiriyorlar damar yolu açılıyor form dolduruyorsunuz benim sondamı uyuşmadan odada taktılar ama korkmayin acı verici bir islem değil kesinlikle.Saat 3te doğuma alındım. Eşimin girmesine izin vermedi hastane bu yüzden tek girdim. Önce anestezi doktoru yaptığı işlemleri tek tek açıklayarak işleme başladı. Normal kan aldırırken bile gerilen biriyim ama doktor insanı çok rahatlattı ve o an acı hissetmedim nerdeyse. Bu arada benimki spinal anestezi oldu. İğneden 5 dakika sonra hemen işleme başladılar. Anestezi doktoru işlem boyunca benimle sohbet etti beni çok rahatlattı. Ameliyathane de tavana bakarsanız yaptıkları işlemleri az da olsa yansımalardan görüyorsunuz ben bakmamaya çalıştım. Yaklaşık 15 dakika sonra kızımın sesini duydum. Bana verdiler biraz sonra soğuk olduğu için onu önce çıkardılar. Beni dikmeye başlamadan önce hafif düzeyde sakinleştirici tarza bir şey daha yaptılar. Benim dikme işlemleri de yaklaşık yarım saat sürüp 10 dakika da kontrol altında tutup odaya çıkmama izin verdiler. Bu arada doktor bizim kıza hep iri bebek iri bebek diyordu ya maalesef ölçümlerdeki gibi çıkmadı. En son cuma günü kontrolde 3800 gramdı. Doğumda biz 4 kilo olur diyorduk ama 3595 gram olarak dünyaya geldi.Yaklaşık 6 Saat sonra sıvı almama izin verdiler. Sezeryan sonrası ilk ayağa kalkış ve yürüme bir tık zorluyor ama normal doğumda da o ağrıları çekmek zor olsa gerek. İlk doğum olduğu için kimseye söylemesem de biraz korkum endişem vardı ama hiçte korkulacak kadar değil. Olumsuz hikayeleri okuyup kendinizi yok yere germeyin kesinlikle. Bizimki çok güzel geçti umarım herkesin de güzel geçer. Dualarım artık sizle
Bende de filtre kahve gibi koku var rahatsız etmiyor fazla ama demek ki hormonlardanmışValla bende ilk kez kendimde gördüm, yani biri anlatsa öyle şey mi olur diye düşünürümahaha bence geçer ya bir süre sonra gebe okulunda bize annenin teri amniyon sıvısı ile aynı kokar o yüzden bebek annede rahatlar demişlerdi. Benim amniyon sıvısı da böyle çikolatalı mı acaba
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz seninde , sağlıkla gelsin bebiş ve çok kolay bşr doğum olsun inşallah
Neden olmasınValla bende ilk kez kendimde gördüm, yani biri anlatsa öyle şey mi olur diye düşünürümahaha bence geçer ya bir süre sonra gebe okulunda bize annenin teri amniyon sıvısı ile aynı kokar o yüzden bebek annede rahatlar demişlerdi. Benim amniyon sıvısı da böyle çikolatalı mı acaba
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz seninde , sağlıkla gelsin bebiş ve çok kolay bşr doğum olsun inşallah
Benim iştahım azalmak yerine arttı, çok yiyorum tutamıyorum kendimi. Kabızlık başından beri vardı ama şu sıralar çoğaldı. Günlerce çıkamıyorum, çıkıncada rahatsız oluyorum. Bu hafta demir ilacını bıraktım belki geçer diye geçmedi. Bu sabah kayısı kompostosu yedim bir kase, bakalım umarım işe yararKızlar benim zaten iştahım yoktu ama şimdi bebeğin büyümesi ile sanırım yerim kalmadı, hiç yiyemiyorum.
Bunun üzerine de kabızlık oluşuyor
Çok fenalardayım
Var mı kabızlık ve iştah sorunu için yaptığınız birşey
Yaaa ne güzel bi deneyim olmuş canım benim sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim tebrik ederim senide eşinideKızlar ben doğurdum daha yeni yazmaya fırsatım oluyor. Sizi rahatsız etmeyecekse sizinle de paylaşmak isterim. Biliyorsunuz normalde ayın 24ündeydi ama sancım çıkınca doktor riske atmak istedi. Saat 13.30 da yatışım yapıldı. Hemen önlük giydiriyorlar damar yolu açılıyor form dolduruyorsunuz benim sondamı uyuşmadan odada taktılar ama korkmayin acı verici bir islem değil kesinlikle.Saat 3te doğuma alındım. Eşimin girmesine izin vermedi hastane bu yüzden tek girdim. Önce anestezi doktoru yaptığı işlemleri tek tek açıklayarak işleme başladı. Normal kan aldırırken bile gerilen biriyim ama doktor insanı çok rahatlattı ve o an acı hissetmedim nerdeyse. Bu arada benimki spinal anestezi oldu. İğneden 5 dakika sonra hemen işleme başladılar. Anestezi doktoru işlem boyunca benimle sohbet etti beni çok rahatlattı. Ameliyathane de tavana bakarsanız yaptıkları işlemleri az da olsa yansımalardan görüyorsunuz ben bakmamaya çalıştım. Yaklaşık 15 dakika sonra kızımın sesini duydum. Bana verdiler biraz sonra soğuk olduğu için onu önce çıkardılar. Beni dikmeye başlamadan önce hafif düzeyde sakinleştirici tarza bir şey daha yaptılar. Benim dikme işlemleri de yaklaşık yarım saat sürüp 10 dakika da kontrol altında tutup odaya çıkmama izin verdiler. Bu arada doktor bizim kıza hep iri bebek iri bebek diyordu ya maalesef ölçümlerdeki gibi çıkmadı. En son cuma günü kontrolde 3800 gramdı. Doğumda biz 4 kilo olur diyorduk ama 3595 gram olarak dünyaya geldi.Yaklaşık 6 Saat sonra sıvı almama izin verdiler. Sezeryan sonrası ilk ayağa kalkış ve yürüme bir tık zorluyor ama normal doğumda da o ağrıları çekmek zor olsa gerek. İlk doğum olduğu için kimseye söylemesem de biraz korkum endişem vardı ama hiçte korkulacak kadar değil. Olumsuz hikayeleri okuyup kendinizi yok yere germeyin kesinlikle. Bizimki çok güzel geçti umarım herkesin de güzel geçer. Dualarım artık sizle
Sağlıkla kavuşun güzel haberlerinizi bekliyoruz canımMasallah canim darısı 2-3 saate başıma ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza insallahben de yoldayım suan hastaneye gidiyorum
Evet bende bunun hap olanını kullanıyorum o da WC çıkarıyorCanım benim hapımda çok wc çıkarıyor ishalimsi bişey oluyor ama diğerleri kabız yaptığı için başından beri bunu kullanıyorum bnde
Ay hepimiz güzel güzel kokuyoruz demekki şu anBende de filtre kahve gibi koku var rahatsız etmiyor fazla ama demek ki hormonlardanmış
Küçükken hep çikolatalı süt veren ineğimiz olsun isterdimNeden olmasınbende şey duymuştum her annenin sütünün tadı değişikmiş kimininki tatlımsı kimininki ekşimsi kimininki acımsı oluyomuş seninki çikolatalı olursa memeden ayrılmaz bebe
Benim doktor ve sağlık ocağındaki hemşire bu haftalarda kabız olma dediler. Kabız ooacak olursam Duphalac şurup kullanıyorum hemen. Sende bi sor istersen arkadaşımBenim iştahım azalmak yerine arttı, çok yiyorum tutamıyorum kendimi. Kabızlık başından beri vardı ama şu sıralar çoğaldı. Günlerce çıkamıyorum, çıkıncada rahatsız oluyorum. Bu hafta demir ilacını bıraktım belki geçer diye geçmedi. Bu sabah kayısı kompostosu yedim bir kase, bakalım umarım işe yarar
Hahahaha ay kahkaha attırdın bana ilahiiKüçükken hep çikolatalı süt veren ineğimiz olsun isterdimhayallerimdeki inek benmişim galiba