Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benimki de yukarıda hala döner mi bilmiyorum

Kızlar 36+5 haftalığım bebeğin hareketleri çok canımı acıtıyor vajinama bıçak saplanıyor gibi oluyor normal mi bunlar

Anaa kimse gelmesede sorun yaşamayiz gibi bence

Kaynanan kazanır gibi

Bizde 33+2 özellikle akşamları çok çok hareketli çok korkuyorum bu kız doğunca kuduruk bı şey olacak diye

Kızlar elit çikolata ve madlen çikolata farkı ne elit daha mı iyisi aralarında baya fiyat farkı var.Madlene de iyi diyorlardı

Kızlar selam, ben de az önce kontrolden çıktım. Şükürler olsun bebek 2550 gr olmuş. Bgn tam 35 hafta bitti. Ama tansiyon 14/9 çıktı. Beloc kullanıyordum ilave tansiyon ilacı alfamet de verdi. Şimdi 36. Haftada tekrar kontrol. Sonrasında 3 güne indirecek kontrolleri 3 Ocak’a kadar beklemeye çalışalım dedi

Bizde kontrolden çıktık 35+1 2500 49 cm olmuşuz bu hafta beslenemedim 100 gr almış bebiş ama doktor ölçümleri tam gününde dedi bi sıkıntı yok şükür Doğum içinde 8 ocağa gün verdi bizim hastane dışardan kapı süsü bile astırmıyormuş sadece ikramlık serbestmiş ne manaysa illa ordan anlaşcaz sanki

Ay öyle saçma şey mi olur? Hakkınızı arayın, bu konuda sıkıntı çıkarın bence, kapıya asacağınız süse kimse karışamaz. Ben hastanede yatarken çıkmak istemiştim iki günlüğüne doktor bana neden çıkacaksın diye sorduğunda fotoğraf çekimine gitmem lazım demiştim. Önce tabi daha önemli deyip beni tiye aldılar Sonra da dediler ki bu kadın hayatında belki bir kez doğuracak, Suriyeli değil neticede, bırakalım çekilsin Aynı hesap hayatınızda belki bir kez doguracaksiniz kaldı ki 10 kez dogursam 10'unda da kapıya asacağım süse kimse karışamaz. Hamile bir kadına bu konuda kimse aşırı tepkiler vermez, siz aşırı tepkiler verin bence.

Canım maşallah bebisebidaha ki.kontrole nezaman çağırdı haftada bire dusuyormu yani artık bend pazartesi gidicem 36hafta oluyorum hastane süsleme vs sorucam ben kendim henüz kapı süsü vs yaptırmadim ama balon alırım en azından diyorum sorucam bakalım

Yok ben daha zaman var diye bişey demedim şimdilik ama tülümü bile almışım yaparım en kötü kapı içine sonuçta hatıra kalcak safa yattım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…