Benimki de yukarıda hala döner mi bilmiyorumKızlar mideleriniz ne durumda sizinbi kaç haftadır yanma reflü bittiydi ne güzel şimdi tekrar başladı ne yesem acı acı geliyor bide herkesin bebesi kanala yaklaşırken benimki tekrar başı yukarı dikti sanki illa ters gelcem diyor
Benim doktorum hastanenin doktoru o yüzden toplam ücret. Perinatoloji uzmanı olduğu için hastanedeki diğer doktorlardan biraz daha pahalıymışDoktor ayri hastane ayri mi ucret alio yoksa toplam mi 59bin?
Merhaba. Nasılsın? Epeydir yazmadın. İnşallah bebis de sen de iyisinizdir.Duphalac şurup iyi gelebilir bir de incir
Anaa kimse gelmesede sorun yaşamayiz gibi bence33+5 im ve az önce sadece hastane çantasına koyacağım eşyalarını ütüledim oğluşundaha diğer tüüümm kıyafetleri bekliyor. Hastane çantasının içinde tek hazır olan şey bez ve pamuğu
Ayyy sen öyle diyince benimde anılarım depreşti. Ablamla kocam kalmıştı ilk doğumumda yanımda. Öğlen 1 den gece 23.40 a kadar suni sancı çekip acılar içinde doğurmuşum. Bi dünya kalabalıkla bi türlü uyuyamamışım. Gece bilmem kaçta yalnız kalmışız ve doğuran ben değilmişim gibi kocamla ablam sabaha kadar horlayarak uyudularallahtan normal doğumduda rahat rahat ayağa kalktım ettim kendim ilgilendim kızımla şimdi oğluşta kim kalcak bilmiyorum
Merhaba canım sağlıkla kucağına al iniallahbenimde 2. Doğumum ama bende senin gibiyim herşey ayrı ayrı heycanlandırıyor
Valla benimde senin gibi canım. Bi ara aşırı kötüydü sürekli acı tat geliyodu ağzıma sonra bi kaç gün geçti gibi bugün yine aynı. Gaviscon canım gaviscon
Ben daha araç gereçlerin sterilizasyonunu yapmadımBebek için tam gibi duruyor ssydıkça bnde eksik çıkıyoremzik kutusu hiç almamışım ben bi o kalmış bide sterilize etmesi
Kız yok sezaryen dikişi olcak bu sefer işte şimdi muhtacımAnaa kimse gelmesede sorun yaşamayiz gibi bence
Kaynanan kazanır gibiKız yok sezaryen dikişi olcak bu sefer işte şimdi muhtacımkarşı komşum var arkadaşım ben bırakmam seni hayatta ben kalcam yanında diyor ama bakalım kaynanamla çıktıkları bu yarışta kim kazanırsa
Surup değil canım hap mide koruyucu sabah aç karnına alıyorsun bende yanma reflü direk kesti çok rahatladımŞurup mu o da benimde bugun kontrolüm var bi sorayım acı biber sürülmüş gibi yanıyor
Melodi de güzel bende simdi bolçi var oraya bakacağım internetten almak istemedimKızlar elit çikolata ve madlen çikolata farkı ne elit daha mı iyisi aralarında baya fiyat farkı var.Madlene de iyi diyorlardı
Ay öyle saçma şey mi olur? Hakkınızı arayın, bu konuda sıkıntı çıkarın bence, kapıya asacağınız süse kimse karışamaz. Ben hastanede yatarken çıkmak istemiştim iki günlüğüne doktor bana neden çıkacaksın diye sorduğunda fotoğraf çekimine gitmem lazım demiştim. Önce tabi daha önemli deyip beni tiye aldılarBizde kontrolden çıktık 35+1 2500 49 cm olmuşuzbu hafta beslenemedim 100 gr almış bebiş ama doktor ölçümleri tam gününde dedi bi sıkıntı yok şükür Doğum içinde 8 ocağa gün verdi bizim hastane dışardan kapı süsü bile astırmıyormuş sadece ikramlık serbestmiş ne manaysa illa ordan anlaşcaz sanki
Canım maşallah bebiseBizde kontrolden çıktık 35+1 2500 49 cm olmuşuzbu hafta beslenemedim 100 gr almış bebiş ama doktor ölçümleri tam gününde dedi bi sıkıntı yok şükür Doğum içinde 8 ocağa gün verdi bizim hastane dışardan kapı süsü bile astırmıyormuş sadece ikramlık serbestmiş ne manaysa illa ordan anlaşcaz sanki
Yok ben daha zaman var diye bişey demedim şimdilik ama tülümü bile almışım yaparım en kötü kapı içine sonuçta hatıra kalcak safa yattım şimdilikAy öyle saçma şey mi olur? Hakkınızı arayın, bu konuda sıkıntı çıkarın bence, kapıya asacağınız süse kimse karışamaz. Ben hastanede yatarken çıkmak istemiştim iki günlüğüne doktor bana neden çıkacaksın diye sorduğunda fotoğraf çekimine gitmem lazım demiştim. Önce tabi daha önemli deyip beni tiye aldılarSonra da dediler ki bu kadın hayatında belki bir kez doğuracak, Suriyeli değil neticede, bırakalım çekilsin Aynı hesap hayatınızda belki bir kez doguracaksiniz kaldı ki 10 kez dogursam 10'unda da kapıya asacağım süse kimse karışamaz. Hamile bir kadına bu konuda kimse aşırı tepkiler vermez, siz aşırı tepkiler verin bence.