- 3 Mayıs 2024
- 424
- 520
- 29
Duyulur büyük ihtimal geç döllenme gibi bi durum yoksa canımbnde cuma günü 6+1 de gidicem duyarız inşallahKızlar yarın 6+3 olcaz inşallah kalp atışı duyulurmu sizce devlete gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyulur büyük ihtimal geç döllenme gibi bi durum yoksa canımbnde cuma günü 6+1 de gidicem duyarız inşallahKızlar yarın 6+3 olcaz inşallah kalp atışı duyulurmu sizce devlete gidiyorum
Kanama yoğun mu geliyor canım lekelenme şeklide mi az mıKızlar ptesi kan verdin 57 cıktı bugun verdim 156 çıktı ama az önce hafif bi kanamam basladı normal adet günüm yarın korkuyorum böyle olan var mı aranız da ?
Yerleşme kanaması olabilir canım adet ile aynı zamanlarda oluyorKızlar ptesi kan verdin 57 cıktı bugun verdim 156 çıktı ama az önce hafif bi kanamam basladı normal adet günüm yarın korkuyorum böyle olan var mı aranız da ?
Kanama yoğun mu geliyor canım lekelenme şeklide mi az mı
Hayırlı olsun canım , kaç yaşındasın , kaçıncı çocuk ? Bebek tahmini ne zaman doğacak ?Merhaba ben 28 yasindayim
SAT 18.04.2024
Kise henuz goremedik
Bakude yaşıyorum
Ayy maşallah hayırlı olsun canım darısı başımıza bugün kaç haftalıkdınız canımKızlar bu arada biz bugün kalp atışını da duyduk bebişin
28 yasindayim, insAllah ilk olucak, tüp bebek yaptirdim ikizde ola bilir o yuzden tahminim yok farketmez, 23.01.2024 insaAllah dogacakHayırlı olsun canım , kaç yaşındasın , kaçıncı çocuk ? Bebek tahmini ne zaman doğacak ?
23.01.2025 demek istemisimdir28 yasindayim, insAllah ilk olucak, tüp bebek yaptirdim ikizde ola bilir o yuzden tahminim yok farketmez, 23.01.2024 insaAllah dogacak
Tebrik ederim 25 i bende doktora gidicem 5+2 de keseyi gorurmuyum?Kızlar bu arada biz bugün kalp atışını da duyduk bebişin
Endişelip stres yapma canım yerleşme kanamasıdır o zamn adet gibi yoğunlaşmaya başlarsa gecikmeden bi doktora git amaSuan lekelenme seklinde ama artar mı adet olur muyum diye korku var
Bugün 5+6Ayy maşallah hayırlı olsun canım darısı başımıza bugün kaç haftalıkdınız canım
Teşekkür ederim canım benim darısı sana inşallah görebilme ihtimalin varTebrik ederim 25 i bende doktora gidicem 5+2 de keseyi gorurmuyum?
Sağlıkla gelsin inşallah benim de tüp bebek28 yasindayim, insAllah ilk olucak, tüp bebek yaptirdim ikizde ola bilir o yuzden tahminim yok farketmez, 23.01.2024 insaAllah dogacak
10 cu gun 867,12 gun 1960 amma bilmem Azerbaycanda referanslar farklimi sizden onu bilmem, 5 ten buyuk hamilelik sayilirdaSağlıkla gelsin inşallah benim de tüp bebek
Beta değerin kaç ?
Sağ salim kucakiniza alirsiniz insAllahSağlıkla gelsin inşallah benim de tüp bebek
Beta değerin kaç ?
Aynıdır bence. Görürsün o zaman gittiğinde ben doktora beta 16000 ken gitmiştim keseyi ve bebeği görmüştük. Sen keseyi görürsün kontrole gittiğinde.10 cu gun 867,12 gun 1960 amma bilmem Azerbaycanda referanslar farklimi sizden onu bilmem, 5 ten buyuk hamilelik sayilirda
Devlete gittiğim için ultrason makinası ozeldekine göre eski tip diye bı düşünce var aklımda oyyuzden acaba duyulurmu diye düşündümDuyulur büyük ihtimal geç döllenme gibi bi durum yoksa canımbnde cuma günü 6+1 de gidicem duyarız inşallah