Tabiki o kisiden kisiye degisiyor da soyle soyleyeyim yine de. Benim ablam once alti saat normal ardjndan alti saat kadar suni sanci çekmiş. Benim bi dort saat kadar sürmüştü surecim. Kayin validemin iki saat kadar sürmüş. Cevremdeki kadinlar da suni iyi rahat hemencecik dogurup kurtuluyorsun doyorlar aslindaEvet heyecan stres belirsizliğin getirdiği korku her şeyi bir arada yaşıyorum
Gittiğim zaman soracağım suni sancıyı riskleri var desem burada duydum suni sancı verileni.Çok beklemek istemiyorum böbrek genişlemesi var zaten.devlet hastanesine gitmek istemiyorum kalabalık oluyor odaları iki kişilik eşim yanımda olamayacak kısa sürede olsa o süreçte yanımda olmasını istemiyorum en hayırlısı olsunSuni sancıyla kaç saat sürdü doğum hatırlıyor musun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2021
- 4.925
- 7.488
- 108
Ben okul hemşiresiyim, doğum sonrası raporumu veriyorumÖğretmen olan anneler doğumdan sonra okula bir evrak verdiniz mi doğum sonrası izin için. Ben hiçbir şey vermedim okulda istemedi bir an aklıma düştü?
Doğum sonrası 8 haftalık iznin başlaması için doğum raporu verilmeliÖğretmen olan anneler doğumdan sonra okula bir evrak verdiniz mi doğum sonrası izin için. Ben hiçbir şey vermedim okulda istemedi bir an aklıma düştü?
- 17 Nisan 2016
- 1.564
- 932
- 123
Yalnız değilsin, vücut ve bebek ne yapacağını biliyor sen kendini akışa bırakacaksın bu süreçte çok canımız yanacak ama tabiatın kanunu bu şekilde diyerek kendimi her gün teselli ediyorum. Sanki sezaryen daha cazip geliyor ama benim doktor normal denenecek aksilik olmazsa sezaryen planı yok.Kızlar benim kasıklarım çok fenalarda. Sadece bacaklarımı çok açınca rahat oturabiliyorum. Bu metroda otobüste sapık gibi bacak ayırıp oturan dayılara döndüm karnım çok gergin göbek deliğim fırladı, kasıklarıma ağrılar batıp çıkıyor. Daha 2 hafta var doğuma ama öyle bunaldım ki şu son 2-3 gündür. Hareket edemiyorum. Bir de doğum korkusu, sonrası için acaba ne yapıcam, yapabilir miyim fobisi. Kedim var, bebiş gelince napacak merakı. Sürekli oturup ağlıyorum bişeylere. Kafam gitti iyice.
- 26 Haziran 2012
- 1.779
- 2.022
- 333
cinnabon sabah 7 e doğuma girecekti henüz haber yokKizlar 2 3 gundur okuyamiyorum diguran oldu mu kiiiz
Benim sezaryen olcak. Daha önce beyin ameliyatım var ıkınmam yasak. Keşke vücut da bunu anlasa da normal doğuma hazırlamasa kendini kasıklarım biraz rahat ederYalnız değilsin, vücut ve bebek ne yapacağını biliyor sen kendini akışa bırakacaksın bu süreçte çok canımız yanacak ama tabiatın kanunu bu şekilde diyerek kendimi her gün teselli ediyorum. Sanki sezaryen daha cazip geliyor ama benim doktor normal denenecek aksilik olmazsa sezaryen planı yok.
Benim sabahtan beri adet olacakmisim gibi ağrım var 38+3teyim cuma günü muayenede acilmam sancım hiçbir şey yoktu. Büyük tuvaletim var gibi de baskı var sizce açılma başlamış mıdır tecrubeli arkadaşlar ? İlk hamileliğim çok heyecanlıyım .gidip gelen bir ağrı değil devamlı bilginiz adet ağrısı.
- 16 Şubat 2020
- 1.952
- 1.867
- 83
Çıktım canım nstde sancı çıktı ama düzenli değil dedi kafasını güzel yerleştirmiş açılmam 4 cm olmuş biraz oynayım açıklığa bakarken hızlandırır bu hafta gelir gibi suyun sancın gelirse evde beklemeden gel hemen çok hızlı gelişebilir doğum dedi yine kasıldı ultrasonda sirt ustu yatinca yapiyor ozellikle 3500 gibi kilosu ma yine tam bakamadım yine de 4 yoktur dedi bekliyoruz yani sende haber ver çıkıncaCanım çıktın mı doktordan Beyiss
- 16 Şubat 2020
- 1.952
- 1.867
- 83
Düzenli sancı olması lazım canım dogum icin öyle olursa dakika tut, bazılarının çok hızlı oluyor açılması belli olmaz kontrolun ne zamandiBenim sabahtan beri adet olacakmisim gibi ağrım var 38+3teyim cuma günü muayenede acilmam sancım hiçbir şey yoktu. Büyük tuvaletim var gibi de baskı var sizce açılma başlamış mıdır tecrubeli arkadaşlar ? İlk hamileliğim çok heyecanlıyım .gidip gelen bir ağrı değil devamlı bilginiz adet ağrısı.
Valla sanırım az kaldı. Sabaha kadar uyuyamıyorum kaç gündür. İnşallah bir avazda doğuralım biz de bir an önceBenimde bu gece neredeyse full karnım ağrıdı regl ağrısı gibi karnımın altında hissettim ağrıyı ve arada da karnım taş gibi sertleşti bende bunu yaşayan var mı diye sorucakken seni gördüm sanırım yolumuz az kaldı
Amiin amiin canım şuan benim yine başladı karın ağrısı eşliğinde tuhaf karın sertleşmesi geçen hafta 1.5 cm açılmam vardı heralde o büyüyor ondan böyleValla sanırım az kaldı. Sabaha kadar uyuyamıyorum kaç gündür. İnşallah bir avazda doğuralım biz de bir an önce
- 21 Aralık 2023
- 1.225
- 2.598
- 53
- 28
Cuma günü kontrol. Düzenli olmalı değil mi benimki devamlı ağrı.Düzenli sancı olması lazım canım dogum icin öyle olursa dakika tut, bazılarının çok hızlı oluyor açılması belli olmaz kontrolun ne zamandi
Sancıları hissediyor muydun?Benim de nst de sancım çıkmıştı ama ben sadece bebek oynuyor aşağı baskı yapıyor gibi hissettim sancı gibi ağrılı değildi.Çıktım canım nstde sancı çıktı ama düzenli değil dedi kafasını güzel yerleştirmiş açılmam 4 cm olmuş biraz oynayım açıklığa bakarken hızlandırır bu hafta gelir gibi suyun sancın gelirse evde beklemeden gel hemen çok hızlı gelişebilir doğum dedi yine kasıldı ultrasonda sirt ustu yatinca yapiyor ozellikle 3500 gibi kilosu ma yine tam bakamadım yine de 4 yoktur dedi bekliyoruz yani sende haber ver çıkınca
Bana da nadiren vuruyor öyle ama geçiyor düzenli sancı olması lazım heraldeBenim sabahtan beri adet olacakmisim gibi ağrım var 38+3teyim cuma günü muayenede acilmam sancım hiçbir şey yoktu. Büyük tuvaletim var gibi de baskı var sizce açılma başlamış mıdır tecrubeli arkadaşlar ? İlk hamileliğim çok heyecanlıyım .gidip gelen bir ağrı değil devamlı bilginiz adet ağrısı.
Çok şükür canım bu haftalara gelebildikBen de bugün çatı muayenesi oldum. Beklediğim gibi kötü değilmiş. Normal doğuma uygun olduğumu söyledi. Serklajı da aldı. 2.5 cm açıklık varmış.