• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar bı şey soracam benim ilk doğum Sezeryan 2020 Mart ayı. Üzerinden 5 sene geçti. İç dikişlerde tehlike devam ediyor mudur. 12 itibari ile 36+0 oluyoruz kızçemle Perşembe de doktor randevusu var ben kalabildiği kadar kalsın kafasindayim doktor erken almak istemez umarım işine de karışmak istemiyorum dikişler için sıkıntı olmayacaksa kalsın yani
Canım bende 2019 Haziran ayında sezeryanla doğum yaptım bugün tam 38 haftalık oldu haftaya bugün nasipse gün verdiler 39 da doğum olacak ben ssvd istedim ama o riski alamayız dediler yani sıkıntı olmaz sen rahat ol

Daha yeni oldu daha önceden böyle olduğunda suyu fazlaydı ve ayakları asagidaydi bi şey var yine heralde ama sizin akıntınız olmuş kontrol ettirin bence
Merhaba cevap için teşekkür ederim 🤗🌸Bugün doktoruma gittim nst ve usg de hiçbir şey yok herşey yolunda dedi sanırım böyle doğuma kadar benimle olacak bu acı 🥲 Bebeğim sağlıklı olsun da önemli olan o ♥️

Eymen’in annesi aramızda mı 😂😂

Eklentiler

• IMG_9464.jpeg
    IMG_9464.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 69
Birseyi anlamadim. Tüp bebek olmayan bebeklerin anneleri aman buna birsey olursa bir daha yaparim nasilsa diye dusundukleri icin mi normal dogumu tercih ettiklerini dusunuyorsunuz?
Merhaba 🤗 Bende tüp bebek annesiyim aslında bu biraz doktor yönlendirmesiyle oluyor çok çok nadir doktor normal doğurabilirsin yada normal doğumu deneyebilirsin diyor malesef 😔 Genel olarak tüp bebek riskli gebelik diye geçiyor ve sezeryanla doğum olmalı diye doktor yönlendiriyor 🤗

Bugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyi 😂 sende haklısın diyo 🤭
Sana katılıyorum. Su var insan kendisi iyi olunca cocuga da bakiyor iyi kötü yasantisini sürdürüyor. Rahatsiz olunca heryeri agri icinde hicbir seyin tadi olmuyor. Kolaylikla su gunleri bi atlatsaydik artik🤷🤷

Back