• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Evet uyu diyenleri de anlıyorum ama hemde anlamıyorum gece on kere çise kalkıyorum sağdan sola vinç yardımı ile dönüyorum kol uyuşuklugumu hiç demiyorum bile rüyamda kolumu kesiyolardi öyle bı acı ile uyandım 😅😅 bebe doğunca veririm anneme uyurum inşallah yani🥹
Yakınında bebene bakıcak birileri varsa şanslı kesimdesin arkadaşım tebrik ederim 🤣 benim kaynanam maks 1 hafta kalır. Annem 70 yaşında babamı yeni kaybettiğimiz için biraz daha çökük şuanda. Onada çok güvenemiyorum. 6 yaşında da kızım. Hunimi alır kenara çekilirim artık 🤭

Doğurmadım hala 😂😂 sancı var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum 😂😂
Dinleme kendini dinledikçe yeni şeyler çıkar sancı gelince selamun aleyküm der sana zaten 🤣 ama her doğum sancıyla başlamıyo işte. Benim suyum geldi hastaneye gittim açılma yok sancı yok suniyi verdiler doğurttular 🤣

Neye göre oluyor bu anlamıyorum. Herkeste olmuyormuş . Bende çok çok fazla oldu .
İnstagramdaki ünlü hamilelere hiç uğramıyor maşallah 😊😊 hepsinin her yeri kar beyaz
Her bünye bir degil canim kiz instamomlara hayat toz pembe🤣
Yani ben öyle bi kararmışım gibi kara üzüm habbesi gibi olmuşum geçen farkettim 🥲 meme uçlarım bitter çikolata gibi olmuş ki ilk gebeliğimde asla böyle değildi , sezaryen dikiş yerim bile kararmış ve hatta yüzüm bile inşallah geçer 🥲🥲

Aynne canım bende de olmamıştı, artan hormonlardan diyor google amca ama inşallah indiğinde de geçer
Ay insallah ilkinde yuzumde leke olmuştu gecti hemen
Nişan olabilir cnm

Abowww 40dan hemn sonra regl mi oldun 🫡😔oğlumda 8 ay sonra olmuştum.lekelneme de olmamıştı.ama kızımda hala devam ediyor 20gundur

Oldu oldu kararma koltuk altı özel bölgede.ama geçiyor.

Ben sadece kakao yağı surmustum çok catlagim olmadı .senin baya çatlamış kuzum.

Bnm koyulasmisti.emzirdikce açılıyor.oglumdada aynısı olmuştu.
Kiz dur hele az daha dayan🤣
Kızlar ben aşırı gerginim bu arada tahammül seviyem yerlerde ota boka sinirlenip ağlıyorum nedir bu doğuma az kaldı hormonlar tavan mı yani 😵‍💫
Bende ayniyim surekli ogluma kizarken buluyorum kendimi sinra oturup agliyorum vicdan azabindan o a bu ara 2 yaş diş cikarcak sanirim sabrimi cok zorluyor
Ben size asıl boynumu göstereyim kızlar. Tek boynum olsa yine iyi omzum, ensem, koltuk altıma kadar her yer böyle yüzlerce benle doldu. Hep yara yapıyorum, bi kese bile yapamadım boynuma aylardır. Doktor da doğumdan 4 5 ay sonra geçer bazılarında leke olur bazılarında ben dedi. Diğer benlerimde büyüdü. Göbeğimdeki küçücüktü devasa oldu 🤦🏼‍♀️ Normalde de benli biriyim ama bu da biraz abartı bence 🤣
Benim göz kapagimda bile cikti dogumdan sonra hemen kayboldu
Ya biraz önce gene geldi o sabah gelen şeyden. Ve küçük bir kısmında çok minik pembelik vardı 🤦🏼‍♀️ bizimki gelmeye mi çalışıyor ne yapıyor
Ay doktor ne dedi canim
Kızlar sizin bebislerde aşağı baskı yapıp acitmaya başladım acaba hareket ettikçe bazen acı oluyor bende anlik
Bennyürüyemiyorum bile
Kızlar merhaba, ben mart anneleri grubundanım aslında. Doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum hepinize, hepimize🤗

Size bir sorum olacak, aranızda çalışan anneler 32. Hafta çalışabilir raporu için 31+ da gitmemiz gerek yoksa 32+ da mı ?
Sizler ne zaman aldınız raporlarınızı ?

E nabızda 31+ olunca 32. Hafta gösteriyor kafam karışıyor böyle olunca 🤯
32+0da direk rapor aldim ben

Kızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diye🥹 ayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı😂
Aboooo biz heyecandan öldük doğurdu mu kaçıncı haftası diye hanfendi bebişiyle dinlenmeye geçmiş 😅😅😅🥰🥰🥰

Normalse bu haftalarda okey şaşırdım az önce wc girince baktım simsiyah çamaşır beyaz olmuş
Benimse öyle oluyor canım bi 10 gündür falan ve naısl ni akıntıysa taş gibi yapıyor iç çamaşırımı değişirken farkediyorum
3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştır 😳
Ahh canım bence o su artık yat dinlen ve dr una haber ver 🌸 su gelince max 3 gün bekliyorlar diye duymuştum
Bugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyi 😂 sende haklısın diyo 🤭
Son ay uyumak ne mümkün, ne wc bırakıyor peşimizi ne de çatı ağrısı . Bende gece wc ye kalkınca zor dalıyorum geri, teli asla elime almıyorum uykum tamamen kaçar diye ama cidden bu günlerimizi de özleyeceğiz 🥹🥹

Benimse öyle oluyor canım bi 10 gündür falan ve naısl ni akıntıysa taş gibi yapıyor iç çamaşırımı değişirken farkediyorum

Ahh canım bence o su artık yat dinlen ve dr una haber ver 🌸 su gelince max 3 gün bekliyorlar diye duymuştum

Son ay uyumak ne mümkün, ne wc bırakıyor peşimizi ne de çatı ağrısı . Bende gece wc ye kalkınca zor dalıyorum geri, teli asla elime almıyorum uykum tamamen kaçar diye ama cidden bu günlerimizi de özleyeceğiz 🥹🥹
Ay valla aynısı ya. Allah yardımcımız olsun anne olmak zor ama çok güzel işte kucağımıza alınca herşeye değdiğini anladığımız o an okadar güzelki 🥰

Yakınında bebene bakıcak birileri varsa şanslı kesimdesin arkadaşım tebrik ederim 🤣 benim kaynanam maks 1 hafta kalır. Annem 70 yaşında babamı yeni kaybettiğimiz için biraz daha çökük şuanda. Onada çok güvenemiyorum. 6 yaşında da kızım. Hunimi alır kenara çekilirim artık 🤭
Oyyyyyyyyyyyyyyy 🥹 Allah'im rahmet eylesin babacığına nur olsun yattığı yer. Annisin de artık dinlensin zaten tecrübelisin inşallah çok uslu bı bebiş olur seni hiç yormaz🩷🩷🙏🏻🙏🏻

Kokusuzsa takip et çantan vs hazır mı her ihtimali düşün yavrum su an
kokusu yoktı ondan şüphelendim bnde bide ilçedeki acilde kadın doğum yok eşimde biraz alkol almıştı kendi hastanemiz biraz uzak onun için yola çıkmak istemedim en kötü ihtimal yarın giderim diye düşündüm takip ediyorım bakalım canım herşey hazır durumda🙏🏻

Oyyyyyyyyyyyyyyy 🥹 Allah'im rahmet eylesin babacığına nur olsun yattığı yer. Annisin de artık dinlensin zaten tecrübelisin inşallah çok uslu bı bebiş olur seni hiç yormaz🩷🩷🙏🏻🙏🏻
Ay amin arkadaşım benim amin allah razı olsun ❣️ inş uslu olur hepimizin bebeği önce sağlıklı sonra uslu 🥰

kokusu yoktı ondan şüphelendim bnde bide ilçedeki acilde kadın doğum yok eşimde biraz alkol almıştı kendi hastanemiz biraz uzak onun için yola çıkmak istemedim en kötü ihtimal yarın giderim diye düşündüm takip ediyorım bakalım canım herşey hazır durumda🙏🏻
Hadi hayırlısı olsun ♥️ bizi de gelişmelerden haberdar et 🥰

Korkma canım zaten su gelince hemen gitseniz bile açılma az olursa eve gönderiyorlar . Sen bebeğin hareketlerini sancılarını gözlemle . Doktora da yaz istersen 🥰😘Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲🏻

Kızlar bı şey soracam benim ilk doğum Sezeryan 2020 Mart ayı. Üzerinden 5 sene geçti. İç dikişlerde tehlike devam ediyor mudur. 12 itibari ile 36+0 oluyoruz kızçemle Perşembe de doktor randevusu var ben kalabildiği kadar kalsın kafasindayim doktor erken almak istemez umarım işine de karışmak istemiyorum dikişler için sıkıntı olmayacaksa kalsın yani

Kızlar bı şey soracam benim ilk doğum Sezeryan 2020 Mart ayı. Üzerinden 5 sene geçti. İç dikişlerde tehlike devam ediyor mudur. 12 itibari ile 36+0 oluyoruz kızçemle Perşembe de doktor randevusu var ben kalabildiği kadar kalsın kafasindayim doktor erken almak istemez umarım işine de karışmak istemiyorum dikişler için sıkıntı olmayacaksa kalsın yani
Yok canım 5 sene sonra ssvd bile yapıyorlar benim amcamın kızı 1 buçuk sene arayla iki sezaryen oldu hiçbirşey olmadı 🥰

Back