• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ben bunu anlamıyorum eskiden 4 kilo 5 kilo bebeleri normal doğururlarmis hemde evde tmm anne neler çekmiştir bilemeyiz ama bana kilosuna bakıp sezeryana yönlendirme doğru gibi gelmiyor. Kaldı ki söyledikleri kiloda da doğmuyor bebeler. Ben korkup sezeryan olmuş bir arkadaşınız olarak normal isteyip de korkutulan arkadaşlar adına çok üzülüyorum ve sinirleniyorum. Normal istiyorsan normal denenmeli bence
Şimdiki drlar evet kolaya kaçıyor risk almak istemiyorlar bebek kilolu olunca ama bizde eskiler gibi asla esnek değiliz. Şahsım adına o kadar zayıf kas yapım var ki bi gün spor yapsam 3 gün tutulurum. Ama eskiler her işleri elde kendileri yaptıkları için vücutları aşırı esnekti özellikşe oturup elde çamaşır yıkamaları yerleri elle silmeleri falan bunlar hep pelvisi esneten hareketler biz hiç birini yapmıyoruz. Yine de tabi isteyen denemeli

Şimdiki drlar evet kolaya kaçıyor risk almak istemiyorlar bebek kilolu olunca ama bizde eskiler gibi asla esnek değiliz. Şahsım adına o kadar zayıf kas yapım var ki bi gün spor yapsam 3 gün tutulurum. Ama eskiler her işleri elde kendileri yaptıkları için vücutları aşırı esnekti özellikşe oturup elde çamaşır yıkamaları yerleri elle silmeleri falan bunlar hep pelvisi esneten hareketler biz hiç birini yapmıyoruz. Yine de tabi isteyen denemeli
Evet haklısın canım bir de beslenme var tabi eskiden daha sağlıklı doğal besleniyorlardı.

Benim doktorum bugün bana yine sordu normal mi sezaryen mi istersin diye normal isyoruö ama korkunç geliyor dedim .
İkisi de korkunç normal de sezaryen de diyor 😅😅 ne güzel moral verdi .
Biri doğururken ağrılı diğeri sonrasında ağrılı dedi sonra

Evet haklısın canım bir de beslenme var tabi eskiden daha sağlıklı doğal besleniyorlardı.

Benim doktorum bugün bana yine sordu normal mi sezaryen mi istersin diye normal isyoruö ama korkunç geliyor dedim .
Sinir oluyorum doktorların bu tavrına ya.
Bana da çatı ve dikiş için muayenede çok gerildim diye sen normal doğuramazsın gel seni sezaryen alalım hemen dedi 😳
Onların kolayına geliyor tabi planlı şekilde sezaryene girmek.
Öbür türlü gece doğuma kim gelecek 😑
Daha 38 haftam dolmadı bebek 3150 gram çıktı 3 gün önce böyle giderse 3800 falan olur doğana kadar yine normal doğum çok zor olur dedi, aaa yeter diye bağıracaktım ama bağırmadım 🤭
Sağ salim istediğimiz gibi doğurlım inşaAllah hepimiz🤲🥰

Yani tabiki her 2 doğum şeklinin de kendine göre artı eksileri var. Bi arkadaşım normal doğumda çok rahatmış biri de bir sürü dikişli. Sezaryen desen zaten sonrası kötü, oturamıyorsun bebeği kucağına rahat alıp emziremiyorsun bile … ammaaa netice de hepsi geçiyor vallahi ya. Hiç gözünüzü korkutmayın doğumla bebeği kucağınıza alınca heeeer şeyi unutuyorsunuz. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin

Herkese merhaba . Elimde 1 adet yenidoğan , 3 adet 2 numara Molfix bez kaldı. Satın almak isteyen var mıdır acaba

Sinir oluyorum doktorların bu tavrına ya.
Bana da çatı ve dikiş için muayenede çok gerildim diye sen normal doğuramazsın gel seni sezaryen alalım hemen dedi 😳
Onların kolayına geliyor tabi planlı şekilde sezaryene girmek.
Öbür türlü gece doğuma kim gelecek 😑
Daha 38 haftam dolmadı bebek 3150 gram çıktı 3 gün önce böyle giderse 3800 falan olur doğana kadar yine normal doğum çok zor olur dedi, aaa yeter diye bağıracaktım ama bağırmadım 🤭
Sağ salim istediğimiz gibi doğurlım inşaAllah hepimiz🤲🥰
Kilosu gayet normal bence benim şuan 3700 çıktı ama hala mümkün diyor . Bence senin de olabilir canım . Dene derim .
Ben de denicem dpktor da destekliyor ama hiç öyle tatlı dilli biri değil sadece normal doğum yanlısı . Bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🥰🤲🏻

Kilosu gayet normal bence benim şuan 3700 çıktı ama hala mümkün diyor . Bence senin de olabilir canım . Dene derim .
Ben de denicem dpktor da destekliyor ama hiç öyle tatlı dilli biri değil sadece normal doğum yanlısı . Bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🥰🤲🏻
Bence de çok normal, anlayamadım tavrını zaten 🤷🏻‍♀️yarın tekrar kontrol var bakalım.
ben de denemek istiyorum, amin canım amin 🤲🥰

Ben bunu anlamıyorum eskiden 4 kilo 5 kilo bebeleri normal doğururlarmis hemde evde tmm anne neler çekmiştir bilemeyiz ama bana kilosuna bakıp sezeryana yönlendirme doğru gibi gelmiyor. Kaldı ki söyledikleri kiloda da doğmuyor bebeler. Ben korkup sezeryan olmuş bir arkadaşınız olarak normal isteyip de korkutulan arkadaşlar adına çok üzülüyorum ve sinirleniyorum. Normal istiyorsan normal denenmeli bence
Normal doğuramam gibi geliyor çevre baskısı yüzünden normal denicem diyordum 😅ama içimden nornalmdogurmak gelmiyor sebebini bilmiyorum kendimi okadar esnek.hissetmiyorim bence 🥺

H harbibebek cnm nasıl oldu ağrıların , daha iyi misin ? Bebiş nasıl ?
Bebeğin ismi neydi ve boyu kaç cm di , tablomuzu güncelleyelim 🌸
Kuzum bebeği yoğun bakımda tutmaya devam ediyorlar kusuyormuş ve sarılık cuma günü iyi olursa çıkacak benim sütüm gelmedi memelerim taş gibi şişti sıcak uçları sağım denemeleri sebebiyle tahriş oldu maksimum bir çay kaşığı çıkıyor süt zoraki. Karnım aşırı ödemli ve gazım var lavman yapıldığı halde. Bebek 38+2de 3510 gr 49 cm doğdu adı Aksel. 3100 grama düşmüş küvözde

Bide doktor bana suyun fazla böyle olunca doğum yakın oluyor dedi korkmaya başladım😅
Korkma canım ya zaten ha bugün ha haftaya . Hatta ben bu hafta artık kavuşmak istiyorum 🤲🏻🥰
Çünkü benim mide bulantılarım tekrar başladı . Gece 4 de yataktan zorla kalkıp koştum banyo kapısını açtım yetişemedim duvarlara falan istifra ettim 😞 bir şey de yiyemiyorum çok zor mide bulantısı . İlk 4 ay çok çekmiştim gerçekten en çok bu zorladı beni tekrar başlaması çok üzdü o yüzden artık hayırlısı ile gelsin istiyorum bebeğim

Ay valla ilk gebeligimde sütüm gelecekmi diye cok endiseleniyordum foşur foşur süt geldi sezaryen olmama ragmen bil bakalim ne oldu bebem emmedi🤣 emme refleksi gelişmemiş dediler silikon icla falan tuttu ama boşaltamiyordu sag biberonlar ver ne cektim ay bi de sagmayla azaldi emmedigi icin 17. Gün memeyi tutturmayi başardim bu seferde süt azalinca süt cogaltma derdine girip icmedigim sut cayi damlasi vitamini derken iştahim canavar oldu 23 kilo aldim🤣

Bisolnatur ve Quicck bitkisel şurup iyi oluyor canim iburamin zero da etki eder

Dogumdan sonra iyice mala bagliyor kocalar🤣🤣🤣
Bakalım inşallah benden de foşur foşur süt gelir 😂
Haha inşallah 😂 valla bana hamilelikte bir şey oldu çok uyuyorum 😅 çocuk içerde tepşniyor ama uyanmıyorum. Baze eşim yaşıyormuşum diye kontrole geliyor 🤦🏼‍♀️😅
İnşallah bebek doğunca böyle olmam diyorum kendi kendime 😂😂

Yaaa ikinci gebelikler bu yönden çok zor gerçekten. Dediğin gibi neyseki haftalarımız ileri artık doğsalar da bir sorun olmaz 🌸
Ben gece 3 4e kadar uyuyamıyorum sonra yorgunluktan uyuya kalıyorum ancak 🤦🏼‍♀️
Çok geçmiş olsun , nasıl oldu oğluşun ?
Bakarsın iki çocuğa ya merak etme. Bebek doğduktan sonra yüklenecek bu yetenek sana 😂

Ay bende de var o korku. Kafam kadar memem var ama süt gelmeyebilir tabi.
Hemşire neden kimseye elletme dedi ? Ben zaten elletemem kimseye de merak ettim 😅

Canım gittin mi acile ve ya kontrole ? Nasılsın
Anneler kvler sıkıyor herhaldr süt var mı diye. O yüzden dokundurmayın dedi. Psikolojimi bozmasınlar diye herhalde.
Kız bu kadar kötü olmuşsun ne yemek derdine düştün. Kalksın hazırlasın eşin. Benbolsam onu içerde oturtmazdım valla 😅 geçmiş olsun 🌸 şimdi nasılsın ?
Çünkü ben açtım 😂 şimdi iyiyim. Yine hapşurunca sancı giriyor ama doğumla alakalı değil. Karnımın derileri ağrımış dün akşam.

Benim demir ilacım kabız yapmadı çok şükür. Hatta tuvalete bile çıkartıyor. Biraz daha dayanalım arkadaşım çok az kaldı. Sen doğum için tarih konuşmuşmuydun doktorla ?
tarih konuşmadım henüz canım 38 olur diye düşünüyorum ama benimki kalıcı dikiş belki 39 40 olabilir belki sen konuştun mu canım senin çok az kalmistir

Back