2025 Nisan transfer olan veya olacak arkadaşlarımız tablo yaptım toplaşalım 🥰

Kizlar ben estrofem e gecen cuma basladim ama bu iki gundur asiri bas donmem var. Sizde boyle bir yan etki oldumu yada olduysa ne zaman gecti?
Bütün kullandığımız ilaçlar hormon ilacı olduğu için baş dönmesi mide bulantısı yapabiliyor bende ilk kullanmamda aç kullandığım için aşırı mide bulantısı yaptı daha sonra alıştığım için bi yan etki göstermiyor. Mide bulantım olduğu için Doktorum ilk 5 gün günde 2 sonraki günler günde 3 e çıkarmıştı

Merhaba 31 yaşındayım 2. Tüp bebek denemem 23 nisanda 2 adet 3. Embriyosu transfer edildi 5 Mayıs tahlil günüm :) şuan kasık ağrılarım var bu normal midir?
Merhabalar, ben de 22sinde oldum, dün benim de kasıklarımda ağrı vardı hafif hafif, normal olduğunu söylediler bana da sorduğumda. Sizin de normaldir

Merhaba 31 yaşındayım 2. Tüp bebek denemem 23 nisanda 2 adet 3. Embriyosu transfer edildi 5 Mayıs tahlil günüm :) şuan kasık ağrılarım var bu normal midir?
2 embriyo transferin hayırlı olsun Normal diye okuyorum. İlk transferinden farklı mı hissediyorsun ?

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar yarın sabah transferim var sanki ilk kez olacak gibi bi stres dualarınızı beklerim bana şans dileyin herşey güzel ilerlesin ve bu defteri kapatayım artık hayırlısıyla

İyi akşamlar kızlar yarın sabah transferim var sanki ilk kez olacak gibi bi stres dualarınızı beklerim bana şans dileyin herşey güzel ilerlesin ve bu defteri kapatayım artık hayırlısıyla
Allah yardımcın olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah ve tabi isteyen hepimiz

İlk transferde sanki böyle ağrı yoktu çok azdı o da 2-3 günde geçti sadece ateş basmış gibi bi his oluyordu bu sefer o yok
Canım bi öncekiyle karşılaştırma benim bir öncekiyle bundaki belirtilerim aynıydı biri pozitif biri negatif geldi bence ilaçlardan bak şimdi dex vuruldum nasıl belime vurdu ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…