- 25 Şubat 2019
- 65
- 33
- 88
- 31
Bütün kullandığımız ilaçlar hormon ilacı olduğu için baş dönmesi mide bulantısı yapabiliyor bende ilk kullanmamda aç kullandığım için aşırı mide bulantısı yaptı daha sonra alıştığım için bi yan etki göstermiyor. Mide bulantım olduğu için Doktorum ilk 5 gün günde 2 sonraki günler günde 3 e çıkarmıştıKizlar ben estrofem e gecen cuma basladim ama bu iki gundur asiri bas donmem var. Sizde boyle bir yan etki oldumu yada olduysa ne zaman gecti?
Merhabalar, ben de 22sinde oldum, dün benim de kasıklarımda ağrı vardı hafif hafif, normal olduğunu söylediler bana da sorduğumda. Sizin de normaldirMerhaba 31 yaşındayım 2. Tüp bebek denemem 23 nisanda 2 adet 3. Embriyosu transfer edildi 5 Mayıs tahlil günüm :) şuan kasık ağrılarım var bu normal midir?
Merhaba normal canım evet herkeste farklı oluyorMerhaba 31 yaşındayım 2. Tüp bebek denemem 23 nisanda 2 adet 3. Embriyosu transfer edildi 5 Mayıs tahlil günüm :) şuan kasık ağrılarım var bu normal midir?
2 embriyo transferin hayırlı olsunMerhaba 31 yaşındayım 2. Tüp bebek denemem 23 nisanda 2 adet 3. Embriyosu transfer edildi 5 Mayıs tahlil günüm :) şuan kasık ağrılarım var bu normal midir?
Aynı gün transfer olmuşuzMerhaba beni de ekleyebilir misiniz? Transfer gunu 22 Nisan. 5. Gun embriyosu, ilk denemem. Test gunum 1 mayis
Allah yardımcın olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallahİyi akşamlar kızlaryarın sabah transferim var sanki ilk kez olacak gibi bi stres dualarınızı beklerim bana şans dileyin herşey güzel ilerlesin ve bu defteri kapatayım artık hayırlısıyla
Benim arada regl olacakmis gibi bacaklarim agriyor, bazen de yerimden kalkarken kasigima agri vuruyor. Yani belirgin bir durumum yokAynı gün transfer olmuşuznasıl geçiyor canım var mı bir belirtin
Hadi hayırlısı olsun cnmİyi akşamlar kızlaryarın sabah transferim var sanki ilk kez olacak gibi bi stres dualarınızı beklerim bana şans dileyin herşey güzel ilerlesin ve bu defteri kapatayım artık hayırlısıyla
Yaş dalan kaç cnm kaçıncı gün kaç embriyoMerhaba beni de ekleyebilir misiniz? Transfer gunu 22 Nisan. 5. Gun embriyosu, ilk denemem. Test gunum 1 mayis
Yasım 33, 5. Gun embriyosuYaş dalan kaç cnm kaçıncı gün kaç embriyo
Yok canım bende de, benimki 3. Gün embriyosu bi de ondan da olabilir. Sıfır belirti ile devam ediyorum diyebilirim bakalım nasipBenim arada regl olacakmis gibi bacaklarim agriyor, bazen de yerimden kalkarken kasigima agri vuruyor. Yani belirgin bir durumum yokSende var mi?
Hayırlı olsun cnm hakkında hayırlısı olsun Allah kucağını doldursun inşMerhabalar..Ben 23 nisan da 6aa bir embrio tranferi oldum
İlk transferde sanki böyle ağrı yoktu çok azdı o da 2-3 günde geçti sadece ateş basmış gibi bi his oluyordu bu sefer o yok2 embriyo transferin hayırlı olsunNormal diye okuyorum. İlk transferinden farklı mı hissediyorsun ?
Canım bi öncekiyle karşılaştırma benim bir öncekiyle bundaki belirtilerim aynıydı biri pozitif biri negatif geldi bence ilaçlardan bak şimdi dex vuruldum nasıl belime vurdu ağrısıİlk transferde sanki böyle ağrı yoktu çok azdı o da 2-3 günde geçti sadece ateş basmış gibi bi his oluyordu bu sefer o yok
Merhaba canım hayırlı olsun ekliyorum yaş kaçtıMerhaba bende 22 nisanda cift embriyo transferi oldum. 2. Denemem. Özellikle sol kasıgimda agri var genelde
37 :)Merhaba canım hayırlı olsun ekliyorum yaş kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?