2025 Nisan transfer olan veya olacak arkadaşlarımız tablo yaptım toplaşalım 🥰

Kızlar kan testiyle onaylandı 6. Gün 44.6 darısı başınıza Allah hepinizin kucağını doldursun inşallah
Canım çok sevindim darısı başımıza olsun inşallah
Beni de tabloya ekler misin, yaş 29 ilk denemem benim de. 22 Nisanda transfer oldum yani dün 3. Gün embriyosu dondurulmuş, 2 mayıs da test tarihim

Ayy kizlar herkes iyimis Istanbul da olan varmiydi. Ben cok korktum allahtan transferim pazartesi yoksa kesin dusurmustum korkudan Allahim bir daha yasatmasin

Ayy kizlar herkes iyimis Istanbul da olan varmiydi. Ben cok korktum allahtan transferim pazartesi yoksa kesin dusurmustum korkudan Allahim bir daha yasatmasin
Ben kocaelideyim, ama burda da çok hissedildi gerçekten korktuk. Dün transferim olmuştu benim de, eşim benden daha çok stres yaptı bişey olursa diye. Bi 15-20 dk dışarı çıkıp hava alıp yürüdük sonra geri girdik inşallah bir daha böyle afetler yaşamayız ve hepimiz pozitif sonuçlarımızı alırız gönlümüzce olur

Ben İstanbuldayım transferimin 2. Günüydü ve evde tek başıma yakalandım, bütün gün sokakta kaldım inşallah bebeğimi kötü etkilememistir

Bende kocaelideyim kızlar hepimize geçmiş olsun bende aşağı indim o can havliyle pozitifi aldık ama umarım bir aksilik olmamıştır. Teşekkür ediyorum canım darısı hepinizin başına evet hepimiz transfer sonrası stresi yaşadık Allah korusun yavrucaklarımızı benimde daha bugün 7. Günüm

Çok sevindim canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde gördün pozitifi darısı başıma

Çok sevindim canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde gördün pozitifi darısı başıma

5. Gün embriyosu canım 5 dolmadan çok çok silik çizgi gördüm 6. Gün dolmadan da çift çizgiyi gördüm ama bence 8. Gün ideal herkeste çıkmıyor kimi geç yerleşiyor ya amin darısı hepinizin başına

Selam kızlar Protestan fitil kullanan var mı aranızda ben beceremiyorum sanırım hep kalıntı geliyor geri. Biraz akıntı olması normal diye biliyorum ama bildiğin bembeyaz fitilini erimiş hali geliyor. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama daha önce hep iğnesini kullanmıştım. Fitili yapamıyorum galiba diye düşündüm. Cumartesi transferim var. Transferden sonrası için tekrar iğne isticem ya

Canım ben de transfere hazırlıkta fitil olarak kullandım, dediğin gibi oluyor ve olması da doğalmış emilecek kısmı emiliyor hapın kalan kısmı kremsi erimiş şekilde geri geliyor bende de öyle. Ben 22sinde transfer oldum. Doktor hem fitile devam ettiriyor hem de iğnesi eklendi. Endişe edecek birşey yok yani normali bu

Teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahatladı biraz

Canım bir de şey yatarak koyuyorum ben hazneye serçe parmağımla bide benim kullanma kağıdım da 15 dkk yatınız yazıyor hemen gezme kullanıp o zaman sadece kalıntılar geri geliyor

Benide ekler misin 31 yaş 2. Deneme 30 nisan transfer tarihim

Canım bir de şey yatarak koyuyorum ben hazneye serçe parmağımla bide benim kullanma kağıdım da 15 dkk yatınız yazıyor hemen gezme kullanıp o zaman sadece kalıntılar geri geliyor
Belirtin var mıı diye sormak isterim çok erken geldi bana kan testi sonucun için 12 gün çatlamıştımmmm. Hiç bir belirtim yoktu. Ne göğüs ne bel ne kasık

Bende bi 15-20 dk yatıyorum aslında hemen kalkmıyorum ama burda okuduklarıma göre normalmiş bu durum

Belirtin var mıı diye sormak isterim çok erken geldi bana kan testi sonucun için 12 gün çatlamıştımmmm. Hiç bir belirtim yoktu. Ne göğüs ne bel ne kasık
Evet cnm bana da erken geldi belirtim vardı transfer olduğum gecesi bel ağrım başladı kuyruk sokumumda sonra bacaklarıma indi sonra kalça ağrıdı pelvik bel ağrım yayıldı yani şuan daha az ama var hala da herkeste aynı değilki takılma derim

Merhaba 31 yaşındayım 2. Tüp bebek denemem 23 nisanda 2 adet 3. Embriyosu transfer edildi 5 Mayıs tahlil günüm :) şuan kasık ağrılarım var bu normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…