Bunda ikisi de 2ab
Canım Benm birinci de 4bb ve 3bb ydi tutmadı bu 3cb tuttuBenm 3.transferim diğerlerine göre bunların kalitesi düşük çok tedirginim hissettiğim sadece bu
Moral oldunuz bana Benm de inşallah öyle olurCanım Benm birinci de 4bb ve 3bb ydi tutmadı bu 3cb tuttuonun için takılma derim bunlara
Canım çok sevindim darısı başımıza olsun inşallahKızlar kan testiyle onaylandı 6. Gün 44.6 darısı başınıza Allah hepinizin kucağını doldursun inşallah
Ben kocaelideyim, ama burda da çok hissedildi gerçekten korktuk. Dün transferim olmuştu benim de, eşim benden daha çok stres yaptı bişey olursa diye. Bi 15-20 dk dışarı çıkıp hava alıp yürüdük sonra geri girdik inşallah bir daha böyle afetler yaşamayız ve hepimiz pozitif sonuçlarımızı alırız gönlümüzce olurAyy kizlar herkes iyimis Istanbul da olan varmiydi. Ben cok korktum allahtan transferim pazartesi yoksa kesin dusurmustum korkudanAllahim bir daha yasatmasin
Ben İstanbuldayım transferimin 2. Günüydü ve evde tek başıma yakalandım, bütün gün sokakta kaldım inşallah bebeğimi kötü etkilememistirAyy kizlar herkes iyimis Istanbul da olan varmiydi. Ben cok korktum allahtan transferim pazartesi yoksa kesin dusurmustum korkudanAllahim bir daha yasatmasin
Bende kocaelideyim kızlar hepimize geçmiş olsun bende aşağı indim o can havliyle pozitifi aldık ama umarım bir aksilik olmamıştır. Teşekkür ediyorum canım darısı hepinizin başınaBen kocaelideyim, ama burda da çok hissedildi gerçekten korktuk. Dün transferim olmuştu benim de, eşim benden daha çok stres yaptı bişey olursa diye. Bi 15-20 dk dışarı çıkıp hava alıp yürüdük sonra geri girdik inşallah bir daha böyle afetler yaşamayız ve hepimiz pozitif sonuçlarımızı alırız gönlümüzce olur
Çok sevindim canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahBende kocaelideyim kızlar hepimize geçmiş olsun bende aşağı indim o can havliyle pozitifi aldık ama umarım bir aksilik olmamıştır. Teşekkür ediyorum canım darısı hepinizin başınaevet hepimiz transfer sonrası stresi yaşadık Allah korusun yavrucaklarımızı benimde daha bugün 7. Günüm
Çok sevindim canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahkaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde gördün pozitifi darısı başıma
5. Gün embriyosu canım 5 dolmadan çok çok silik çizgi gördüm 6. Gün dolmadan da çift çizgiyi gördüm ama bence 8. Gün ideal herkeste çıkmıyor kimi geç yerleşiyor ya amin darısı hepinizin başınaÇok sevindim canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahkaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde gördün pozitifi darısı başıma
Çok sevindim canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahkaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde gördün pozitifi darısı başıma
Canım ben de transfere hazırlıkta fitil olarak kullandım, dediğin gibi oluyor ve olması da doğalmış emilecek kısmı emiliyor hapın kalan kısmı kremsi erimiş şekilde geri geliyor bende de öyle. Ben 22sinde transfer oldum. Doktor hem fitile devam ettiriyor hem de iğnesi eklendi. Endişe edecek birşey yok yani normali buSelam kızlarProtestan fitil kullanan var mı aranızda ben beceremiyorum sanırım hep kalıntı geliyor geri. Biraz akıntı olması normal diye biliyorum ama bildiğin bembeyaz fitilini erimiş hali geliyor. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama daha önce hep iğnesini kullanmıştım. Fitili yapamıyorum galiba diye düşündüm. Cumartesi transferim var. Transferden sonrası için tekrar iğne isticem ya
Teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahatladı birazCanım ben de transfere hazırlıkta fitil olarak kullandım, dediğin gibi oluyor ve olması da doğalmış emilecek kısmı emiliyor hapın kalan kısmı kremsi erimiş şekilde geri geliyor bende de öyle. Ben 22sinde transfer oldum. Doktor hem fitile devam ettiriyor hem de iğnesi eklendi. Endişe edecek birşey yok yani normali bu
Canım bir de şey yatarak koyuyorum ben hazneye serçe parmağımla bide benim kullanma kağıdım da 15 dkk yatınız yazıyor hemen gezme kullanıp o zaman sadece kalıntılar geri geliyorSelam kızlarProtestan fitil kullanan var mı aranızda ben beceremiyorum sanırım hep kalıntı geliyor geri. Biraz akıntı olması normal diye biliyorum ama bildiğin bembeyaz fitilini erimiş hali geliyor. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama daha önce hep iğnesini kullanmıştım. Fitili yapamıyorum galiba diye düşündüm. Cumartesi transferim var. Transferden sonrası için tekrar iğne isticem ya
Benide ekler misin 31 yaş 2. Deneme 30 nisan transfer tarihim
Rumuz Yaş Den
SayıKalite Transfer
TarihiSonuç Tarihi / nur411 33 2 17Nisan 29 Nisan Zeynoben 1 2 Nisan 12 Nisan gebelikseruveni 28 1 Ertelendi esrabees 1 2 Nisan 12 Nisan bebeksuece 34 Beklemede cinnamonqueen 29 Beklemede elos23 38 28 Nisan 10 Mayıs tugbis_5200 33 3 20 Nisan 2 Mayıs hayırlısıolsunbakalım 34 3 Beklemede betbetul 33 2 26 Nisan 8 Mayıs busss06 32 3 22 Nisan 2 Mayıs kıvırcıkbimuhendis 29 22 Nisan 2 Mayıs
Belirtin var mıı diye sormak isterim çok erken geldi bana kan testi sonucun için 12 gün çatlamıştımmmm. Hiç bir belirtim yoktu. Ne göğüs ne bel ne kasıkCanım bir de şey yatarak koyuyorum ben hazneye serçe parmağımla bide benim kullanma kağıdım da 15 dkk yatınız yazıyor hemen gezme kullanıp o zaman sadece kalıntılar geri geliyor
Bende bi 15-20 dk yatıyorum aslında hemen kalkmıyorum ama burda okuduklarıma göre normalmiş bu durumCanım bir de şey yatarak koyuyorum ben hazneye serçe parmağımla bide benim kullanma kağıdım da 15 dkk yatınız yazıyor hemen gezme kullanıp o zaman sadece kalıntılar geri geliyor
Aynen canım arkadaşın dediği gibi çıkan kısım normal illa çıkıyor bana hemşire jelatini demiştiBende bi 15-20 dk yatıyorum aslında hemen kalkmıyorum ama burda okuduklarıma göre normalmiş bu durum
Evet cnm bana da erken geldiBelirtin var mıı diye sormak isterim çok erken geldi bana kan testi sonucun için 12 gün çatlamıştımmmm. Hiç bir belirtim yoktu. Ne göğüs ne bel ne kasık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?