2025 Nisan transfer olan veya olacak arkadaşlarımız tablo yaptım toplaşalım 🥰

Merhaba
Benim ikinci denemem olacak. İlk denemem yapay siklustu şimdiki doğal siklus olacak yumurtamın büyümesini bekliyoruz. Paylaşmak isteyen olursa sorusu da olanlar yardımcı olmak isteriz
Merhaba,tebrik ederim sanırım gebe kalmışsınız.Darısı biz isteyen kadınlara
Öncelikle yapay-doğal siklus nedir. Bende transfer hazırlığındayım da merak ettim ilk kez duydum.

Beni de yazabilirsiniz tabloya. Daha belli değil transfer günüm. 31 yaşındayım ilk denememiz.kasım ve aralıkta opu olup havuz yapmıştık 5 embriyomuz var.Cuma günü (25 nisan) estrofeme başladım folik asitle birlikte.önümüzdeki cuma da kontrole gideceğiz. Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu ama düzelmeyince ve halen çocuğumuz olmayınca tüm diğer yöntemleri atlayıp direkt tüp bebeğe başladık biz.Bende bi sorun görünmüyor şimdilik

Asla kendini suçlama canım.Bu onların hatası.Ama lekelenme içinde korkma.Transferden sonra kanama normal diyor birçok kadın.Embriyoyu rahim duvarına falan yakın yerlere koyuyorlar sonuçta.Tabi bir miktar işlem dolayısıyla kanama oluyormuş.Opude de olmuştu hatırlarsan.İnşallah tutunacak bebeğin iyi düşün iyi olsun stres yapma iki kuruşluk insanlar yüzünden.Allaha havale et onları da

Merhaba canım evet pozitif aldım ekledim seni bu arada. Yeni sürecin hayırlı olsun. Allah kucağına doldursun inş benim eşimde de çok az canlı ve hareketli sperm var ama doktor yaptı tüp bebeği bizde de 5 adet embriyo vardı doğal siklusu da anlatırım özelden istersen ama sen yapaya başlamissin

Sonuç ne çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…