Günaydın kızlar
dün öğle saatlerinde transferini oldum. Ama bazı aksilikler oldu moralimi bozan. Biraz uzun olacak ama kusuruma bakmayın çok derginin şuan. Ben üni hastanasnde tedavi gördüm.
Tüp bebek bölümü yukarıda benim doktorunun odası aşağıda. Pazartesi doktorda muayene oldum kullandığım ilaçları söyledim (estrofen ve folbiol) ilaç yazdı Protestan fitil. Anlattı 23 ünde kullanmaya başlayıp 3 gün sonra 26 sı sabahı transfere geleceksin diye. Tamam dedim asistanı reçeteyi verirken sordum yukarı tüp bebeğe gitmeme gerek varmı diye. Hayır reçeteyi yazdık hoca anlattı zaten dedi. Bende çıktım geldim dediği gibi kullandım. Cuma günü içim huzursuz oldu o gün tüp bebeğe gitmediğim için aradım yarın transferim olduğunu söyledim. Haberleri yokmuş
hatta hemşire kızdı bana neden gelmedin ilaçları biz anlatcaktık falan diye ama iş işten geçmişti. Dün transferden çıkınca ilaç kullanımı için hemşireye gittim. Dediki prednolu iki gün daha kullan 5 e tamamla bırak. Orda kaynar sular başımdan döküldü ben hiç kullanmadımki. Doktor yazmadı reçeteye söylemedi. Öyle diyince hemşire yine kızdı işte bizim yanımıza gelmeliydin doktor sadece muayene ediyo karar verir güne ilaç kontrolü bizde dedi. Dün transferden sonra başladım 5 gün kullanıcam ama öncesinde kullanmam lazımmış vücudun embriyoyı yabancı madde olarak görüp dışarı atmaması için. Bu sabah uyandığımda kahverengi leke geldi. Çok üzüldüm acaba vücut embriyonu attı mı gerçekten sizce herşey boşunamıydı