Ay evet ya benimde üçünü tek tüp yapmışlar benim de çöp oldu birinci benimde negatifti bugün 5. Günüm bi test yaptım ama 10 dkk yı geçerken Silik çizgi çıktı çok doğru değil yani hatta benim bugün saat 16:30 da 5. Günüm yeni doldu ben akşam üstü transfer oldum bense testi saat 15:00 de yaptım ilk idrarla da değil geçte çıkınca önemsemedim bakalımİlk tedavimde 3. Gün 5 tane embriyom olmuştu. İlki taze bi tane transfer oldu negatif. İkincisi dondurulmuş çift transfer oldu birisi tutundu pozitifti. Geçen sene iki tane kaldı düşüncesiyle ve artık bir tane de çocuğumuz olduğu için tek embriyo transfer ettirmek istedik ama embriyolarımız çift dondurulmuş birini kullanınca diğeri çöp oluyormuş bundan haberimiz yoktu bizim bilgilrndirilmemiştik. Hal böyle olunca ve negatif sonuç alınca geriye embriyomuzda kalmadı. Bu sene sil baştan ikinci tedaviye başladık. Yine çift donduruldu ve çift transfer edilecek artık nasip kısmet
Bende dün oldum 5 mayıs dendi kan testimeBeni de ekler misiniz 22 Nisan 2 tane 5.gün transferi oldum 2 Mayıs belli olacak
3.gün mü 3.günlere 5 Mayıs dediler Benm klinikte de kaçıncı denemenizBende dün oldum 5 mayıs dendi kan testime
Tabi ekliyorumBeni de ekler misiniz 22 Nisan 2 tane 5.gün transferi oldum 2 Mayıs belli olacak
Sizi de eklememi ister misinizBende dün oldum 5 mayıs dendi kan testime
Hayırlı olsun 6.gün için çok güzel degerKızlar kan testiyle onaylandı 6. Gün 44.6 darısı başınıza Allah hepinizin kucağını doldursun inşallah
Ay evet ya bende görünce sevindim baya doktorum yazmadı daha ama bakalım darısı başınızaHayırlı olsun 6.gün için çok güzel deger
Benim 6. Gün embriyosu3.gün mü 3.günlere 5 Mayıs dediler Benm klinikte de kaçıncı denemeniz
Anladım inşallah pozitifi görürüz klinikten kliniğe değişiyor demekki test günleriBenim 6. Gün embriyosu
İnşallah görürüz bişey hissediyor musun senAnladım inşallah pozitifi görürüz klinikten kliniğe değişiyor demekki test günleri
Benm 3.transferim diğerlerine göre bunların kalitesi düşük çok tedirginim hissettiğim sadece buİnşallah görürüz bişey hissediyor musun sen
Kalitelerin neydi pekiBenm 3.transferim diğerlerine göre bunların kalitesi düşük çok tedirginim hissettiğim sadece bu
Bunda ikisi de 2abKalitelerin neydi peki
Bende tedirginim heyecanlıyımBenm 3.transferim diğerlerine göre bunların kalitesi düşük çok tedirginim hissettiğim sadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?