- 11 Kasım 2024
- 22
- 6
- 1
- 27
Gebelikte 5’in altında 2.50 aralığında olması gerekiyormuşGecmis olsun umarim diger transfere hersey yolunda giderkac olmasi geremiyormus
Merhaba canım ekledim sonucun ne olduMerhaba beni de ekler misiniz?
2 Nisan transfer, ilk deneme 5. Gün çift embriyo ilk ve son deneme inşallah 12 Nisan test tarihi
Merhaba canım hoş geldin ekledim sonucun ne oldu2 Nisanda 5. Gün emriyosu transfer edildi yarın test günü ama o kadar umutsuzum ki en ufak bir belirti bile yok millette tonla belirti
Merhaba üzmeyin kendinizi benim de bir kere ertelendi vardır her şerde bir hayırBenim transferim ertelendi arkadaşlar TSH değerim 29,98 çıktı
Merhaba ekledimBeni de ekler misiniz ? Henüz transfer tarihim belli değil, ilaç tedavisi kısmındayım taze transfer yapılabilir. 34 yaşındayım.
Merhaba ekledimBeni de ekler misiniz? Yarin kontrolum var transfer nasipse ay sonuna dogru olacak
Yas 29, dondurulmus embriyo transferi, ilk deneme
Merhaba tabi ekliyorum bu arada kullandım birincide de şuanda da kullanıyorum olmadı bende mideye falan vurdu ama o kadarBenide eklermisiniz? Yarin Turkiye ye geliyorum transfer icin ilac tedavisine basladim. Dondurulmus pgt li tek embryo transferi olucak insallah hersey yolunda giderseyasim 38 ilk deneme
Merhaba ekledim sanırım transfer oldunuz hayırlı olsunMerhabalar 20 Nisan 5. Gün taze embriyo denemem.bu 3. Tüp bebek .yaş 33 .5ab
Hepimiz güzel sonuçlar alırız işallah
20 Nisan da 10. Günümdü negatif sonuçlandı.Merhaba ekledim sanırım transfer oldunuz hayırlı olsunnasıl gidiyor
Merhaba
Rumuz Yaş Den
SayıKalite Transfer
TarihiSonuç Tarihi / nur411 33 1 17Nisan Zeynoben 1 2 Nisan 12 Nisan gebelikseruveni 28 1 Ertelendi esrabees 1 2 Nisan 12 Nisan bebeksuece 34 Beklemede cinnamonqueen 29 Beklemede elos23 38 Beklemede tugbis_5200 33 3 20 Nisan 2 Mayıs hayırlısıolsunbakalım 34 3 Beklemede
Merhaba ekliyorumMerhababenimde 26 nisanda transferim var inşallah ☺
Merhaba ekliyorum
Kaç tane yapılacak yaş kaç ilk deneme mi durumlar nasılMerhababenimde 26 nisanda transferim var inşallah ☺
Yaş 33, ikinci tedavim 4. Transferim olacak. 2. Transferimden bir oğlum var 4 yaşındaKaç tane yapılacak yaş kaç ilk deneme mi durumlar nasılben de beklemedeyim
Ayy maşallah canım benimde normal yolla bir kızım var 10 yaşındaYaş 33, ikinci tedavim 4. Transferim olacak. 2. Transferimden bir oğlum var 4 yaşındadondulmuş 3. Gün çift embiryo
İlk tedavimde 3. Gün 5 tane embriyom olmuştu. İlki taze bi tane transfer oldu negatif. İkincisi dondurulmuş çift transfer oldu birisi tutundu pozitifti. Geçen sene iki tane kaldı düşüncesiyle ve artık bir tane de çocuğumuz olduğu için tek embriyo transfer ettirmek istedik ama embriyolarımız çift dondurulmuş birini kullanınca diğeri çöp oluyormuş bundan haberimiz yoktu bizim bilgilrndirilmemiştik. Hal böyle olunca ve negatif sonuç alınca geriye embriyomuzda kalmadı. Bu sene sil baştan ikinci tedaviye başladık. Yine çift donduruldu ve çift transfer edilecek artık nasip kısmetAyy maşallah canım benimde normal yolla bir kızım var 10 yaşındabu ikinci transferim senin 4 ün biri olumlu ama o yüzden 2. Yazıyorum umarım bunda da bebişlerini alırsın kucağına ya aslında olumlunda var neden oluyor olumsuzlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?