2025 Nisan transfer olan veya olacak arkadaşlarımız tablo yaptım toplaşalım 🥰

Günaydın kızlar dün öğle saatlerinde transferini oldum. Ama bazı aksilikler oldu moralimi bozan. Biraz uzun olacak ama kusuruma bakmayın çok derginin şuan. Ben üni hastanasnde tedavi gördüm. Tüp bebek bölümü yukarıda benim doktorunun odası aşağıda. Pazartesi doktorda muayene oldum kullandığım ilaçları söyledim (estrofen ve folbiol) ilaç yazdı Protestan fitil. Anlattı 23 ünde kullanmaya başlayıp 3 gün sonra 26 sı sabahı transfere geleceksin diye. Tamam dedim asistanı reçeteyi verirken sordum yukarı tüp bebeğe gitmeme gerek varmı diye. Hayır reçeteyi yazdık hoca anlattı zaten dedi. Bende çıktım geldim dediği gibi kullandım. Cuma günü içim huzursuz oldu o gün tüp bebeğe gitmediğim için aradım yarın transferim olduğunu söyledim. Haberleri yokmuş hatta hemşire kızdı bana neden gelmedin ilaçları biz anlatcaktık falan diye ama iş işten geçmişti. Dün transferden çıkınca ilaç kullanımı için hemşireye gittim. Dediki prednolu iki gün daha kullan 5 e tamamla bırak. Orda kaynar sular başımdan döküldü ben hiç kullanmadımki. Doktor yazmadı reçeteye söylemedi. Öyle diyince hemşire yine kızdı işte bizim yanımıza gelmeliydin doktor sadece muayene ediyo karar verir güne ilaç kontrolü bizde dedi. Dün transferden sonra başladım 5 gün kullanıcam ama öncesinde kullanmam lazımmış vücudun embriyoyı yabancı madde olarak görüp dışarı atmaması için. Bu sabah uyandığımda kahverengi leke geldi. Çok üzüldüm acaba vücut embriyonu attı mı gerçekten sizce herşey boşunamıydı

Yok cnm hiç korkma bir şey olmaz ondan vücudun yabancılarsa zaten yabancılar bebeği prednol kurtaramaz yani lekelenme işlemden oluyor

Merhaba kızlar
Bende 22 nisanda 6. Gün çift embriyo transferi oldum. İlk birkaç gün kasıklarımda bakmalar oldu ama 2 gündür pek bir şey hissetmiyorum ya.. Test günüm 5 mayıs ama daha erken yaptırırım gibii

Merhaba canım umarım pozitifi görürsün hayırlı olsun transferin yaş kaçtı kaçıncı denemen. Canım herkes belirti hissetmiyor kimisi çok yoğun hissediyor belli olmuyor ki takılma ona

İnşallah canım, aminn
Önceki mesajlarda gördüm sende pozitifi görmüşsün hayırlı olsun sana da allahim sağlıkla kucağına aldığın günü de yaşatsın
Ben 27 yaşındayım 3. denememiz bu da

Benide ekler misin 28 yaş 3. Denemem 28 Nisan da genetik testli 5. Gün tek embriyo transferi olacağım rabbim hepimize güzel haberler aldırsın

Kızlar taze transfer olan var mı ?? Çatlatma iğnesi yapıldığı gün progesteron değeriniz kaç bi bakarmısınız ?

Merhaba ben 25 yaşındayım.İlk tüp bebek deneyimim yarın yani 28 Nisan taze transfer yapılacak 5.gün embriyosu ve iyi kalite dendi umarım herkes pozitif görsün emeklerimizin karşılığını alalım

Merhaba ben 25 yaşındayım.İlk tüp bebek deneyimim yarın yani 28 Nisan taze transfer yapılacak 5.gün embriyosu ve iyi kalite dendi umarım herkes pozitif görsün emeklerimizin karşılığını alalım
Amin canım hoş geldin transferin hayırlı olsun kucağına dolsun inş

Yaşadığın aksiliğe gerçekten çok üzüldüm valla ama hiç takılma, herşeyi tam kullandım da olmadı yani. Sen bunu kafana takıp strese sokma kendini sakın

Hayırlı olsuun çok gençsin maşallah, inşallah ilkinde tutturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…