- 28 Mart 2023
- 2.475
- 2.185
- 63
- 31
Teşekkür ederim evet ikinci zor oluyor diyorlardı inanmıyordum ama dayanilmayacak gibi de değil Allah o gücü veriyorBebekleriniz emiyor mu kızlar benim 3. Gün süt yeni bu geceden beri azıcık var ama mama veriyorum 2 saatte bir mutlaka sütüm az olduğu için ama boş da olsa memeye tutturuyorum da iki dakika bile çekmiyor hemen bırakıyor biraz çekse gelecek de yok çok kısa duruyor ardından mama veriyoruz bakalım inşallah sütüm arttıkça emer yaaa ilk kızım da emmedi diye emzirme içimde kalan bir duygu umarım oğlum emer

inşallah emer canım sıkma canını her bebek farklı emme refleksleri farklı oluyor. İlk Oğlumda hiç zorlanmadım ama bu bebeğimde memeyi tutturmaya çalışıyorum ben de. mamanın bir zararı yok eğer emme yoksa mecbur vereceğiz. İnşallah alışır bebeğin ama bu sefer de kızım emmedi diye üzme sakın kendini. Çünkü ben de dün ilk oğlumu iyi emzirdim bunu emziremeyecek miyim yoksa diye üzüldüm lohusalık her şeyi düşündürüyor ama sağlık olsun. süt geri cekilmesin diye bol bol sağım yap kanallar tetiklensin. bizimki emiyor ama çabuk yorulup uykuya dalıyor tutarken zorlanıyor. İnşallah atlatırız bu süreci.