Planli Sezaryen olacaksa cati muayenesine gerek bile duymuyorlarÇok acı hissettiniz mi çatı muayenesinde? Benim şimdiden korkulu rüyam oldu 32.haftadayim düşünmekten panik oluyorum
Planlı sezaryen nasıl karar verir doktor?Planli Sezaryen olacaksa cati muayenesine gerek bile duymuyorlar
Ama normal dogum olacaksa yapılıyor. Bence simdiden bunlari dusunerek kotu etkileme psikolojini. Ilk cati muayeneleri cok acitmiyor acilma olup agrilar arttikca tabii muayenede ağrılı olabiliyor. Aci eşiğine bağlı birazda
Aynı durumdayım cuma sabah oldu doğum şu an sütüm ne kadar bilmiyorum hastanede sıktıklarında geliyordu minik minik ama pompayı taktım yine damla gibi ucumda çıktı sizin kaç günde bol süt geldiÇok zor sezaryen aşırı zor. Ne oturma var ne kalkma var inim inim inletiyor. Sütüm gelmeye başladı artık çok şükür emme de sorun yaşamıyorum ama tek başıma asla bakamıyorum bebeğe. Doğrulmam , yatmam, kalkmam çok uzun sürüyor. Bakalım bu ağrılar nereye kadar sürecek.
Bana gümüş kapak iyi geldi ağrıyı aldı arada Lansinoh krem sürüyorum üstüne tekrar kapak koyuyorum. Bende baş ağrısı değil ama omuz sırt kol ağrısı yaptı epidural anestezidenmişMeme uclarim aşırı yara emzirmekte zorlaniyorum. Krem vs hic bisey ise yaramiyor
Bide cok siddetli bas agrisi cekiyorum taburcu oldugum gunden beri. Sezaryen sonrasi ayni durumda olan var mi
Ay sende dogum yapmissinBana gümüş kapak iyi geldi ağrıyı aldı arada Lansinoh krem sürüyorum üstüne tekrar kapak koyuyorum. Bende baş ağrısı değil ama omuz sırt kol ağrısı yaptı epidural anestezidenmiş
Sen ve bebegin umarim iyisinizdirBana gümüş kapak iyi geldi ağrıyı aldı arada Lansinoh krem sürüyorum üstüne tekrar kapak koyuyorum. Bende baş ağrısı değil ama omuz sırt kol ağrısı yaptı epidural anestezidenmiş
Doğumdan iki gün sonra filan baş ağrılarım başladı sürekli ağrı kesici ve kahveyle atlatmaya çalıştım gözümü zor açıyordum çok geçmiş olsun. Garmastan kremi deneyebilirsin, ve kullanmıyorsan da gümüş kapak öneririmMeme uclarim aşırı yara emzirmekte zorlaniyorum. Krem vs hic bisey ise yaramiyor
Bide cok siddetli bas agrisi cekiyorum taburcu oldugum gunden beri. Sezaryen sonrasi ayni durumda olan var mi
İyiyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz ağrılarım var ama oğlumu gördükçe eriyorum karşısındaSen ve bebegin umarim iyisinizdir
Bende yeni yeni bakıyorum cuma günü doğum oldu anca toparlıyorumAy sende dogum yapmissin
Grupta asla aktif olamiyorum pazartesiden beri
Dun gece acildeydim kan aldilar kanda oksijen azalmis oyle dediler sonra anestezi doktoruylq haftaici gorus dediler.Doğumdan iki gün sonra filan baş ağrılarım başladı sürekli ağrı kesici ve kahveyle atlatmaya çalıştım gözümü zor açıyordum çok geçmiş olsun. Garmastan kremi deneyebilirsin, ve kullanmıyorsan da gümüş kapak öneririm
Inanilmaz bir duygu kesinlikleİyiyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz ağrılarım var ama oğlumu gördükçe eriyorum karşısında
Ben bestlak damla aldım sütü baya arttırdı emzirme konusunda sizinle aynıyız bence ameliyat sebebiyle biraz daha hassastır en azından benim o şekildeydi. Birde sütümü arttıran en önemli şey uyku gibi geldi ne zaman uyusam uyanınca memem taş gibi oluyor ve ucundan süt geliyor onun dışında hep yarım dolu oluyorBende o vaziyetteyim. Hatta bu aciya ragmen surekli emzirdim. Bas agrisindan yemek yiyemedigim icin sutum hic besleyeci olmadi. Bebegim zayifladi takviye mamaya baslatti doktor.
Yaralar Kabuk bağlıyor her emdirdigimde kabul kalkıyor ve en başa dönüyor. Umarim benimde iyilesir hemen
Kesinlikle ayniyizBen bestlak damla aldım sütü baya arttırdı emzirme konusunda sizinle aynıyız bence ameliyat sebebiyle biraz daha hassastır en azından benim o şekildeydi. Birde sütümü arttıran en önemli şey uyku gibi geldi ne zaman uyusam uyanınca memem taş gibi oluyor ve ucundan süt geliyor onun dışında hep yarım dolu oluyoro yüzden bebek doymuyor diye düşünüyorum eşim gelsin sarıldığına baktırmak için acile gideceğim
Hiç öyle düşünme besleyicidir yine mamaya devam et ama sütünün besleyici olmaması için hiç sebep yok olumlu düşün olumlu olurKesinlikle ayniyiz
Bende bas agrisindan yemek yiyemedim sütüm yoktu neredeyse ama bugun iyiyim ve memeler tas gibi sut dolu cok şükür ama besleyici degil bence
Bana ilk sezaryenimde doktorum şekersiz granül kahve ic ve bitter cikolata ye baş ağrın olmasın demişti. Gerçekten yardımı oldu mu bilmiyorum ama sezeryan sonrası 2-3 gün bu rutini yaptım ve hafif sol omuz ağrım dışında baş ağrısı yaşamadım. Ama ablam 3. Sezaryenında cok fazla baş ağrısı çekti ama onun da 1 haftaya sonlandı. Çok geçmiş olsun size de. İnşallah bir an önce sıkıntılarınız geçer.Meme uclarim aşırı yara emzirmekte zorlaniyorum. Krem vs hic bisey ise yaramiyor
Canım deneyimli anneler daha iyi cevap verirler ama gebelik okulunda bize hiç rakam söylenmedi. Günde 6-7 cisli bez olsun, doğum kilosuna belirli günde ulaşsın yeter dediler.Sagim yapan arkadaslar bebegim 10 gunluk oldu bugun bikac kere sagdim iki gogusten toplam 50 cc sut cikiyo anca az dimi gunde 2 3 defa 60 cc mama veriyorum emzirmeyle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?