2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    134
Çok acı hissettiniz mi çatı muayenesinde? Benim şimdiden korkulu rüyam oldu 32.haftadayim düşünmekten panik oluyorum
Planli Sezaryen olacaksa cati muayenesine gerek bile duymuyorlar
Ama normal dogum olacaksa yapılıyor. Bence simdiden bunlari dusunerek kotu etkileme psikolojini. Ilk cati muayeneleri cok acitmiyor acilma olup agrilar arttikca tabii muayenede ağrılı olabiliyor. Aci eşiğine bağlı birazda

Planlı sezaryen nasıl karar verir doktor?

Aynı durumdayım cuma sabah oldu doğum şu an sütüm ne kadar bilmiyorum hastanede sıktıklarında geliyordu minik minik ama pompayı taktım yine damla gibi ucumda çıktı sizin kaç günde bol süt geldi

Meme uclarim aşırı yara emzirmekte zorlaniyorum. Krem vs hic bisey ise yaramiyor
Bide cok siddetli bas agrisi cekiyorum taburcu oldugum gunden beri. Sezaryen sonrasi ayni durumda olan var mi
Bana gümüş kapak iyi geldi ağrıyı aldı arada Lansinoh krem sürüyorum üstüne tekrar kapak koyuyorum. Bende baş ağrısı değil ama omuz sırt kol ağrısı yaptı epidural anestezidenmiş

Bana gümüş kapak iyi geldi ağrıyı aldı arada Lansinoh krem sürüyorum üstüne tekrar kapak koyuyorum. Bende baş ağrısı değil ama omuz sırt kol ağrısı yaptı epidural anestezidenmiş
Ay sende dogum yapmissin
Grupta asla aktif olamiyorum pazartesiden beri

Meme uclarim aşırı yara emzirmekte zorlaniyorum. Krem vs hic bisey ise yaramiyor
Bide cok siddetli bas agrisi cekiyorum taburcu oldugum gunden beri. Sezaryen sonrasi ayni durumda olan var mi
Doğumdan iki gün sonra filan baş ağrılarım başladı sürekli ağrı kesici ve kahveyle atlatmaya çalıştım gözümü zor açıyordum çok geçmiş olsun. Garmastan kremi deneyebilirsin, ve kullanmıyorsan da gümüş kapak öneririm

Dun gece acildeydim kan aldilar kanda oksijen azalmis oyle dediler sonra anestezi doktoruylq haftaici gorus dediler.

Ben bestlak damla aldım sütü baya arttırdı emzirme konusunda sizinle aynıyız bence ameliyat sebebiyle biraz daha hassastır en azından benim o şekildeydi. Birde sütümü arttıran en önemli şey uyku gibi geldi ne zaman uyusam uyanınca memem taş gibi oluyor ve ucundan süt geliyor onun dışında hep yarım dolu oluyor o yüzden bebek doymuyor diye düşünüyorum eşim gelsin sarıldığına baktırmak için acile gideceğim

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Sağlıklı kolaylıkla büyütünüz inşallah . Biz doğumu bekleyenlerde sağlıkla tek avazda kucağımıza alırız inşallah emziren anneler bol süt için incir uyutması diye 2 malzemeli tatlı önerdiler. İnstagrama yazınca çıkıyor tarifi bir bakın isterseniz . Ben yarın itibariyle yapıp denemeyi düşünüyorum doğuma kadar :) belki doğumu da başlatır diye

Kesinlikle ayniyiz
Bende bas agrisindan yemek yiyemedim sütüm yoktu neredeyse ama bugun iyiyim ve memeler tas gibi sut dolu cok şükür ama besleyici degil bence

Kesinlikle ayniyiz
Bende bas agrisindan yemek yiyemedim sütüm yoktu neredeyse ama bugun iyiyim ve memeler tas gibi sut dolu cok şükür ama besleyici degil bence
Hiç öyle düşünme besleyicidir yine mamaya devam et ama sütünün besleyici olmaması için hiç sebep yok olumlu düşün olumlu olur

Sagim yapan arkadaslar bebegim 10 gunluk oldu bugun bikac kere sagdim iki gogusten toplam 50 cc sut cikiyo anca az dimi gunde 2 3 defa 60 cc mama veriyorum emzirmeyle birlikte

Bana ilk sezaryenimde doktorum şekersiz granül kahve ic ve bitter cikolata ye baş ağrın olmasın demişti. Gerçekten yardımı oldu mu bilmiyorum ama sezeryan sonrası 2-3 gün bu rutini yaptım ve hafif sol omuz ağrım dışında baş ağrısı yaşamadım. Ama ablam 3. Sezaryenında cok fazla baş ağrısı çekti ama onun da 1 haftaya sonlandı. Çok geçmiş olsun size de. İnşallah bir an önce sıkıntılarınız geçer.

Göğüs yaralari olanlar göğüs kalkani ravsiye ederm camasirla temas etmeyince yaralar hafifliyo ben başta süt sagdigim icin emzirmeye baslayinca yara olmadi bu sefer ama ilk bebegimde cok cektm yaralardn bi kere olunca bi daha krem fln fayda etmiyo bagira bagira emziriyodum bi sure sonra geciyo ama emzirmeden sogutuyo o arada hem emzirip hem agim yapiyodum en azindan sagim biraz daha az acitiyodu

Sagim yapan arkadaslar bebegim 10 gunluk oldu bugun bikac kere sagdim iki gogusten toplam 50 cc sut cikiyo anca az dimi gunde 2 3 defa 60 cc mama veriyorum emzirmeyle birlikte
Canım deneyimli anneler daha iyi cevap verirler ama gebelik okulunda bize hiç rakam söylenmedi. Günde 6-7 cisli bez olsun, doğum kilosuna belirli günde ulaşsın yeter dediler.
Cis durumu nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…