- 5 Aralık 2023
- 274
- 567
- 23
Sağlıkla mutlulukla büyütün bebişiniziMerhaba ben 12 nisan gunu saat 14.30da bebisimi saglikla kucagima aldim cok sukur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla mutlulukla büyütün bebişiniziMerhaba ben 12 nisan gunu saat 14.30da bebisimi saglikla kucagima aldim cok sukur![]()
Çok geçmiş olsunMerhaba ben doğurdumikimizde sağlıkla çıktık çok şükür alışmaya ve iyileşmeye çalışıyoruz
![]()
Oda sıcaklığında tuttuk dolaba koymadık 9ay boyuncaKızlar Oksapar buzdolabında mı saklanıyor oda sicakliginda mı
Doğumdan sonra hastaneden eve gelip oturup hıçkıra hıçkıra ağlamıştım bi hüzün çöküyor gurbette yalnız kalmışsın hissi geliyor etrafında birileri bile olsa ay bilmiyorum lohusalık gerçekten insana elinde olmayan duygular hissettiriyor iki hafta oldu hala akşamları aynıyımKızlar ben iptal resmen yaabu bebe ilk gün meme tutmadı dün memeye alıştı bu kez de memeden ayrılmıyor hemen ağlıyor memede uyumak istiyor napcam bilmiyorum bütün gece meme diye ağladı uyuyamadım tam 48 saattir 0 uyku
dün en sonunda hastaneden çıkarken arabada ağlamaya başladım galiba lohusalık yükleniyor
![]()
Herşey kader canım sen kendini üzme iyi yaptın buraya yazarakGerçekten çok üzücü aslında buraya yazmasam daha iyiymiş kimse kötü etkilenmezdi ama o duygusallık ile sizlerle paylaştım şimdi 1 saat uyuyunca biraz kendime geldim ☹
O kadar kötü hissediyorum ki akşamdan beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık gözlerim ağrıyor. Çok yakın arkadaşımla hamilelik haftalarimız arasında 1 hafta fark vardı ben doğum yaptım onun da bebeği en geç 10 gün içinde doğmuş olacaktı ama bugün bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş. Bana öğrenince mesaj atmış ama mesajı da geç gördüm gördüğümden beri ağlıyorum öyle kötü etkilendim ki onu düşünemiyorum bile... Sürekli aklımda evde hangi eşyayı görsem aklıma geliyor tüm bebek eşyalarını beraber seçtik birbirimize öneri yaptık, hastane çantalarımızı beraber hazırladık hatta o 1 hafta geride olmasına rağmen bebeği hep erkenden gelmek istiyordu. Bilmiyorum burda anlatamadım ama ne yapsam bilmiyorum henüz kendisiyle konuşamadım aradığımda açmadı annesiyle konuştum o sıra doğum yaptırıyorlarmış karşılıklı ağladık. Hastaneye de bebek cantalariyla gitmişlerdi annesine sadece pijamamı getir demiş bunu duyunca bile öyle kötü oldum ki. Ben ne desem boş gerçekten hislerimi yazıya dökemiyorum nasıl ifade edeceğimi de bilemiyorum. Bu haberi aldıktan sonra dikiş acısıymış meme ucu yarasıymış hepsi boş geldi, hepsini unuttum. Nefes aldıkça göğsümde baskı var gibi hissediyorum. Amacım kesinlikle sizi üzmek değil ama birileriyle paylaşmak istedim. Arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz yanına gitmeyi düşündüm ama iyi mi gelirim kötü mü gelirim bilemediğimden cesaretim yok. Beni geri ararsa ne diyeceğimi bilmiyorum, ben geri arasam açarsa ne diyeceğim bilmiyorum öyle karmaşık hissediyorum ki. Daha bin tane şey yazmak istiyorum ama sizi de üzmek istemem. Zaten kafam karman çorman oldu düzgün düşünemiyorum bile
Çok ama çok büyük bir acı Rabbim yardımcıları olsun. Siz arkadaşınızın acısını şimdi lohusalığın da etkisiyle kat kat fazla hissediyorsunuzdur. Onun yanında olduğunuzu her türlü hissettirin derim bu ikinize de iyi gelicektir. Bir yandan da kendi bebeğinize odaklanıp onunla iyileşmeye çalışın bağışıklığınız düşmesin yemeden içmeden kesilmeyinO kadar kötü hissediyorum ki akşamdan beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık gözlerim ağrıyor. Çok yakın arkadaşımla hamilelik haftalarimız arasında 1 hafta fark vardı ben doğum yaptım onun da bebeği en geç 10 gün içinde doğmuş olacaktı ama bugün bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş. Bana öğrenince mesaj atmış ama mesajı da geç gördüm gördüğümden beri ağlıyorum öyle kötü etkilendim ki onu düşünemiyorum bile... Sürekli aklımda evde hangi eşyayı görsem aklıma geliyor tüm bebek eşyalarını beraber seçtik birbirimize öneri yaptık, hastane çantalarımızı beraber hazırladık hatta o 1 hafta geride olmasına rağmen bebeği hep erkenden gelmek istiyordu. Bilmiyorum burda anlatamadım ama ne yapsam bilmiyorum henüz kendisiyle konuşamadım aradığımda açmadı annesiyle konuştum o sıra doğum yaptırıyorlarmış karşılıklı ağladık. Hastaneye de bebek cantalariyla gitmişlerdi annesine sadece pijamamı getir demiş bunu duyunca bile öyle kötü oldum ki. Ben ne desem boş gerçekten hislerimi yazıya dökemiyorum nasıl ifade edeceğimi de bilemiyorum. Bu haberi aldıktan sonra dikiş acısıymış meme ucu yarasıymış hepsi boş geldi, hepsini unuttum. Nefes aldıkça göğsümde baskı var gibi hissediyorum. Amacım kesinlikle sizi üzmek değil ama birileriyle paylaşmak istedim. Arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz yanına gitmeyi düşündüm ama iyi mi gelirim kötü mü gelirim bilemediğimden cesaretim yok. Beni geri ararsa ne diyeceğimi bilmiyorum, ben geri arasam açarsa ne diyeceğim bilmiyorum öyle karmaşık hissediyorum ki. Daha bin tane şey yazmak istiyorum ama sizi de üzmek istemem. Zaten kafam karman çorman oldu düzgün düşünemiyorum bile
Çok zor sezaryen aşırı zor. Ne oturma var ne kalkma var inim inim inletiyor. Sütüm gelmeye başladı artık çok şükür emme de sorun yaşamıyorum ama tek başıma asla bakamıyorum bebeğe. Doğrulmam , yatmam, kalkmam çok uzun sürüyor. Bakalım bu ağrılar nereye kadar sürecek.Çok geçmiş olsun
Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi
Nası geçti sezaryen sonrası ağrı süt süreci?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Annesiyle iletişim halinde oluyorum kendisiyle daha konuşmadım inşallah çabuk atlatır. Allah kimseye böyle acı yaşatmasınÇok ama çok büyük bir acı Rabbim yardımcıları olsun. Siz arkadaşınızın acısını şimdi lohusalığın da etkisiyle kat kat fazla hissediyorsunuzdur. Onun yanında olduğunuzu her türlü hissettirin derim bu ikinize de iyi gelicektir. Bir yandan da kendi bebeğinize odaklanıp onunla iyileşmeye çalışın bağışıklığınız düşmesin yemeden içmeden kesilmeyin
Bir de bebeğinizin uyanamadığını yazmışsınız ne durumda hastaneye gittiniz miCevabınız için çok teşekkür ederim. Annesiyle iletişim halinde oluyorum kendisiyle daha konuşmadım inşallah çabuk atlatır. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın![]()
Yok gitmedim böyle olma ihtimali var mı bilmiyorum ama sabaha düzeldi galiba üzüldüğüm için düzgün besleyemedim çünkü öğrendikten sonra hep aç gibiydi ve ağlıyordu bu sefer geceye doğru eşim ve annem damla hoşaf vs verdiler sütün kesilecek diye sonra sütüm fazla geldi ama bebeği gece boyunca uyandiramadim yani uyandırdım ama gerçekten yarım saatten fazla uyandırmam sürüyorduBir de bebeğinizin uyanamadığını yazmışsınız ne durumda hastaneye gittiniz mi
İlk bir hafta falan ben de aşırı zor uyandırıyordum ağlıyordum uyanmayınca aç diye üzülüyordum ama bir şekilde uyandırmaya devam edin siz böyle. Ne kadar zor uyandığını tahmin edebiliyorum karnı tok oldukça uyanması da kolay olacak inşallah az kaldı merak etmeyinYok gitmedim böyle olma ihtimali var mı bilmiyorum ama sabaha düzeldi galiba üzüldüğüm için düzgün besleyemedim çünkü öğrendikten sonra hep aç gibiydi ve ağlıyordu bu sefer geceye doğru eşim ve annem damla hoşaf vs verdiler sütün kesilecek diye sonra sütüm fazla geldi ama bebeği gece boyunca uyandiramadim yani uyandırdım ama gerçekten yarım saatten fazla uyandırmam sürüyorduşimdi normale döndü acıkma saati olunca kendi kendine uyanıyor tabi uyanmasam hemen ben uyandırıp emziriyorum ama şuan için sorunumuz yok gibi
Benim Allah razı olsun annemde kayınvalidemde yanımda dönüşümlü kalıyorlar ona rağmen böyleyim ama bu günü daha 3.gün geçecek diye telkin ediyorım kendimiDoğumdan sonra hastaneden eve gelip oturup hıçkıra hıçkıra ağlamıştım bi hüzün çöküyor gurbette yalnız kalmışsın hissi geliyor etrafında birileri bile olsa ay bilmiyorum lohusalık gerçekten insana elinde olmayan duygular hissettiriyor iki hafta oldu hala akşamları aynıyım
13. Günden bildiriyorum en azından kendim oturup kalkabiliyorum koltuktan, ama ağrılarım hala daha fazlasıyla devam ediyor. Güya 2-3 güne geçiyor diyenler vardı anlamadım vallaÇok zor sezaryen aşırı zor. Ne oturma var ne kalkma var inim inim inletiyor. Sütüm gelmeye başladı artık çok şükür emme de sorun yaşamıyorum ama tek başıma asla bakamıyorum bebeğe. Doğrulmam , yatmam, kalkmam çok uzun sürüyor. Bakalım bu ağrılar nereye kadar sürecek.
Sonda taktılar mı ve çatı muayenesi yaptılar mı? Bunlar acıtıyor mu ya çok korkuyorumYam 19 saat sanci cektim ama bebek asagi inmeyince aksam 6 gibi sezaryen oldum
Sonda taktılar tabii ama korkulacak bisey degilSonda taktılar mı ve çatı muayenesi yaptılar mı? Bunlar acıtıyor mu ya çok korkuyorum
Çok acı hissettiniz mi çatı muayenesinde? Benim şimdiden korkulu rüyam oldu 32.haftadayim düşünmekten panik oluyorumSonda taktılar tabii ama korkulacak bisey degil
Aksine cok rahat bisey. Operasyon sonrasi bacaklar uyusuk oldugu icin haliyle tuvalet ihtiyacin icin sart.
Cati muayenesi saat basi yaptilar acilmayi kontrol etmek icin.
Baş ağrısı için cevap veremeyeceğim meme ucu yarası bende yaşadım krem sürdüm ve aklıma geldikçe emzirmeden önce ve sonra sütümü sürdüm. Bana göre hiç etkisi olmadı ama iyileşti de üstleri kabuk bağlamıştı ama iyileşmesi zaman alıyor daha bugün biraz daha rahatımMeme uclarim aşırı yara emzirmekte zorlaniyorum. Krem vs hic bisey ise yaramiyor
Bide cok siddetli bas agrisi cekiyorum taburcu oldugum gunden beri. Sezaryen sonrasi ayni durumda olan var mi
Bende o vaziyetteyim. Hatta bu aciya ragmen surekli emzirdim. Bas agrisindan yemek yiyemedigim icin sutum hic besleyeci olmadi. Bebegim zayifladi takviye mamaya baslatti doktor.Baş ağrısı için cevap veremeyeceğim meme ucu yarası bende yaşadım krem sürdüm ve aklıma geldikçe emzirmeden önce ve sonra sütümü sürdüm. Bana göre hiç etkisi olmadı ama iyileşti de üstleri kabuk bağlamıştı ama iyileşmesi zaman alıyor daha bugün biraz daha rahatımdün ve önceki günlerini an ağzına alınca sanki başımdan vurulmuş gibi oluyordum bir yeri sıkıp öyle dayanıyordum