Bitter çikolata duymamıştım, listeme ekleyeyim. Granul kahve ve Türk kahvesi içemiyorum insallah filtre kahve de aynı etkiyi yaparBana ilk sezaryenimde doktorum şekersiz granül kahve ic ve bitter cikolata ye baş ağrın olmasın demişti. Gerçekten yardımı oldu mu bilmiyorum ama sezeryan sonrası 2-3 gün bu rutini yaptım ve hafif sol omuz ağrım dışında baş ağrısı yaşamadım. Ama ablam 3. Sezaryenında cok fazla baş ağrısı çekti ama onun da 1 haftaya sonlandı. Çok geçmiş olsun size de. İnşallah bir an önce sıkıntılarınız geçer.
Kahve cok sevmem ama yinede ictim cikolata yemedim. Bugun cok şükür daha iyiyimBana ilk sezaryenimde doktorum şekersiz granül kahve ic ve bitter cikolata ye baş ağrın olmasın demişti. Gerçekten yardımı oldu mu bilmiyorum ama sezeryan sonrası 2-3 gün bu rutini yaptım ve hafif sol omuz ağrım dışında baş ağrısı yaşamadım. Ama ablam 3. Sezaryenında cok fazla baş ağrısı çekti ama onun da 1 haftaya sonlandı. Çok geçmiş olsun size de. İnşallah bir an önce sıkıntılarınız geçer.
Ben manuel pompa almistim belki lazim olur diye sütüm olmasina ragmen asla sagmiyor bilgin olsun.Sağım konusu açılmışken ben hiç sağım yapmadım sağım yapmak sizce gerekli mi? Sütüm ne kadar ve yeterli mi bilmiyorum da sırf sürümün miktarını öğrenmek için pompa alasım var ama düzenli sağım yapacağımı fa sanmıyorum
Baya cis kaka yapiyor bi de kusuyor da ilk bebegim hic kusmazdi fazlasini mi kusuyor acaba. Dogum kilosuna kacinci gunde ulasmasi gerekiyorduCanım deneyimli anneler daha iyi cevap verirler ama gebelik okulunda bize hiç rakam söylenmedi. Günde 6-7 cisli bez olsun, doğum kilosuna belirli günde ulaşsın yeter dediler.
Cis durumu nedir?
Galiba 15. Gün idi. Yarın bakabilirim notlarıma, annemin yattığı odada. Sen bez sayisinaBaya cis kaka yapiyor bi de kusuyor da ilk bebegim hic kusmazdi fazlasini mi kusuyor acaba. Dogum kilosuna kacinci gunde ulasmasi gerekiyordu
ChatGPT ye sordumBaya cis kaka yapiyor bi de kusuyor da ilk bebegim hic kusmazdi fazlasini mi kusuyor acaba. Dogum kilosuna kacinci gunde ulasmasi gerekiyordu
Filtre kahve daha lezzetli ve sağlıklı bence de. Belki daha kolay bulabilirim diye bu şekilde önermiş olabilir.Bitter çikolata duymamıştım, listeme ekleyeyim. Granul kahve ve Türk kahvesi içemiyorum insallah filtre kahve de aynı etkiyi yapar
Sağlıklı doğumlar olsun insallahFiltre kahve daha lezzetli ve sağlıklı bence de. Belki daha kolay bulabilirim diye bu şekilde önermiş olabilir.Size de sağlıklı kolay doğumlar dilerim. Henüz ben de bitter çikolata koymadım cantaya ama mutlaka koyacağım.
Sağlıklı geçirmenize çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli mutlu buyumeyi nasip etsinKızlar bende sancılardan dolayı dünnacilem gelmiştim yatış yapıldı sonra suyum geldi allahım ı ne sancılardı ona rağmen 2 cm açıklık vardı oysa ki sezeryan olacak ama iki defa ebe alttan baktı çok acıdı yapmayın dedim zaten sezeryan ama doktora bilgi vermem lazım ona göre alacak dedi 2 cm di açıklık ay daha 8-10 cm leri düşünemiyorum normal doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorumneyse sonuçta sabaha doğru sancılar da artttı yeter alın. Dedim aldılar çok şükür oğlum da bende iyiyiz tabiki sütüm yok boş da olsa memeyi tutturuyorum çokmkeyifle çekmiyor zorla emiyor gelmediği için ama alışsın diye tutturuyorum sonrasında mama veriyoruz onu bir güzel yiyor kaşıkla veriyorum memeyi bırakmasın diye. Sezeryan sancıları da ilk kızımda da yaşadığım için yabancı değilim. Ben kahve çok severşmmzaten termısa annemler filtre kahve yapıp getirdiler 3 bardak içtim baş ağrım olmadı şükür benimde omuz ağrım oldu biraz ama dayanılmayacak değil
Cok tesekkur ederim canim yorumlarin icin ben bi bakayim o zaman bugun bezlerine oyle saymadim hicChatGPT ye sordum
Yenidoğan bebekler doğumdan sonraki ilk birkaç gün içinde genellikle kilo kaybederler. Bu normal ve beklenen bir durumdur. Bebekler doğum kilolarının yaklaşık %5-10’unu kaybedebilirler.
Doğum kilosuna ne zaman tekrar ulaşmalı?
Sağlıklı bir yenidoğan, genellikle 10 ila 14 gün içinde doğum kilosuna tekrar ulaşmalıdır.
Özet:
- Kilo kaybı: İlk 3-5 gün içinde %5-10’a kadar normaldir.
- Doğum kilosuna geri dönüş: Genellikle 10. güne kadar, en geç 14. gün.
Eğer 14. gün sonunda bebek hâlâ doğum kilosuna ulaşmadıysa, bu durumda bir çocuk doktoru tarafından değerlendirilmesi gerekir. Bu, emzirme sorunları, sıvı kaybı ya da başka bir sağlık durumu olabilir.
Normal benim ayaklarimda davul gibiydi ama indi geriKızlar sezaryenden sonra ayaklarınızda ödem oldu mu ben şimdi çorabı çıkarınca şok oldum ayaklarım bacaklarım full şiş normal midir acaba
Merhaba surecim biraz zorlu oldu aslinda cunku bebegim yukariydaydi asagi baski yapamiyordu cok sukur saglikla kucagima alabildim ama dun hastaneden elim bos ciktimHayırlı olsun canımnasıl geçti sürecin
Ben bugğn olacağım , yazarım buradan .Ama dah önce smear testi veya alttan muayene olduysan aynıdır diye düşünüyorumArkadaşlar şu çatı muayenesine felaket kafayı takıyorum ben gibi kafaya takipta bosunaymis diyen var mı
Bence bişey yok muayenede zaten kısa sürüyorArkadaşlar şu çatı muayenesine felaket kafayı takıyorum ben gibi kafaya takipta bosunaymis diyen var mı
Çok geçmiş olsun neden öyle olmuş kiMerhaba surecim biraz zorlu oldu aslinda cunku bebegim yukariydaydi asagi baski yapamiyordu cok sukur saglikla kucagima alabildim ama dun hastaneden elim bos ciktimbebegimin crpsi yuksek cikti yogunbakima aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?