Bende 39+2 ama kızım nazlı gelmiyor bekliyoruz .18 nisana kadar bekleyeceğiz gelmezse suni sancı :/Hoş Gelişler Ola Listesi
10 Nisan
@askiminaskiyim
P picolatte(haber bekleniyor)
11 Nisan
Madame butterfly
14 Nisan
kotaroo
15 Nisan
sadolinda
M Minnosumm
Azra kayra
K kokkosh
@narcicegiim
16 Nisan
sunnysideup
17 Nisan
@misebu
21 Nisan
artemiasia11
22 Nisan
@hsrttt
okadar etkilendim ki çok kötü oldum şuan bunu okurkenO kadar kötü hissediyorum ki akşamdan beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık gözlerim ağrıyor. Çok yakın arkadaşımla hamilelik haftalarimız arasında 1 hafta fark vardı ben doğum yaptım onun da bebeği en geç 10 gün içinde doğmuş olacaktı ama bugün bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş. Bana öğrenince mesaj atmış ama mesajı da geç gördüm gördüğümden beri ağlıyorum öyle kötü etkilendim ki onu düşünemiyorum bile... Sürekli aklımda evde hangi eşyayı görsem aklıma geliyor tüm bebek eşyalarını beraber seçtik birbirimize öneri yaptık, hastane çantalarımızı beraber hazırladık hatta o 1 hafta geride olmasına rağmen bebeği hep erkenden gelmek istiyordu. Bilmiyorum burda anlatamadım ama ne yapsam bilmiyorum henüz kendisiyle konuşamadım aradığımda açmadı annesiyle konuştum o sıra doğum yaptırıyorlarmış karşılıklı ağladık. Hastaneye de bebek cantalariyla gitmişlerdi annesine sadece pijamamı getir demiş bunu duyunca bile öyle kötü oldum ki. Ben ne desem boş gerçekten hislerimi yazıya dökemiyorum nasıl ifade edeceğimi de bilemiyorum. Bu haberi aldıktan sonra dikiş acısıymış meme ucu yarasıymış hepsi boş geldi, hepsini unuttum. Nefes aldıkça göğsümde baskı var gibi hissediyorum. Amacım kesinlikle sizi üzmek değil ama birileriyle paylaşmak istedim. Arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz yanına gitmeyi düşündüm ama iyi mi gelirim kötü mü gelirim bilemediğimden cesaretim yok. Beni geri ararsa ne diyeceğimi bilmiyorum, ben geri arasam açarsa ne diyeceğim bilmiyorum öyle karmaşık hissediyorum ki. Daha bin tane şey yazmak istiyorum ama sizi de üzmek istemem. Zaten kafam karman çorman oldu düzgün düşünemiyorum bile
Gerçekten çok üzücü aslında buraya yazmasam daha iyiymiş kimse kötü etkilenmezdi ama o duygusallık ile sizlerle paylaştım şimdi 1 saat uyuyunca biraz kendime geldim ☹okadar etkilendim ki çok kötü oldum şuan bunu okurkensen yinede yanında ol arkadaşının çok zordur şuan onun hissetikleri off rabbim sabır versin çok üzüldüm
Merhaba ben 12 nisan gunu saat 14.30da bebisimi saglikla kucagima aldim cok sukurYaa ne güzel inşallah rahatsındır nasılsın?
Evet cok sukur gerceklesti ikimizde saglikliyiz cok sukur
Bende 40+3te suni sanci+epidural ile dogum yaptimBende 39+2 ama kızım nazlı gelmiyor bekliyoruz .18 nisana kadar bekleyeceğiz gelmezse suni sancı :/
Merhaba,ben enox kullanıyorum. Kutuları evin en serin ve güneş görmeyen yerinde saklıyorum. Kullanmaya başladığım kutuyu buzdolabına koyuyorum ama eczaneden alırken de hep raflardan getiriyorlar zaten. Bence oda sıcaklığı yeterli olacaktır.Kızlar Oksapar buzdolabında mı saklanıyor oda sicakliginda mı
Merhaba ben doğurdumHoş Gelişler Ola Listesi
10 Nisan
@askiminaskiyim
P picolatte(haber bekleniyor)
11 Nisan
Madame butterfly
14 Nisan
@kotaroo
15 Nisan
sadolinda
M Minnosumm
@Azra kayra
K kokkosh
21 Nisan
artemiasia11
22 Nisan
@hsrttt
Kaçırdığım yok di mi hanımlar
Ben kararsız kasım, hala gün belirlemedim
Evet cok sukur gerceklesti ikimizde saglikliyiz cok sukursu an hastane odasindan bebegin yanimdayken yaziyorum bu mesaji
Kızlar sağlıklı sıhhatli analı babalı mutlu buyusun bebislerinizMerhaba ben doğurdumikimizde sağlıkla çıktık çok şükür alışmaya ve iyileşmeye çalışıyoruz
Hayırlı olsun canımBende 40+3te suni sanci+epidural ile dogum yaptim
İyi yaptın içini döktün evlat acısı kolay olmaz nekadar destek olsan ona okadar güzel olur ama şu sıralar bebeğinden bahsetmemeye çalış ona Allah sabırlar versin inşallah kimsenin başına vermesinGerçekten çok üzücü aslında buraya yazmasam daha iyiymiş kimse kötü etkilenmezdi ama o duygusallık ile sizlerle paylaştım şimdi 1 saat uyuyunca biraz kendime geldim ☹
Bebeğin bi hastalığı varmıydı. Riskli gebelik benimkide her ihtimali düşünerek doğum yapıcam bir bilinmeze uyanıyorum her gün Allah sabırlar versin arkadaşına Allah ne takdir ettiyse onu yaşıcam diyip düşünmemeye çalışıyorum çok zorokadar etkilendim ki çok kötü oldum şuan bunu okurkensen yinede yanında ol arkadaşının çok zordur şuan onun hissetikleri off rabbim sabır versin çok üzüldüm gece gece..
İniallah sağlıkla gelir keyifle mutlulukla kucağınıza alırsınızBende 39+2 ama kızım nazlı gelmiyor bekliyoruz .18 nisana kadar bekleyeceğiz gelmezse suni sancı :/
İnşallah her şey yolunda gidecek merak etmeyinSancılarım sıklaştı ama açılma yok zaten sezeryan olacak ama ebe geldi yine de açılma için baktı dua edin benim için rast gitsin bilmediğim biri ameliyata girecek şehir hastanesinde oluyorum iyi hemşire ve doktora denk geleyim inşallah rast gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?