Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    133
O kadar kötü hissediyorum ki akşamdan beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık gözlerim ağrıyor. Çok yakın arkadaşımla hamilelik haftalarimız arasında 1 hafta fark vardı ben doğum yaptım onun da bebeği en geç 10 gün içinde doğmuş olacaktı ama bugün bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş. Bana öğrenince mesaj atmış ama mesajı da geç gördüm gördüğümden beri ağlıyorum öyle kötü etkilendim ki onu düşünemiyorum bile... Sürekli aklımda evde hangi eşyayı görsem aklıma geliyor tüm bebek eşyalarını beraber seçtik birbirimize öneri yaptık, hastane çantalarımızı beraber hazırladık hatta o 1 hafta geride olmasına rağmen bebeği hep erkenden gelmek istiyordu. Bilmiyorum burda anlatamadım ama ne yapsam bilmiyorum henüz kendisiyle konuşamadım aradığımda açmadı annesiyle konuştum o sıra doğum yaptırıyorlarmış karşılıklı ağladık. Hastaneye de bebek cantalariyla gitmişlerdi annesine sadece pijamamı getir demiş bunu duyunca bile öyle kötü oldum ki. Ben ne desem boş gerçekten hislerimi yazıya dökemiyorum nasıl ifade edeceğimi de bilemiyorum. Bu haberi aldıktan sonra dikiş acısıymış meme ucu yarasıymış hepsi boş geldi, hepsini unuttum. Nefes aldıkça göğsümde baskı var gibi hissediyorum. Amacım kesinlikle sizi üzmek değil ama birileriyle paylaşmak istedim. Arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz yanına gitmeyi düşündüm ama iyi mi gelirim kötü mü gelirim bilemediğimden cesaretim yok. Beni geri ararsa ne diyeceğimi bilmiyorum, ben geri arasam açarsa ne diyeceğim bilmiyorum öyle karmaşık hissediyorum ki. Daha bin tane şey yazmak istiyorum ama sizi de üzmek istemem. Zaten kafam karman çorman oldu düzgün düşünemiyorum bile

Kızlar benim sancılarım oluyordu dün nst de az çıkmıştı bugün akıntı gelmişti akşam yine geldi bir parça geldim acile nst de budefa daha çok sancı çıktı yatışım yapıldı odadayken biranda suyum geldi şuan nst takılı takip ediyorlar sabaha alırız sezeryana dediler şuan bebek yoğun bakımda doluymuş hani aksilik olursa diye bebek yenidoğan da yer yok diye eğer çok sancılar artmazsa sabaha alırız dedi doktor

O kadar kötü hissediyorum ki akşamdan beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık gözlerim ağrıyor. Çok yakın arkadaşımla hamilelik haftalarimız arasında 1 hafta fark vardı ben doğum yaptım onun da bebeği en geç 10 gün içinde doğmuş olacaktı ama bugün bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş. Bana öğrenince mesaj atmış ama mesajı da geç gördüm gördüğümden beri ağlıyorum öyle kötü etkilendim ki onu düşünemiyorum bile... Sürekli aklımda evde hangi eşyayı görsem aklıma geliyor tüm bebek eşyalarını beraber seçtik birbirimize öneri yaptık, hastane çantalarımızı beraber hazırladık hatta o 1 hafta geride olmasına rağmen bebeği hep erkenden gelmek istiyordu. Bilmiyorum burda anlatamadım ama ne yapsam bilmiyorum henüz kendisiyle konuşamadım aradığımda açmadı annesiyle konuştum o sıra doğum yaptırıyorlarmış karşılıklı ağladık. Hastaneye de bebek cantalariyla gitmişlerdi annesine sadece pijamamı getir demiş bunu duyunca bile öyle kötü oldum ki. Ben ne desem boş gerçekten hislerimi yazıya dökemiyorum nasıl ifade edeceğimi de bilemiyorum. Bu haberi aldıktan sonra dikiş acısıymış meme ucu yarasıymış hepsi boş geldi, hepsini unuttum. Nefes aldıkça göğsümde baskı var gibi hissediyorum. Amacım kesinlikle sizi üzmek değil ama birileriyle paylaşmak istedim. Arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz yanına gitmeyi düşündüm ama iyi mi gelirim kötü mü gelirim bilemediğimden cesaretim yok. Beni geri ararsa ne diyeceğimi bilmiyorum, ben geri arasam açarsa ne diyeceğim bilmiyorum öyle karmaşık hissediyorum ki. Daha bin tane şey yazmak istiyorum ama sizi de üzmek istemem. Zaten kafam karman çorman oldu düzgün düşünemiyorum bile
okadar etkilendim ki çok kötü oldum şuan bunu okurken🥺 sen yinede yanında ol arkadaşının çok zordur şuan onun hissetikleri off rabbim sabır versin çok üzüldüm gece gece..😣

okadar etkilendim ki çok kötü oldum şuan bunu okurken🥺 sen yinede yanında ol arkadaşının çok zordur şuan onun hissetikleri off rabbim sabır versin çok üzüldüm
Gerçekten çok üzücü aslında buraya yazmasam daha iyiymiş kimse kötü etkilenmezdi ama o duygusallık ile sizlerle paylaştım şimdi 1 saat uyuyunca biraz kendime geldim ☹

Kızlar Oksapar buzdolabında mı saklanıyor oda sicakliginda mı
Merhaba,ben enox kullanıyorum. Kutuları evin en serin ve güneş görmeyen yerinde saklıyorum. Kullanmaya başladığım kutuyu buzdolabına koyuyorum ama eczaneden alırken de hep raflardan getiriyorlar zaten. Bence oda sıcaklığı yeterli olacaktır.

Evet cok sukur gerceklesti ikimizde saglikliyiz cok sukur 🥲😍 su an hastane odasindan bebegin yanimdayken yaziyorum bu mesaji 🥲🥲

Merhaba ben doğurdum 🐣 ikimizde sağlıkla çıktık çok şükür alışmaya ve iyileşmeye çalışıyoruz 🤍
Kızlar sağlıklı sıhhatli analı babalı mutlu buyusun bebisleriniz 🙏🧿
Çok sevindim sarısı başımıza 🙏 bizlere müsait olduğunuzda doğum serüveninizi aktarırsınız 😃 şimdi bol sütleriniz olsun, yarasız memeleriniz

Kızlar ben iptal resmen yaa🥹🥹 bu bebe ilk gün meme tutmadı dün memeye alıştı bu kez de memeden ayrılmıyor hemen ağlıyor memede uyumak istiyor napcam bilmiyorum bütün gece meme diye ağladı uyuyamadım tam 48 saattir 0 uyku 🥺🥺 dün en sonunda hastaneden çıkarken arabada ağlamaya başladım galiba lohusalık yükleniyor 😢

Bebişleri doğan anneler olmuş 😍 hepiniz sağlıklı bir şekilde büyütün, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Annelere de çok geçmiş olsun bir an önce ayaklanırsınız inşallah 🙏🏻 ❤️

Gerçekten çok üzücü aslında buraya yazmasam daha iyiymiş kimse kötü etkilenmezdi ama o duygusallık ile sizlerle paylaştım şimdi 1 saat uyuyunca biraz kendime geldim ☹
İyi yaptın içini döktün evlat acısı kolay olmaz nekadar destek olsan ona okadar güzel olur ama şu sıralar bebeğinden bahsetmemeye çalış ona Allah sabırlar versin inşallah kimsenin başına vermesin 🤲🏻 birkaç gün önce kardeşimin hem mahalleden hem okuldan arkadaşı bizimde komşumuz tabi ailesi daha 10 yaşındaydı çocuk mahallede gözümüzün önünde vefat etti birden bende çok etkilendim biranda ve daha bu yaşta olmasından bizde buara hiç iyi değildik tabi üzerimizde lohusalığın verdiği duygusallıkta var hemen içimden ben ne yaptım çocukları dünyaya getirdim ama başlarına bişey gelirse nasıl kaldırırım birdaha çocuğum olsun nasıl isterim gibi garip düşünceler geçti

okadar etkilendim ki çok kötü oldum şuan bunu okurken🥺 sen yinede yanında ol arkadaşının çok zordur şuan onun hissetikleri off rabbim sabır versin çok üzüldüm gece gece..😣
Bebeğin bi hastalığı varmıydı. Riskli gebelik benimkide her ihtimali düşünerek doğum yapıcam bir bilinmeze uyanıyorum her gün Allah sabırlar versin arkadaşına Allah ne takdir ettiyse onu yaşıcam diyip düşünmemeye çalışıyorum çok zor

Sancılarım sıklaştı ama açılma yok zaten sezeryan olacak ama ebe geldi yine de açılma için baktı dua edin benim için rast gitsin bilmediğim biri ameliyata girecek şehir hastanesinde oluyorum iyi hemşire ve doktora denk geleyim inşallah rast gitsin
İnşallah her şey yolunda gidecek merak etmeyin🧿🙏🏻

Back
X