- 5 Ağustos 2023
- 1.006
- 1.861
- 53
O kadar kötü hissediyorum ki akşamdan beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık gözlerim ağrıyor. Çok yakın arkadaşımla hamilelik haftalarimız arasında 1 hafta fark vardı ben doğum yaptım onun da bebeği en geç 10 gün içinde doğmuş olacaktı ama bugün bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş. Bana öğrenince mesaj atmış ama mesajı da geç gördüm gördüğümden beri ağlıyorum öyle kötü etkilendim ki onu düşünemiyorum bile... Sürekli aklımda evde hangi eşyayı görsem aklıma geliyor tüm bebek eşyalarını beraber seçtik birbirimize öneri yaptık, hastane çantalarımızı beraber hazırladık hatta o 1 hafta geride olmasına rağmen bebeği hep erkenden gelmek istiyordu. Bilmiyorum burda anlatamadım ama ne yapsam bilmiyorum henüz kendisiyle konuşamadım aradığımda açmadı annesiyle konuştum o sıra doğum yaptırıyorlarmış karşılıklı ağladık. Hastaneye de bebek cantalariyla gitmişlerdi annesine sadece pijamamı getir demiş bunu duyunca bile öyle kötü oldum ki. Ben ne desem boş gerçekten hislerimi yazıya dökemiyorum nasıl ifade edeceğimi de bilemiyorum. Bu haberi aldıktan sonra dikiş acısıymış meme ucu yarasıymış hepsi boş geldi, hepsini unuttum. Nefes aldıkça göğsümde baskı var gibi hissediyorum. Amacım kesinlikle sizi üzmek değil ama birileriyle paylaşmak istedim. Arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz yanına gitmeyi düşündüm ama iyi mi gelirim kötü mü gelirim bilemediğimden cesaretim yok. Beni geri ararsa ne diyeceğimi bilmiyorum, ben geri arasam açarsa ne diyeceğim bilmiyorum öyle karmaşık hissediyorum ki. Daha bin tane şey yazmak istiyorum ama sizi de üzmek istemem. Zaten kafam karman çorman oldu düzgün düşünemiyorum bile