- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Cok guzel bi rituel ama doktor cikisi aserdigin bir sey yemekkişi kendinden bilir işi hahahahhaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel bi rituel ama doktor cikisi aserdigin bir sey yemekkişi kendinden bilir işi hahahahhaha
Maşallahne güzel büyümüş annesi
bana keseden dolayı kız gibi geldi cinsiyeti
![]()
Benim ki de 8+6 da böyleydi kese böyle fasulye gibi olunca erkek yuvarlak olunca kız diyorlarmışİnşallah kız olsun çoook isterim![]()
hastane evime çok yakın yerde o yüzden bizim öyle ay gel şurda da oturalım gibi bişeyimiz olmuyor hemen eve dönüp yatıyorum :) sonraki zamanlarda neden olmasın ama dimiCok guzel bi rituel ama doktor cikisi aserdigin bir sey yemekoneririm herkese ahdjjddj
Oy maşallah ona yaaa.Benim ki de 8+6 da böyleydi kese böyle fasulye gibi olunca erkek yuvarlak olunca kız diyorlarmış![]()
Ya evet benim de doktorum uzak 1 buçuk saat yol gidiyoruz. İlla ki çıkışta yeme aktivitesi oluyor bizim de keşke yakın olsa bi an önce eve gelmek istiyorum ben hepphastane evime çok yakın yerde o yüzden bizim öyle ay gel şurda da oturalım gibi bişeyimiz olmuyor hemen eve dönüp yatıyorum :) sonraki zamanlarda neden olmasın ama dimiperinatoloğa Nişantaşına gideceğim orda bir date güzel olur
![]()
9+1 olduk bugün canımOy maşallah ona yaaa.Sizin şuan kaç hafta
Ay dogru sen yat hemen eve donup zatenhastane evime çok yakın yerde o yüzden bizim öyle ay gel şurda da oturalım gibi bişeyimiz olmuyor hemen eve dönüp yatıyorum :) sonraki zamanlarda neden olmasın ama dimiperinatoloğa Nişantaşına gideceğim orda bir date güzel olur
![]()
Ahahahaha KIZ MIKızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince
![]()
Yaaaaaaa ahhhh nasıl güzel bir haber ne dedik biz sana hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik prensesKızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince
![]()
Yaaaaa kız mıııııKızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince
![]()
aaaa tebrikler ben sana ne dedim surpriz prenses gelip bayiltir seniKızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince
![]()
ilk haraketleri iceriden biri barmakla durtuyor gibiydiKızlar bebek hareket ettiğinde nasıl bi his olacak çok merak ediyorum. Daha önce anne olanlar biraz bahsede bilir mi![]()
Ya çok heyecanlı kaçıncı haftada hissederiz acabailk haraketleri iceriden biri barmakla durtuyor gibiydibalik yuzuyor gibi. net hatirlamiyorum 7 yil gecti
Yaaaa minik bir prensess geliyo demek kiKızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince
![]()
hayırlı olsun ya 12 de cinsiyet söylüyorlar mı çok heycanlıKızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince
![]()
tam hatirlamiyorum ama ben 17 18 haftalarda hiss etmisdim galiba. insallah az kaldi o guzel hissleri hiss edersin hiss ederiz hepimizYa çok heyecanlı kaçıncı haftada hissederiz acaba![]()
Şu dünyada asla unutmayacağın ve çok çok özleyeceğin duygulardan birisi olacak emin olKızlar bebek hareket ettiğinde nasıl bi his olacak çok merak ediyorum. Daha önce anne olanlar biraz bahsede bilir mi![]()