Çok geçmiş olsun. Sezaryen sonrası kabızlık, öksürük, hapşırma çok fena bir şey. Kayısı kurusu, incir kurusu, kremalı tatlılar falan kabızlığı giderir ama önemli olan daha da kabız olmamak. O yüzden karbonhidrat, hamurişi tarzı yiyeceklerden uzak durun bol su için. Benim de bahar alerjim var tam bu aralar çok hapşırıyorum sezaryenden sonra naparım bilmiyorumKızlar normalde hiç kabızlık çekmedim. Ama sezaryen sonrası sadece 1 kere tuvalete çıkabildim. Normal besleniyorum sıvı katı ama hala çıkamadım. Sabah zeytınyağı ve pekmez içtim karnım taş gibi hala. Allah aşkına bana bi şey önerin karnım çok kötü
Doğru ben regl olduğumda ishal de oluyordum geneldeBu ishal durumu adet öncesinden de olan bir şey çoğu kadında. Adet sancısı da zaten doğum öncesi sancının 10da 1i olarak görülüyormuş. Ben adet ve doğum sancısının hormonlarla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence de bir belirtisi olabilir.
Ben de öyle oldu. Diğerlerinde çok daha rahattım diyebilirim. Doktor da her biri bir öncekinden zor olur dedi.Çok geçmiş olsun, ufak tefek kötü şeyler de nazar boncuğu olsun diyelim
Sizin ve bebeğinizin iyi olmasına sevindim
Sizin ilk doğumunuz muydu? Kötü şeyler yaşamanıza üzüldüm, bize verecek tavsiyeniz varsa dinlemek isterim
Çok geçmiş olsun, sağsalim kavuştunuz yavrukuşunuzla önemli olan da bu
3. Sezaryen diğerlerinden daha zor mu oluyor? Neverlandin daha kolay geçmişti şükür ki
Ay sizin haftaniz gelince hemen dogurursunuz ne guzelBen 36+3 üm daha 2 cm açık var ilaçla durduruyoruz içmesem komple açılacak herhalde
Bizim de hafta gelecek mi o belli değil işte 32 den beri gelmeye çalışan bir oğlum varAy sizin haftaniz gelince hemen dogurursunuz ne guzeldarisi basima
Ağrım yok sadece sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif oluyo normal de yorulunca olurdu ağrım dayanilmayacak gibi bı sancım yok bu sefer sanciyi evde çekmek istiyorum ya erken gidince hastanede çok çile oluyo ilkinde hemen gittim herkes evde çek biraz diyoDaha 1 hafta var neredeyse dayanamayacak gibiyseniz bence gidin. Takipli hastası olduğunuz için ilgilenir diye düşünüyorum ya da acilden giriş yapın
Evet herkes evde çek sancıyı diyor dayanılmayacak gibi değilse bekleyinAğrım yok sadece sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif oluyo normal de yorulunca olurdu ağrım dayanilmayacak gibi bı sancım yok bu sefer sanciyi evde çekmek istiyorum ya erken gidince hastanede çok çile oluyo ilkinde hemen gittim herkes evde çek biraz diyo
Aminn cok tesekkur ederimNe mutlu size
Allah sağlıcakla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
İsmi de çok güzel süsler de
Hastane odası süslemeyeceğim diyen ben de acaba yapsam mı dedim
Sabah ac karnına bir bardak ılık suya 1 kaşık bal koyup karıştırıp icerseniz baya yardımcı oluyor. Bir de kefir içmek bende hemen etki ediyor.Kızlar normalde hiç kabızlık çekmedim. Ama sezaryen sonrası sadece 1 kere tuvalete çıkabildim. Normal besleniyorum sıvı katı ama hala çıkamadım. Sabah zeytınyağı ve pekmez içtim karnım taş gibi hala. Allah aşkına bana bi şey önerin karnım çok kötü
Acaba kaç gün sonra doguyo böyle olunca ayy heyecanlandım ama 1hafta daha kalsın 37yi doldursun sonra isterse gelsinBu ishal durumu adet öncesinden de olan bir şey çoğu kadında. Adet sancısı da zaten doğum öncesi sancının 10da 1i olarak görülüyormuş. Ben adet ve doğum sancısının hormonlarla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence de bir belirtisi olabilir.
Hepimize Rabbim kolay doğum nasip etsin zor ama çok güzel benim 3. Sürpriz oldu bu 11 seneden sonra çok heyecanlıyım sanki ilkEvet herkes evde çek sancıyı diyor dayanılmayacak gibi değilse bekleyinAllah yardımcımız olsun her türlü zor
Yaa maşallah o kadar zamanın üstüne tam sürpriz olmuşHepimize Rabbim kolay doğum nasip etsin zor ama çok güzel benim 3. Sürpriz oldu bu 11 seneden sonra çok heyecanlıyım sanki ilk
İlk dogumumda oldu hemoroid öylece kaldı ağrım acim yok ama doğumda yine acıma olurmu bilmiyorum oda ayrı bı sorunKızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? Benım başladı Bı ıkı gündür. Hafif dışa sarkma var. Bugün kahvaltı yaparken baktım ağrıttı beni bıraz otururken. Bısey kullanmama gerek var mı ? Doğumdan sonra geçiyor değilmi
Bende ayni problemi yasadim ilk ciktiginda agirmisti. Genel cerrahiye gittim muayene etti icerden disari cikan bir sey yok dedi krem verdi onu kullandim cok iyi geldi. Agrim kalmadi sisligide gectiKızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? Benım başladı Bı ıkı gündür. Hafif dışa sarkma var. Bugün kahvaltı yaparken baktım ağrıttı beni bıraz otururken. Bısey kullanmama gerek var mı ? Doğumdan sonra geçiyor değilmi
Evet başlarda çok üzüldüm bide gerçekten ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerekiyormuş bunu çok daha iyi anladım çok kızardım kazayla hamile mi kalınır falan derdim ama başıma geldi ben hiç anlamadım nasıl oldu eşimde bir damla kactiysa odur dedi sprai taktırdım yara oldu cikarttirdim hapı unutup duruyodum eşim korunuyodu ama oda korunamamışYaa maşallah o kadar zamanın üstüne tam sürpriz olmuş
Benim ilkhiçbir şeyden haberim yok burada okudukça bazı şeyleri fark ediyorum
Bende de var. Doktorum doğumdan sonra geçiyor dedi. Doğumda bir sorun olur mu dedim olmaz dedi. Eğer istersen genel cerrahide bir görün dedi. Bepanthol önerdi.Kızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? Benım başladı Bı ıkı gündür. Hafif dışa sarkma var. Bugün kahvaltı yaparken baktım ağrıttı beni bıraz otururken. Bısey kullanmama gerek var mı ? Doğumdan sonra geçiyor değilmi
Ahahahah hiçbir fikrim yok ne yazık ki bu ikinci doğumum olacak ama ilki planlı sezaryen olduğu için dün doktoruma soruyorum doğum sancısı nasıl bir şey diyeAcaba kaç gün sonra doguyo böyle olunca ayy heyecanlandım ama 1hafta daha kalsın 37yi doldursun sonra isterse gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?