Anestol + bepanthen plus kullandım. Bir ara çok ağrım oldu benim de. İyi haber ise doğumdan sonra geçiyor. Doğum yapalı 11 gün oldu hemoroidden eser yokKızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? Benım başladı Bı ıkı gündür. Hafif dışa sarkma var. Bugün kahvaltı yaparken baktım ağrıttı beni bıraz otururken. Bısey kullanmama gerek var mı ? Doğumdan sonra geçiyor değilmi
Hadi hayırlısı olsun inşallahSalı günü gideceğizz
Benım wcde vs hiç ağrım olmuyor sadece afedersin silerken hissediyorum şişmiş dışa doğru. Hangi kremi kullandınızBende ayni problemi yasadim ilk ciktiginda agirmisti. Genel cerrahiye gittim muayene etti icerden disari cikan bir sey yok dedi krem verdi onu kullandim cok iyi geldi. Agrim kalmadi sisligide gecti
Geçmezse doğum sonrası goruneyım o zaman. Şimdilik kremle geçecek kadar az duruyorBende de var. Doktorum doğumdan sonra geçiyor dedi. Doğumda bir sorun olur mu dedim olmaz dedi. Eğer istersen genel cerrahide bir görün dedi. Bepanthol önerdi.
Şu ara kabız da değilim ama sanıyorum çömelmeli egzersizler, squat falan da artırıyor. Ama egzersiz de yapmak lazım.
Ay inşallah.Anestol + bepanthen plus kullandım. Bir ara çok ağrım oldu benim de. İyi haber ise doğumdan sonra geçiyor. Doğum yapalı 11 gün oldu hemoroidden eser yok
Teşekkür ederim ekran aldım soracağımProcto glvenol diye bir krem var onu bir sorun doktorunuza da kullanın çok rahatlatıyor.
Kuru kayisi kaynatip blenderden gecirip zeytin yagi koyup ictim ben daha hastanede yapmistim buyuk tuvaletimi, gaz icin de kimyon cayi oneririmKızlar normalde hiç kabızlık çekmedim. Ama sezaryen sonrası sadece 1 kere tuvalete çıkabildim. Normal besleniyorum sıvı katı ama hala çıkamadım. Sabah zeytınyağı ve pekmez içtim karnım taş gibi hala. Allah aşkına bana bi şey önerin karnım çok kötü
Canim bu vakte kadar olmadı ise ins bu vakitten sonra da olmaz. Nasıl geçiyor günleriniz? Yapın yapmayın diyebileceğiniz öneriler var mı?
Normalde iyi karışmayan biri idi, az evvelSansliysak 2 saat uyuyoruz aralarda. emzir alt degistir gaz cikart döngüsü var surekli ama alıştık gibi
önerim kayinvalideyi yardima cagirmayinşaka bi yana ozellikle bi konu varsa onunla ilgili oneride bulunabilirim
Benimki de sözde iyi kaynana ama yok yani burun buruna insan çıldırıyorNormalde iyi karışmayan biri idi, az evvel
Tutturdu bu iki hafta doğurma 40. Haftayı tamamla diyeya Dr uzarsa sezeryana alırım diyor, benim hızlandırmam lazım dedim baktım anlamıyor sustum bakalım başka neler çıkacak
Benim de çok ağrıyor çünkü orda toplanıyor. Sürekli baskı oluyor.36 buçuk hafta güncellemesi; göğüs kafesimin ordaki kemıklerim ağrıyo öğlen başladı devam edıyordaha neler olacak bakalım
Evet benimde o sekildeydi. procto glyvenol verdi doktor onu kullandim cok iyi geldiBenım wcde vs hiç ağrım olmuyor sadece afedersin silerken hissediyorum şişmiş dışa doğru. Hangi kremi kullandınız
Aman birbirimize anlatmayacağız da kime anlatacağızBenimki de sözde iyi kaynana ama yok yani burun buruna insan çıldırıyorsoruyo naptiniz gece agladi mi diyo agladi dersem sen yine iyisin x(eşim) 3 ay agladi diyor. Eger aglamadi dersem yine x 3 ay agladi diyor. Günde 5 kez falan esimin kolik oldugunu dinliyorum shsjsj cocuk uyurken siz de uyuyun diyor sonra da odadan çıkmıyorlar diyor vs vs gitsin diyorum gitmiyor da cildirmadan gider ins
Dolmuşum
Bana herkes yorum yapıyor alıştım da artık en uç nokta kayınpeder yorum yapmaya başladı normal doğur bilmem ne diye keşke sen kaç kere doğurdun deseydimNormalde iyi karışmayan biri idi, az evvel
Tutturdu bu iki hafta doğurma 40. Haftayı tamamla diyeya Dr uzarsa sezeryana alırım diyor, benim hızlandırmam lazım dedim baktım anlamıyor sustum bakalım başka neler çıkacak
AmanBana herkes yorum yapıyor alıştım da artık en uç nokta kayınpeder yorum yapmaya başladı normal doğur bilmem ne diye keşke sen kaç kere doğurdun deseydim
Canım deneyimli anneler daha iyi cevap verir ama gebelik okulunda bize anlatılanKızlar bugün evde küçük bi kutlama yaptık. Gelenler hafif sararma var dedi. Hastanede ve çıktığından beri (Çarşamba sabah doğdu) 10 11 kere büyük tuvaletini yaptı. Gece de alarm kurup 2 saat arayla 20 şer dakika emzirdim. Ama doymuyor dediler. Süt sağma makinası ile sağdım az önce hala o sarı sütten geliyor zorlayarak 30cc falan sağdım.
Var mı fikriniz ? Sütüm mü yok acaba ama emzirdim hep aç olsa ağlamaz mı ? Kaka yapmaz ya da ? Canım çok sıkıldı moralim aşırı bozuk. Mama verdim zorla uyandıramadım şimdi de uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?