Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Anestol + bepanthen plus kullandım. Bir ara çok ağrım oldu benim de. İyi haber ise doğumdan sonra geçiyor. Doğum yapalı 11 gün oldu hemoroidden eser yok

Bende ayni problemi yasadim ilk ciktiginda agirmisti. Genel cerrahiye gittim muayene etti icerden disari cikan bir sey yok dedi krem verdi onu kullandim cok iyi geldi. Agrim kalmadi sisligide gecti
Benım wcde vs hiç ağrım olmuyor sadece afedersin silerken hissediyorum şişmiş dışa doğru. Hangi kremi kullandınız

Geçmezse doğum sonrası goruneyım o zaman. Şimdilik kremle geçecek kadar az duruyor

Kuru kayisi kaynatip blenderden gecirip zeytin yagi koyup ictim ben daha hastanede yapmistim buyuk tuvaletimi, gaz icin de kimyon cayi oneririm

Canim bu vakte kadar olmadı ise ins bu vakitten sonra da olmaz. Nasıl geçiyor günleriniz? Yapın yapmayın diyebileceğiniz öneriler var mı?

Sansliysak 2 saat uyuyoruz aralarda. emzir alt degistir gaz cikart döngüsü var surekli ama alıştık gibi

önerim kayinvalideyi yardima cagirmayin şaka bi yana ozellikle bi konu varsa onunla ilgili oneride bulunabilirim

Sansliysak 2 saat uyuyoruz aralarda. emzir alt degistir gaz cikart döngüsü var surekli ama alıştık gibi

önerim kayinvalideyi yardima cagirmayin şaka bi yana ozellikle bi konu varsa onunla ilgili oneride bulunabilirim
Normalde iyi karışmayan biri idi, az evvel
Tutturdu bu iki hafta doğurma 40. Haftayı tamamla diye ya Dr uzarsa sezeryana alırım diyor, benim hızlandırmam lazım dedim baktım anlamıyor sustum bakalım başka neler çıkacak

Benimki de sözde iyi kaynana ama yok yani burun buruna insan çıldırıyor soruyo naptiniz gece agladi mi diyo agladi dersem sen yine iyisin x(eşim) 3 ay agladi diyor. Eger aglamadi dersem yine x 3 ay agladi diyor. Günde 5 kez falan esimin kolik oldugunu dinliyorum shsjsj cocuk uyurken siz de uyuyun diyor sonra da odadan çıkmıyorlar diyor vs vs gitsin diyorum gitmiyor da cildirmadan gider ins

Dolmuşum

Ya ben normalde tatlı sevmem. İnat gibi bu ara canım yasak olan her şeyi çekiyor. Hamburger istiyorum sonra baklava çekiyor canım. Sonra Nutella şaka gibi yaaa. Gebelik şekerim var aylardır bunları yiyemiyorum aslında alışmıştım ama yok bu ara kriz şeklinde geliyor

Aman birbirimize anlatmayacağız da kime anlatacağız

Bana herkes yorum yapıyor alıştım da artık en uç nokta kayınpeder yorum yapmaya başladı normal doğur bilmem ne diye keşke sen kaç kere doğurdun deseydim

Kızlar bugün evde küçük bi kutlama yaptık. Gelenler hafif sararma var dedi. Hastanede ve çıktığından beri (Çarşamba sabah doğdu) 10 11 kere büyük tuvaletini yaptı. Gece de alarm kurup 2 saat arayla 20 şer dakika emzirdim. Ama doymuyor dediler. Süt sağma makinası ile sağdım az önce hala o sarı sütten geliyor zorlayarak 30cc falan sağdım.

Var mı fikriniz ? Sütüm mü yok acaba ama emzirdim hep aç olsa ağlamaz mı ? Kaka yapmaz ya da ? Canım çok sıkıldı moralim aşırı bozuk. Mama verdim zorla uyandıramadım şimdi de uyuyor

Canım deneyimli anneler daha iyi cevap verir ama gebelik okulunda bize anlatılan
1. Günde 6 cisli bez olduğu, Bebek ağlayarak aranmadığı ve ilk 10 günde doğduğu kiloya ulaştığı sürece doyuyor demektir.
2. Sarilik artışı nasıl anlaşılır : bebeğe beyaz krem renkleri giydir ki ten rengi değişikliği dikkatini çeksin, baştan başlar sarılık ve ayağa doğru ilerler, yuzunde gözünde sararma varsa getirin hastaneye biz kontrol edelim.
benim aldığım notlar bunlar. Mama vermeme konusunda hastane Kati, ve eğer verilme kararı varsa bunu biz veririz siz kafanıza göre vermeyin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…