Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Bende 97 ile gebe kaldım Bebeğiniz kaç kilo şimdi acaba

Bende 97 ile gebe kaldım
Bebeğiniz kaç kilo şimdi acaba
Siz kaç kilo aldınız. Sedyede ikinci bacağımo desteksiz kaldıramadım bugün. Kötü hissediyorum kendimi böyle olunca. 3850 şuan bebeğimin kilosu. Yazmayı unutmuştum makat geliş hala dönmedi bebeğim

Kızlar 39+2yim o nedenle darlıyorum sizi. Hiçbi ağırlaşma filan hissetmiyorum hatta gece daha az uyanıyorum hatta hiç uyanmıyorum. Doğum belirtisi varsa da gitti bu çocuk unuttu içerde çıkmayı galiba ? Kilo pazartesi 3200 küsürdü. Göbeğim yumuşak. Düştüğünü düşünmüyorum aşağı. Yani tek sarıldığım şey aşağıya kafasıyla gümgüm vurup beni zıplatması. Bu şekilde olup suyu gelen bildiğiniz var mı? Suni sancıdan çok çekiniyorum… tanıdıgım tüm suniler sezaryene döndü hem de kaç saat işkence çektikten sonra. Lütfen yardım

Siz kaç kilo aldınız. Sedyede ikinci bacağımo desteksiz kaldıramadım bugün. Kötü hissediyorum kendimi böyle olunca. 3850 şuan bebeğimin kilosu. Yazmayı unutmuştum makat geliş hala dönmedi bebeğim
Ben ilk 3 ayda mide bulantısı vs 7 kilo verdim. Şimdi 115 kiloyum . Boyum 1.68
Yani gebeliğe başlangıç kiloyu sayarsak 18 kilo almışım.
Şuan 36. Haftadayım bebeğim 3100 kilo 1,5 hafta önde ve baş aşağı dönmüş

Sağlıklı sıhhatli mutlu analı babalı buyusun
Ins kendini de hızlıca toplarsın

38+2 benzer durum :) pazardan sonra tuşlara basacagim.
Pilates topunda zıplama, squat, iliskiye girme, hurma ve anananas yeme. Bendeki planlar bunlar

Artık doğumdan sonra kolay kolay vereceğiz kilolarımızı - öyle umut ediyorum -
Maşallah yavrularımıza, sağlıkla , kolaylıkla, hayırlısıyla kavuşalım inşallah

Sürekli şikayet eden bir insan değilim ama çatı ağrısından ölecem. Doktoruna söyledim artık doğum yapınca geçer diyor sağa sola dönerken ağlıyorum resmen. Banyo yaptım tam bir işkence. Niye bu kadar ağrıyor anlamıyorum. Hiçbir şey yapamaz oldum

Çatı ağrısı dediğin tam olarak nasıl bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…