Bebeğiniz kaç kilo şimdi acabaİyi akşamlar hanımlar, doktor kontrolünden geldik 38+1 haftalığız bugün, Nst de zirveyi gördük ooo dedim ben bunu ne zamandır çekiyorum :) haftaya Allahın izniyle 10 Nisan'a sezeryan randevusu aldık. İlk doğumum vajinaldi ama bu bebe iri gidiyor. Ve ben kendimi vajinal doğum yapabilecek kadar güçlü hissetmiyorum. Doktorumda bu gebeliğimde sezeryan doğumu önerdi neredeyse 100 kilo oldum.
Neden belli bi sebebi var mi? Ben devlete gittigim icin ilk suni verirler Allah korusun aksi bi sey olursa sezaryene aliyorlarSuni derse ben bugün de razıyım da bana sezaryen diyor
Siz kaç kilo aldınız. Sedyede ikinci bacağımo desteksiz kaldıramadım bugün. Kötü hissediyorum kendimi böyle olunca. 3850 şuan bebeğimin kilosu. Yazmayı unutmuştum makat geliş hala dönmedi bebeğimBende 97 ile gebe kaldım
Bebeğiniz kaç kilo şimdi acaba
Ben ilk 3 ayda mide bulantısı vs 7 kilo verdim. Şimdi 115 kiloyum . Boyum 1.68Siz kaç kilo aldınız. Sedyede ikinci bacağımo desteksiz kaldıramadım bugün. Kötü hissediyorum kendimi böyle olunca. 3850 şuan bebeğimin kilosu. Yazmayı unutmuştum makat geliş hala dönmedi bebeğim
Ay hadi insallahEvet o nedenle her ay 2 açılıosak demek ki 2 hemen açılıyo. Sonra da işte 8 cm bizim çabamızla açılcaz inşamin
Bende de yoktu, yumuşama da yok. Pazardan itibaren başlayacağım bakalım, hoca pazara kadar cok kendini kasma dediCarsamba gunu ebe kontrol etti malesef yoktu
Sağlıklı sıhhatli mutlu analı babalı buyusunKızlar merak edenlere çok teşekkür ederim bugün eve çıktık. Sezaryen olunca ağrı sancı ister istemez baya hırpalandım ben. Bugün daha iyiyim. Ameliyat yerim acıyor oturup kalkarken yürürken. İlk kalkış zordu onun dışında bi şekilde adapte olmaya çalışıyorum. Doğum yapacaklar var kötü şeylerden çok bahsetmek istemiyorum ama kucağınıza aldığınız o an bambaşka.
Umarım herkes sağlıkla ve kolaylıkla doğurur ve eve geçer
38+2 benzer durum :) pazardan sonra tuşlara basacagim.Kızlar 39+2yim o nedenle darlıyorum sizi. Hiçbi ağırlaşma filan hissetmiyorum hatta gece daha az uyanıyorum hatta hiç uyanmıyorum. Doğum belirtisi varsa da gitti bu çocuk unuttu içerde çıkmayı galiba ? Kilo pazartesi 3200 küsürdü. Göbeğim yumuşak. Düştüğünü düşünmüyorum aşağı. Yani tek sarıldığım şey aşağıya kafasıyla gümgüm vurup beni zıplatması. Bu şekilde olup suyu gelen bildiğiniz var mı? Suni sancıdan çok çekiniyorum… tanıdıgım tüm suniler sezaryene döndü hem de kaç saat işkence çektikten sonra. Lütfen yardım
Benim de öyle ya süt olabilir miiSüt değil de ben göğüs ucu kremı kullanmaya başladım. Baktım uçları böyle yarık gibi içinde beyaz katı bişeyler var . Süt mü o önceden yoktu :)
Neye baslayacaksinizAy hadi insallah
Bende de yoktu, yumuşama da yok. Pazardan itibaren başlayacağım bakalım, hoca pazara kadar cok kendini kasma dedi
Hepsini yapiyorum ama bana misin demiyor38+2 benzer durum :) pazardan sonra tuşlara basacagim.
Pilates topunda zıplama, squat, iliskiye girme, hurma ve anananas yeme. Bendeki planlar bunlar
Artık doğumdan sonra kolay kolay vereceğiz kilolarımızı - öyle umut ediyorum -Ben ilk 3 ayda mide bulantısı vs 7 kilo verdim. Şimdi 115 kiloyum . Boyum 1.68
Yani gebeliğe başlangıç kiloyu sayarsak 18 kilo almışım.
Şuan 36. Haftadayım bebeğim 3100 kilo1,5 hafta önde ve baş aşağı dönmüş
Çatı ağrısı dediğin tam olarak nasıl bişeySürekli şikayet eden bir insan değilim ama çatı ağrısından ölecem. Doktoruna söyledim artık doğum yapınca geçer diyorsağa sola dönerken ağlıyorum resmen. Banyo yaptım tam bir işkence. Niye bu kadar ağrıyor anlamıyorum. Hiçbir şey yapamaz oldum
Neye baslayacaksinizebe bana muayene ettim kahverengi leke gelebilir dedi o bile gelmedi ya
Bendeki planlari zaten yapıyormuşsunHepsini yapiyorum ama bana misin demiyor
Bacak arasındaki kemiklerim ağrıyor. Tam özel bölge kemikleri var ya. O kadar kötü bir ağrı ki dayanılmaz oldu. Adım atamıyorum uzansam kalkamıyorum. Artık üzerimi değiştirmek bile işkence.Çatı ağrısı dediğin tam olarak nasıl bişey
Erkek sizin cinsiyetiniz neBendeki planlari zaten yapıyormuşsunkız mı erkek mi? Erkekler daha geç geliyormuş.
KızErkek sizin cinsiyetiniz ne
Hayırlı olsun gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar. Biz de 39+2 de bu serüveni tamamladık. Doğum yapacaklara şimdiden kolaylık diliyorum. Sağ salim kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?